Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért vannak itt igazi és jóarc drukkerek is, nem margitozik, nem jön elő semmilyen szarsággal, márcsak az El Clásicóra vagyok kivi! gondolom nem vagyok egyedül!gekkodan írta:Gratulálok a Madridnak a megérdemelt bajnoki címért. Az érdemli meg, aki meg is nyeri. De egyet kérnék minden madridostól: tartsátok meg a tiszteletet itt a fórumon és ne csapjon át ajnározásba a dolog. Ha én így tisztelgek, tegyétek ti is.
Gratula még 1x!
Jaa végülish igazad vanGomezinho írta:Azért Firebird mert kell egy kis pezsgés! Cukkoljuk egymást kicsit! Nincs ebben semmi rossz ! Ez az élet apró öröme!
sergi1989 írta:majd felébredsz Tamás pajtás!
![]()
![]()
azt kifelejtetted hogy szerencsétlen a bajnokság isGomezinho írta:Szerencsétlen madrid szerencsés meccsen szerencsétlen csapat ellen egy szerencsés napon egy szerencsétlen bajnokságban megynyerte a Bajnokságot! gratula
sebaj az El Classico óriási meccs lesz!
Amennyiben hasonlót nyujtotok mint ma, még alakulhat érdekesen is a dolog számodra...sergi1989 írta:majd felébredsz Tamás pajtás!
![]()
![]()
ez most lol, több pontunk van mint tavalyelőtt(derégisvolt..) ti bajnokok lettetekmiihii írta:Igen?Te meg kicsit rózsaszín ködben vagy most,nem?Azt ne mondd,h olyan parádésan szerepeltetek.Az a szerencsétek,h akik tudtak volna ütni titeket,még nálatok is rosszabbak voltak idén...
hahaha az kevés lesz a mi 6 gólunkhozVarga Tamás írta:Gratulálok a Madridnak!
Na, nem mintha rászolgáltak volna, de mégis ők szerezték a legtöbb a pontot. A játékuk meg felejtős, egyenlő volt a szarvasmarha végbéltermékével.
Szerdán pedig megütünk benneteket, egy 3-0-lal.![]()
![]()
![]()
FORCA BARCA!