A Magyar Barca Zártosztály #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gnorbert
Capitá del Barça

2006.07.21. 15:29:17

Marci írta:Kár hogy ezt nem lehet belevágni Sign arcába. Úgyis nekiállna sírni.
Marci!

Beszéltem erről Sign-al, és elismerte azt, amit úgyis tudtunk - meg amit Te magad is említettél - hogy minden szurkolói csapatban van 1-2 nem "oda illő", ennek annak a cimborája...
Itt az az igazi baj az volt, hogy a Szundi egy két héttel a legutóbbi Torna előtt az Exitben védett (nem mellesleg nagyon jól), és akkor azonnal megkérdezték tőle hogy milyen szurkoló is Ő...?
Mire azt mondta hogy Juvés, erre a Zé azon melegében "leigazolta"...
Ha nem így történt volna, simán védhetett volna nálunk ill. ha van a Juvénak jó kapusa, simán védhetett volna nálunk, de így hogy se jó kapusuk, ráadásul pont a Barcához jött volna védeni... ehhh... halott ügy lett.
Na erről ennyit...

A másik (Bercy által felvetett) kérdés.
Nem tudok semmi komolyat vállalni, mert nem tudom hogy hogyan alakul az életem...
Lehet hogy ráérek majd, de lehet hogy hetekig egyáltalán nem.
Nem tudom most még ezeket a válaszokat.

Ki lesz az új CSK?

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.21. 10:38:55

Marci írta: Meg sztem kétérintőzzünk mondjuk fél órát a szombati focikon. Azzal sokat lehet fejlődni.
Marci: aki örömfocini megy le oda az nem hiszem, hogy szívesen kétérintőzne azért mert neked vagy másnak ez gyakorlást jelent.
Ezért kérdeztem, hogy ki az aki komolyabban akar a tornákra készülni, akár egy másik pályán. Esetlegesen még a szombati focit is feladva érte!
Sztem elég egyértelmű kérdés volt, de nagyon kevesen adtak rá egyértelmű választ... :?
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.20. 22:40:32

Marci - Köszönöm a bizalmat, ha kapusnak kell lennem odateszem magamat, ebben biztosak lehettek!!! No persze jobb lenne, ha egy rendes kapusunk lenne!!! Viktorról elmondtam, de most még egyszer: jönni fog szombatonként is!!! Sign-ról még annyit, hogy én a pofájába vágtam ezt a 'nem éppen annak a csapatnak szurkol, ahol játszik' témát, felhoztam példaként a Milan "A" kapusát is, de... semmi! Ez nem érdekli! ENNYI!!! Nincs értelme vele foglalkozni! Ő a főnök, fogadjuk el, hogy minket figyelnek, többen, és jobban mint hinnénk... ez van! Ez az átka annak, aki nem olasz szurkolói csapatként elsőként nyeri meg az egyébként olasz szurkolók által alapított szurkolói tornát... :D

Eddig kb. 3-4 ember reagált Bercy felvetésére érdemben, ez azt jelenti, hogymindössze ennyi ember gondolja komolyan a folytatást...??? :cry:
"Més Cuen un Club"
Marci
Capitá del Barça

2006.07.20. 21:53:26

Bercy írta:Az Inter volt, de lényeges ez???
A Milan "A" kapusa pl Barca szurkoló, de most nem ez a lényeg.
Nem ezen kell gondolkodni hanem azon, hogy mi mivel és mennyivel legyünk jobbak!!!
Épp a kapusposzt betöltéséről beszélek :D
De én Silvának is örülnék. Azért ő véd a legjobban a mezőnyjátékosok közül, de nem is véletlenül hiszen kézikapus volt ha jól tudom.
Én a saját jobb játékomat tudom ígérni.
Meg sztem kétérintőzzünk mondjuk fél órát a szombati focikon. Azzal sokat lehet fejlődni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 21:45:11

Az Inter volt, de lényeges ez???
A Milan "A" kapusa pl Barca szurkoló, de most nem ez a lényeg.
Nem ezen kell gondolkodni hanem azon, hogy mi mivel és mennyivel legyünk jobbak!!!
Marci
Capitá del Barça

2006.07.20. 21:34:16

Lehet hogy az az inter volt. Nem interesekkel töltötték fel a csapatot és úgy lettek nagyon erősek, ha jól tudom.
Azt nem hiszem el hogy van olyan csapat akinél nem volt soha semmilyen "külsős". A nagy létszámúaknál pl milán esetleg. De a Madridról se hiszem el.
Kár hogy ezt nem lehet belevágni Sign arcába. Úgyis nekiállna sírni.
De ez a kettős szurkoló dolog tényleg lehetne, hacsak nem mondta azt szundi, hogy igen, én juventuszos és csak juventuszos vagyok.
Kedves moderátorunk, Boixos is szereti a rómát, mégis lehetett belőle itt moderátot. mert barcás is.
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 21:24:40

Marci írta:
Bercy írta:
Marci írta: Sign meg nem tudom hogy miért akkora főnök?
Ha jól tudom akkor ők ketten alakították ki a szurkolói tornát!!!
hát ez elég nyomós ok sajnos.
mondjuk nem pont a rómától volt annak idején példa arra, hogy feltöltötték a csapatukat?
Nem tudom mire gondolsz???
Marci
Capitá del Barça

