Meg, Messi kezdo

Pad: Pinto,Csiga,Márquez,Keita,Jeffren,Pedro,Bojan.LM10 írta:A SPORT szerint:Valdés, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Ibrahimovic Henry
Elég erős kezdő. Ezzel nagy hengerlést várok el!
LM10 írta:A SPORT szerint:Valdés, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Ibrahimovic Henry
Elég erős kezdő. Ezzel nagy hengerlést várok el!
Azért a Mallorca sokkal veszélyesebb ellenfél, mint az Osasuna. Lásd: tabella.Rewolution5 írta:én Messit 60percet mindenképp játszatnám, pont az Osasuna az a csapat amely bármikor képes rúgni egy szerencsés gólt, minden apróságra oda kell figyelnie Pep-nek, én óvatos vagyok, de jobban szeretném látni azt hogy egy Osasuna ellen játszik minthogy Mallorca ellen... lásd.: az előző Osasuna mecsset a Barcával...szal tartsuk itthon a 3 pontotVisca el Barca
Igy igaz.Sanama írta:Szerintem ma Messi kap egy pihenőt. Legfeljebb a második félidő végére bejön,ha gáz van,de ne legyen.
Bojant játszatnám mindenképp, Ibrát is, Henryt is.
Aztán nyerni kell,nincs más opció
Lionel Kicsi Messi írta:dejó neked(tek)*-*Szabella írta:Sziasztok,
indulunk ki a stadionba...egy kis 10 fős otthoni társasággal...A Tisztelt szülinaposnak szerintem meglesz az ajándék....itt 24 szeres oddsra fizetik az Osasunát és 1.05-re a Barcát...Ja és nagy a szomorúság itt mert csak 70.000 embert várnak....Te jó ég micsoda szám ez magyar viszonylatban...
Tiszteletem mindenkinek
dejó neked(tek)*-*Szabella írta:Sziasztok,
indulunk ki a stadionba...egy kis 10 fős otthoni társasággal...A Tisztelt szülinaposnak szerintem meglesz az ajándék....itt 24 szeres oddsra fizetik az Osasunát és 1.05-re a Barcát...Ja és nagy a szomorúság itt mert csak 70.000 embert várnak....Te jó ég micsoda szám ez magyar viszonylatban...
Tiszteletem mindenkinek
Szabella írta:Sziasztok,
Tiszteletem mindenkinek
Jó lenne ha kezdene. Az Osasuna az a csapat amely ellen könnyen növelheti a góljai számát, pláne hazai pályán. Én 60 percet adnék neki.istyke6 írta:Szerintem meg Messi ma is kezdo lesz, majd Pep lecsereli ot az utolso 20-25 percben.
Köszönöm Barátom;)Fernando írta:Én is a te szülinapodra!Norberto 25 írta:Ma egy győzelmet kérek a fiúktól a szülinapomra:)Isten éltessen!
A lentebbi kezdővel egyet tudok érteni majdnem mindenhogy:
Az én kezdőm:
Valdés,- Alves, Puyol, Csigrinszkij, Maxwell,- Touré, Keita, Iniesta,- Henry, Ibrahimovic, Bojan.
Én is a te szülinapodra!Norberto 25 írta:Ma egy győzelmet kérek a fiúktól a szülinapomra:)