2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Februárban sem!Mivel a szabály az egész szezonra vonatkozik!fcbarca0827 írta:Viszont ami ellene szól az az, hogy nem játszhatna a BL-ben! Hiszen az Anderlechtben pályára lépett! Csak februárban lenne esélye annak, hogy benevezzék...
VéglegesekBraunA írta:Nem tudod, hogy ezek végleges átigazolások, vagy esetleg csak kölcsönadások?Fernando írta:Egy kis spanyol átigazolás:
Mikel Balenziaga
Athletic BilbaiNumancia
Ander Murillo
Athletic BilbaoSalamanca
Nem tudod, hogy ezek végleges átigazolások, vagy esetleg csak kölcsönadások?Fernando írta:Egy kis spanyol átigazolás:
Mikel Balenziaga
Athletic BilbaiNumancia
Ander Murillo
Athletic BilbaoSalamanca
És ne feledjük a Barçás éveit, Guily előtt ő volt az egyik kedvencem, nagy ígéret volt, akkor 2004 ben nagyon sajnáltam, hogy elment !kanty írta:Sajnos az Atleticoban sem tudott maradandót alkotni.Én nagyon birom a játékát, de most már úgy tűnik, h ennyi volt neki, kezd leengedni.Fernando írta:Egy kis spanyol átigazolás:
Luis García
Atlético MadridRacing Santander
Kár érte, mert a Poolbnál volt 1-2 jó szezonja
Sajnos az Atleticoban sem tudott maradandót alkotni.Én nagyon birom a játékát, de most már úgy tűnik, h ennyi volt neki, kezd leengedni.Fernando írta:Egy kis spanyol átigazolás:
Luis García
Atlético MadridRacing Santander
Viszont ami ellene szól az az, hogy nem játszhatna a BL-ben! Hiszen az Anderlechtben pályára lépett! Csak februárban lenne esélye annak, hogy benevezzék...Perrero írta: és valószínüleg nem padra akarják.. Lucio ugye lelépett...
Igy van...lehet a Bayernt szeretni, meg nem szeretni, de azért el kell ismerni, h egy nagy csapat, és Juhásznak nagy siker lenne oda bekerülni. Nagyszerű lenne, ha összejönne a transzfer, a magyaroknak jól megy a Bundes Liga.ElBartimaeus írta:Egy reményt keltő hír Én személy szerint nagyon örülnék neki, azért a Bayern egy elég jó csapat ahhoz, hogy erőteljesen fejlődjön a továbbiakban is! Remélem összejön, nem kacsa és ő jön ki győztesen a 3 közül.
Bizony, sokkal jobbat tenne neki mint a spanyol sokadik osztály. Remélem tényleg ott fog játszani, a Braga amúgy is nagyon szimpatikus csapat. Sok sikert neki.bowlinggolyo írta:Nem rég olvastam nso-n h Szalai Ádámot vinné a Baraga. Szerintem jó kis ugródeszka lenne neki a portugál 1. liga.
Viszont van ellenpélda is: A Sevilla...ők teljesen szétestek Puerta halála után.ElBartimaeus írta:Kicsit off, de már volt ilyenre példa sokszor, sajnos, de ez elképesztő lelki stabilitást, kitartást, küzdést eredményez. Hogy egy itthoni példával éljen: Marian Cozma, akit bár meggyilkoltak, a tényen nem változtat, hogy meghalt és ezek után bravúrt bravúrra halmoztak a bl-ben! Mert ő érte játszottak. Nagyon összekovácsolta a csapatot. Valszeg ez lesz itt is az Espanyolnál is. Nagy bennük a tartás, ezt tisztelem, szép idényt kívánok nekik, játszanak szívvel lélekkel az elhunyt személyéért!kozod99 írta:Vállalja az első fordulóban a játékot az Espanyol. Képzeljétek el milyen rossz úgy játszani, hogy az ember akit tiszteltünk és barátunk volt meghalt. Én tudom milyen.
Kicsit off, de már volt ilyenre példa sokszor, sajnos, de ez elképesztő lelki stabilitást, kitartást, küzdést eredményez. Hogy egy itthoni példával éljen: Marian Cozma, akit bár meggyilkoltak, a tényen nem változtat, hogy meghalt és ezek után bravúrt bravúrra halmoztak a bl-ben! Mert ő érte játszottak. Nagyon összekovácsolta a csapatot. Valszeg ez lesz itt is az Espanyolnál is. Nagy bennük a tartás, ezt tisztelem, szép idényt kívánok nekik, játszanak szívvel lélekkel az elhunyt személyéért!kozod99 írta:Vállalja az első fordulóban a játékot az Espanyol. Képzeljétek el milyen rossz úgy játszani, hogy az ember akit tiszteltünk és barátunk volt meghalt. Én tudom milyen.
Sokan mondják a doppingot, de szerintem nem. Sok ember hal meg így, csak ők nincsenek benne a hírekben, mert nem híresek. R.I.P. Jarque.Laza írta:Hogy meghaltak!!!!kozod99 írta:Részvétem az Espanyol szurkolók és játékosok részére. A focista családját is sajnálom. Valami miatt azt érzem van összefüggés Jarque és Puerta halála között, de lehet hogy tévedek.
miert kell kombinálni??sok a krimi a tvben... hadjátok békében elmenni!!
![]()
![]()
Hogy meghaltak!!!!kozod99 írta:Részvétem az Espanyol szurkolók és játékosok részére. A focista családját is sajnálom. Valami miatt azt érzem van összefüggés Jarque és Puerta halála között, de lehet hogy tévedek.
Láttam a Milan mecseit és R10 passzait is, de szerintem Huntelaar túl kevés.Arra jó, h a holland bajnokságban lőjjön 30 gólt, de egyt top ligában erre képtelen.Inkább ment volna oda Fabiano aki igaz egy tizessel drágább, de annyival jobb is a hollandnál...SZERINTEMHouse írta:Nem láttad az utóbbi meccseit a Milánnak? Ronnie adta az álompasszokat, egalább vagy 10-et, ebből egyet sem tudtak értékesíteni. Huntelaar ezzel szemben valószínűleg értékesíteni tudja azokat, ill. inkább úgy mondom, hogy ezt várják tőle. Én szurkolok Huntelarnak.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ga ... 250069.htm
Hivatalos, h a holland a Milanba folytatja.Huntelaar számomra kb. Inzaghi csak gyengébb kiadásban.Nem erre lett volna szüksége a Milannak, de megszokhattuk.h az átigazolási politikájuk finoman szólva is érdekes.