mindenkinek igaza van vmilyen szinten, így hozok egy salamoni-döntést: Yaya a legjobb
Andrisnak igaza van, h Mascherano játékstílusa nem illik a csapathoz, ugyanakkor Pep számára fontos, h a cserék csendes munkások legyenek, ilyen ő is és Keita is, így ha Keita esetén igaz, h a célnak megfelel, akkor az argentin esetében is áll a tétel...
biztos nagyon elfogult vagyok, nem is tagadom, de Yaya játékstílusa számomra az etalon, ezért nem tudom nagyra értékelni Maszk játékát, szóval nem mondom, h rossz, egyszerűen ezt a stílust nem szeretem, hiányzik belőle az univerzalitás és elegancia. savazni akkor sem fogom, ezt már régen eldöntöttem. (mégha kezdetben meg is tettem, ezúton is bocsi Tibi!)
Busi játékstílusa viszont tökéletesen illik a gépezetbe, ez már látszik, ő nem egyszerű labdaszerző, mondhatnám úgy is, h ő egy olyan láncszem, aki a Xavi-Iniesta duót tehermentesíti és stabillá teszi a védekezést... Yaya és Sergi nagyon kevés dologban különböznek, ezért is sajnálom elefánt barátunkat, mert vmi egészen elképesztő "mindenes" ő, nem véletlen, h a manszúrsejk city egyik legjobbja... ( egyébként lett volna egy lehetőség szvsz, h a Busi-Yaya kettős egyszerre szerepeljen, más kérdés, h ezt vmiért csak egyetlen meccsen alkalmazta Pep...) ( ha érdekel vkit, kifejthetem pm-ben, milyen játékrendszert "álmodtam" meg

)
sok lett az off, bocsi érte...