király!!Katalán88 írta:A Henrys képemre csináltam meg ugyanúgy. 1000 bocs Poldi!!Am remélem tetszik nektek!!
![]()
nagyon tetszik,kivéve a feje

Jövőre remélhetőleg láthatjuk ilyen mezbe játszani is 7-essel a hátánKatalán88 írta:A Henrys képemre csináltam meg ugyanúgy. 1000 bocs Poldi!!Am remélem tetszik nektek!!
![]()
Kérésed számomra parancs.Z.Chris írta:jó lenne már egy barcás mezbe látni![]()
![]()
köszi..Z.Chris írta:Hát szerintem nagyon szép. Tiszta, meg minden.Az a fő hogy nagyon überkirály!
(vagyis nekem tetszik)
Nagyon homályos, szürke, ettől alig látszik a kép, ami egyébként jó választás és jól is helyezted el. Keret véleményem szerint nem kell rá, így pont jó. A szövegről nem mondok véleményt, azt majd a jobbak megteszik.Danka00792 írta:Építö jellegü kritikákat kérnék, jó e a kép, ha nem mit kell javitanom rajta, vagy gyökereinél el e van rontva a kép?
vagy .pngbenIlúvatar írta:ez nekem nagyon pixelesnek tűnik, rossz a képminőség. Mentsd le a képet munka után maximális minőségben.Z.Chris írta:Kritikák?Vélemények?(Épitő jellegüek)
de maga a kép az nem rossz!
http://tunichtgut.deviantart.com/art/Li ... 5-78912294CFirpo3 írta:Jó lett mint mindig...:Poldi:.. írta:köszi Misitöbbiek?
![]()
![]()
Amúgy engem az érdekelne, hogy hogy lehet ilyen átlós csíkozást csinálni.Van rá egy textúra?