Új igazolások!
Legyen a Tottenhamból J. Defoe. Fiatal, van eu-s papírja, tehetséges és legalább olyan gyors, mint Eto'o.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Elég egyszerű: Mert ingyé' van.HAnonymus írta:Folyamatosan nyomja a balhét a Manchester Cityben is, ilyen paréj természete van...Charlie írta: Anelka csak a reálban volt kezelhetetlen,sztem azóta semmi gond vele,legalábbis nem hallani,vagy csak én nem hallottam?Sok gólt vág,nagyon erőszakos,jól cselez,én örülnék neki ha jönne,ya és nem öreg.Ez csak az én véleményem róla.
C.![]()
Maradjon csak Saviola...
Solarinak meg nem örülnék, miért pont a Realból kell megvanni egy olyan tudású játékost, akit szinte bármelyik nagycsapatból leakaszthatnánk?

És talán még ő az 1ik legjobb játékos abban a szutyok csapatban!

Folyamatosan nyomja a balhét a Manchester Cityben is, ilyen paréj természete van...Charlie írta: Anelka csak a reálban volt kezelhetetlen,sztem azóta semmi gond vele,legalábbis nem hallani,vagy csak én nem hallottam?Sok gólt vág,nagyon erőszakos,jól cselez,én örülnék neki ha jönne,ya és nem öreg.Ez csak az én véleményem róla.
C.

Maradjon csak Saviola...
Solarinak meg nem örülnék, miért pont a Realból kell megvanni egy olyan tudású játékost, akit szinte bármelyik nagycsapatból leakaszthatnánk?
Ha jól megnézzük a felállásunkat, nincs is benne klasszikus szélsö középpályás. A baloldalon a szélsövédö járkál fel(ezért említettem Gio-t).Charlie írta:De ő nem balhátvéd mint az általad felsorolt játékosaink.Ő balközép,azon a poszton nálunk csak Ronaldinho van,szval jöhetne,hát az igaz hogy reálos,de elszürkül a sok kiöregedett név mellett,szval nem lenne ugyanaz mint figo ügyében vele sztem.Taibi írta:Hát nem tudom, hogy erre mit mondjak. Én nem igazán örülnék neki. Teljesen fölöslegesen igazolnánk le, ott van nekünk arra a posztra Gio és talán Sylvinho is.Charlie írta:Állítólag(másik oldalon olvastam)jövőre Solari hozzánk igazolhat ingyen,mert lejár a szerződése,és Laporta 2milliós fizetést ajánlott neki!
Vélemények?
Én örülnék neki,28éves,jó játékos.
C.
Amúgy is Solari mégiscsak egy reálos.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
De ő nem balhátvéd mint az általad felsorolt játékosaink.Ő balközép,azon a poszton nálunk csak Ronaldinho van,szval jöhetne,hát az igaz hogy reálos,de elszürkül a sok kiöregedett név mellett,szval nem lenne ugyanaz mint figo ügyében vele sztem.Taibi írta:Hát nem tudom, hogy erre mit mondjak. Én nem igazán örülnék neki. Teljesen fölöslegesen igazolnánk le, ott van nekünk arra a posztra Gio és talán Sylvinho is.Charlie írta:Állítólag(másik oldalon olvastam)jövőre Solari hozzánk igazolhat ingyen,mert lejár a szerződése,és Laporta 2milliós fizetést ajánlott neki!
Vélemények?
C.
C.
Hát nem tudom, hogy erre mit mondjak. Én nem igazán örülnék neki. Teljesen fölöslegesen igazolnánk le, ott van nekünk arra a posztra Gio és talán Sylvinho is.Charlie írta:Állítólag(másik oldalon olvastam)jövőre Solari hozzánk igazolhat ingyen,mert lejár a szerződése,és Laporta 2milliós fizetést ajánlott neki!
Vélemények?
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Enrique írta:Anelka nem csapatjátékos, és rosszabb mint a Cassano viselkedés-ügyileg...![]()
Saviola - Mindenképp
+ Még Saha - és kész is a csatársor!
Anelka csak a reálban volt kezelhetetlen,sztem azóta semmi gond vele,legalábbis nem hallani,vagy csak én nem hallottam?Sok gólt vág,nagyon erőszakos,jól cselez,én örülnék neki ha jönne,ya és nem öreg.Ez csak az én véleményem róla.
C.
hát nem tom, akkor már inkább anelkaEnrique írta:Ha csatárt akarunk, CENTERT, akkor Saha. De az lenne a legjobb ha mind2en jönnénen, abból nem lehet baj!Badi írta:Szerintem inkább SaviolaEnrique írta: Ő az, akire szüksége van a csapatnak!
Gyors, erős, gólérzékeny.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ha csatárt akarunk, CENTERT, akkor Saha. De az lenne a legjobb ha mind2en jönnénen, abból nem lehet baj!Badi írta:Szerintem inkább SaviolaEnrique írta:Ő az, akire szüksége van a csapatnak!Charlie írta:
Nagyon mellőzve van,tényleg rengeteg gólt rúgott a Fulhamben,mint ahogy a cikk is említi a főoldalon.
C.

Szerintem inkább SaviolaEnrique írta:Ő az, akire szüksége van a csapatnak!Charlie írta:Enrique írta: Simán jó lenne!
Vegyük meg csak kölcsönbe, opciós joggal, aztán ha beválik vegyük meg végleg!!!
Én ezt mondom...
Nagyon mellőzve van,tényleg rengeteg gólt rúgott a Fulhamben,mint ahogy a cikk is említi a főoldalon.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ő az, akire szüksége van a csapatnak!Charlie írta:Enrique írta:Simán jó lenne!Charlie írta:Saha jó gyerek,jó játékos,eltudnám viselni nálunk![]()
C.
Én ezt mondom...
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Enrique írta:Simán jó lenne!Charlie írta:Saha jó gyerek,jó játékos,eltudnám viselni nálunk![]()
C.
Én ezt mondom...
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Simán jó lenne!Charlie írta:Saha jó gyerek,jó játékos,eltudnám viselni nálunk![]()
C.

Én ezt mondom...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én azt mondom: Vegyük meg Sahát!!Taibi írta:Az eddig konkrétan felmerült nevek közül talán Saha a legjobb játékos csatárposzton. De eszembe jutott még egy jó spanyol csatár: a deporból Luque! Róla volt szó a nyáron, de mégsem lett leigazolva.

Az eddig konkrétan felmerült nevek közül talán Saha a legjobb játékos csatárposzton. De eszembe jutott még egy jó spanyol csatár: a deporból Luque! Róla volt szó a nyáron, de mégsem lett leigazolva.