2006.07.20. 21:06:28

Bercy írta:
hát ez elég nyomós ok sajnos.
mondjuk nem pont a rómától volt annak idején példa arra, hogy feltöltötték a csapatukat?
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 20:59:13

Marci
Capitá del Barça

2006.07.20. 20:56:00

Elég ha azt mondja Szundi, hogy a kedvenc Serie B ( :lol: :lol: :lol: ) csapata a Juventus, a kedvenc spanyol meg a Barca.
Sign meg nem tudom hogy miért akkora főnök.
Egyébként Silva, ez a Viktor szombatonként nem akar jönni?
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 20:51:18

A Juve mint csapat szúnt meg!
Mindenki elment, most gondolom sok Juvésból Barca vagy Real druker lesz!
Így értettem.
De akkor sem fogják engedni!
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 20:36:08

barcafan írta:
Silvanus írta: a pályán kemény, határozott!!!
akkor én szombatonként vele lennék :D :D :D mi lenne ha a Bercy haverja védene :?: (Szundi asszem), ki nem tojja le, h mit mond Sign :?:
Azé,mert elég nagy beleszólása van és elég nagy befolyása juventino felé!
De azé reménykedjetek, mert a Juve megszűnt!!! Még lehet, hogy Barca szurkoló lesz :lol:
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.20. 20:11:41

Sziasztok!

Nem nagyon érkezett eddig nagy tolongás a felhívásra!!!
Kérek mindenkit, hogy nyilatkozzon, mert ez alapján lehetne eldönteni,hogx merre tovább!

Köszi
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.07.17. 18:44:44

Én természetesen megyek a tornára(addig is focizni)!Kapuskérdést meg kell oldani,mert csapatunk így is elég siralmas,de kapus nélkül méginkább!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2006.07.17. 17:32:04

Marci - Örülök, hogy odamennél hozzá, és számítanál rá, de ő a Tomi (a kapus), akiről te beszélsz! :wink: Én pedig egy teljesen új névről, Viktorról beszéltem. Ő védő, és Barcelona szurkoló, régóta játszom vele együtt, aranyos srác, de a pályán kemény, határozott!!! Szóval én őt hozom, ha a csapat is elfogadja majd... Egyéként nem baj, hogy felhoztad, hiszen kapusunk nincs, és ez sarkallatos kérdés lehet a jövőre nézve! Tomi (abszolút nem a múltkori miatt) nem megoldás hosszú távon!
Én jelenleg két verziót látok eme témában:

1. Valaki szerez egy teljesen új arcot, aki ért is valamit a védéshez, és Barcelona szurkoló is egyben...

2. Ha abszolút nincs más lehetőség, akkor én szívesen elvállalom, de ez csak úgy megy, ha ebben érzem maximális támogatásotokat, és persze ha rendesen felkészülök rá, ehhez pedig időben el kell dönteni ezt a kérdést!!!
"Més Cuen un Club"
Boogess
Jugador del Barça

2006.07.17. 15:53:30

Én egész nyáron dolgozom, illetve utazgatok, de a B csapatban szívesen részt vennék, ahogy azt eddig is tettem. Azt azért nem árt tisztázni, hogy a B csk-ja Norbi lesz.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça

2006.07.17. 13:58:32

Marci írta: Most ki lesz a csk akkor?
Sztem ez most másodlagos, de valamit már lépni kellett valamerre, mert sajnos semmilyen reagáció vagy javaslat a csapat jövőjével kapcsolatban nem merült fel, mióta Norbi úgy döntött hogy abbahagyja, ezért gondoltam az általános semmittevést egy kicsit felrázom.
Marci
Capitá del Barça

2006.07.17. 13:36:41

Silvanus írta:Nekem nincs mit átgondolnom, már megtettem... Én szeretnék egy újra erős, céltudatos, és sikeréhes HFCB-ben játszani! Amit tudok a magam részéről meg is teszek, szóval rám számíthat a csapat! Ahogy pedig már ezt is írtam: a következő szombattól ha sérülései nem akadályozzák Viktor barátomat ő is csatlakozik hozzánk, és ha szimpatikus lesz személye a csapatnak, illetve játéka meggyőző lesz, akkor szerintem vele is lehet hosszútávon számolni edzéseken, és tornákon is!

FORCÁ HFCB!!!
Nekem nem lesz problémám és hozzá is odamegyek.
Csak a múltkor kiakadtam a beszóláson, ennyi.

Főleg szükség lehet rá, mivel sajnos Mucska Zoli motorbalesetet szenvedett és eltört a lába, és egyhamar nem fog felépülni.
Én is szeretnék menni a tornára, de még nem tudom hogy az egyetem ahová remélhetőleg idén végre felvesznek berak-e valamit szeptember 9-re.

Most ki lesz a csk akkor?
deffent
Jugador d'estrella

2006.07.17. 13:32:05

Én jelzem, hogy megyek a B csapatba, de ha hirtelen mindenki lebetegszik vagy elutazik, akkor az A csapattól sem riadok meg. :)

Ki kellene tűzni egy reális célt, pl:

"B" csapat bejutás a tornára, de legalább továbbjutás a csoportból.
"A" csapat továbbjutás a csoportból a tornán.

Ha ezek összejönnek, akkor nincs nagy baj, aztán még bármi sikerülhet.
Ne legyenek nagy elvárásaink, mert láthattuk mire megyünk vele.
Lezárt