2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már mért értették volna úgy? A fordítás tökéletesen egyértelmű. Az nem terv például, hogy meghagyják így a keretet? De. Vagy az nem terv, hogy Athleticesekkel töltik fel ? De azis. Bármilyen elképzelés is van a jövőre nézve, azt tervezik csinálni, az a terv.CFirpo3 írta:De lehet, hogy csak a fordítás félreérthető.S.Agüero írta:"Mascherano nincs a terveinkbe"
Szóval más van a tervben, ezt remélem így érették és jön kp.
az úgy nagyon nem járná...csababarca írta:mes írta:Tokon szurom magam, ha ezzel a kerettel indulunk neki a kovetkezo evnek!
kezdheted keresni azt a bizonyos szúróeszköztmert itt már nem lesz érkező,de ezt mondogatom már hetek óta.
mes írta:Tokon szurom magam, ha ezzel a kerettel indulunk neki a kovetkezo evnek!
Mondjuk Özil?Cooltiszo írta:Hát a tegnapi meccs tanulságos volt.
A keret pici, rövid, kevés.
Mindenképpen igazolnék 2 kp-t. Jelenleg 3 kezdő szintű középpályásunk van, ez nevetséges. A fiatalokat imádom, de meg fogjuk szívni, ha nem lesz cserénk. Keita továbbra is egy hatalmas 0, a támadásokat semmilyen szinten nem tudja támogatni, a védekezésben meg nem kiemelkedő. Egy csere kreatív kp is kellene, nem feltétlen kezdő szintű, de egy olyan, akinek van tapasztalata és játszhat is, nagyjából Keita csak kreatív változatban.
Engem csak arra hogy a Barca B csupán az EL-be jutó helyre érne oda nem a top4-be. Tehát annyira azért nem gyenge mégse a bajnokság. Az igazi barca meg mindekit megver a világon.xavi12 írta:Na ha Özil a Real ba igazol akkor tökön szurom magam! Kéne ő a középpályára,Egyébként ez a tegnapi vereség az Inter elleni vereségre emlékeztet!
Írtam egy szóval eddig is hogy távozzon?Capon írta: És akkor mi lesz? Minden nap lefogod írni, hogy távozzon van mi?
És akkor mi lesz? Minden nap lefogod írni, hogy távozzon van mi?Ronaldinho&Barca írta:Ez az Ibra távozást én meg nem vettem komolyan, ha ő távozik, akkor az én szemembe Pep megbukott.
Bartra nagyon meggyöző volt az eb-én. Nagyon tetszett a játéka és rendkivül magabiztos volt. Muni,Fontas és Bartra közül vmelyik csak megfelel a nagyok között ugy hogy szerintem nem szükséges középhátvédet vásárolni , persze ha jönne 1 tapaszt róka nem szomorkodnékMessiaskii írta:Bartra esetlegbarca_bome írta:védelembe még Muniesa vagy Fontás esetleg.