Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy félelmem, hogy a meccshiány a nagy bizonyíthatnék nehogy valami újjabb sérülést eredményezzen.Vagy esetleg csináljon valami baromságot s nagy akarásban.visca el barca írta:Aftter the game against Juventus yesterday, Vermaelen decided to train alone to prepare for the game against Valencia on Sunday. [md]
azért ez korrekt tőle, elég profi hozzáállás. pedig tojhatna bele az egészbe is azért az évi 3 meccsért....
Amúgy nem nagyon tudok belekötni Valverdébe, de azt nem értem miért nem bízik ennyire látványosan Vermába. Simán beállhatott volna a Juve ellen is ha már nem kezdett, mikor Piqué húzta a lábát. Umtitivel legalább szokták volna egymást a hétvégi meccsre.visca el barca írta:Aftter the game against Juventus yesterday, Vermaelen decided to train alone to prepare for the game against Valencia on Sunday. [md]
azért ez korrekt tőle, elég profi hozzáállás. pedig tojhatna bele az egészbe is azért az évi 3 meccsért....
Szerintem biztos van valami a háttérben vele kapcsolatban. Egy kulcsfontosságú meccs előtt, mikor a 3 "elsőszámú kh-ból egy sérült, kettő az eltiltás küszöbén, hatalmas kockázat és szerintem blődség kezdetni őket és pont egy -nem lebecsülve őket- Leganes ellen. Főleg, hogy ha az egyik kisárgul 0 km-el kellene beszállnia. Szakmai szempontból személy szerint kizártnak tartom, hogy Valverde meghúzott volna egy ilyet. Már a nyilatkozata sem volt egy jó pont, hogy további folyománya volt az sem kétséges.Nero. írta:Nagy blama lenne de azért csak nemvisca el barca írta:
jah. aztán a 3. percben megsérül és kamillázhatnukAkkor a Bből megoldja valaki. A lényeg, hogyha Valverde benne gondolkodik akkor meg kell adni neki a perceket. Ezért nem szerencses olyanokat nyilatkozni, hogy “bárcsak el igazoltan volna”, mert bármi megtörténhet és meg is történik és egyszer csak azt látja hogy akár kezdo is lehetne a Juve meg a Valencia (idei legfontosabb bajnoki meccs), két remek alkalom a bizonyításra de ő csak a duzzogással volt elfoglalva ami nyilván az edzőnek se tetszik és lehet hogy mentálisan sincs készen a játékra.
Vermaelen nyilván nem jobb mint Pique, de egyébként amikor játszott a belga szerintem teljesen rendben volt.
Miért?Alcantara írta:A legnagyobb baki volt az igazolása, régen kivágtam volna vagy odaadtam volna bárkinek, csak menjen. Nálam undorítóbb, mint Turan.
Ugye, ugye. Most zsinórban 3 meccsen játszott és itt a nagy sansz a bizonyításra.visca el barca írta:Ezért nem szerencses olyanokat nyilatkozni, hogy “bárcsak el igazoltan volna”, mert bármi megtörténhet és meg is történik és egyszer csak azt látja hogy akár kezdo is lehetne a Juve meg a Valencia (idei legfontosabb bajnoki meccs), két remek alkalom a bizonyításra de ő csak a duzzogással volt elfoglalva ami nyilván az edzőnek se tetszik és lehet hogy mentálisan sincs készen a játékra.
Vermaelen nyilván nem jobb mint Pique, de egyébként amikor játszott a belga szerintem teljesen rendben volt.
Hiszen annyiszor bizonyította már...ja, nem.zeli39 írta:Miért lenne őrültség Vermaelen azért annyira képes mint Pique de inkább többre.Nero. írta:Lehet hogy őrültségnek hangzik, de én a Juve ellen kezdetném hogy szokja a ritmust a Valencia ellenire.
jah. aztán a 3. percben megsérül és kamillázhatnukNero. írta:Lehet hogy őrültségnek hangzik, de én a Juve ellen kezdetném hogy szokja a ritmust a Valencia ellenire.
Pedig pont emiatt rendre gondot okoz sajnos. Umtiti a legnagyobb tanár, de a jobboldalon eddig még sose hozta magát emlékeim szerint. Verma nem tudom mennyire más ilyen szempontból, remélhetőleg ő tud ott is játszani, nem emlékszem már. De ettől én eléggé tartok, hogy Umtiti lesz a jobboson, és még az ő magabiztos játékára se számíthatunk emiatt.MichaaBee írta: Max annyi, hogy a ballábas hátvéd legritkább esetben játszott korábban jobboldali középhátvédet, míg egy jobblábas azért valószínűleg gyakrabban baloldalit. De ezt leszámítva nem szabadna gondot okoznia.
Igen, ez nekem is furának tűnt elsőre, de jobban belegondolva nem kéne nagy gondot okoznia. 3 jobblábassal elég gyakran áll fel egy védelem, akkor a 3 ballábasnak sem illene nagyon különböznie. Max annyi, hogy a ballábas hátvéd legritkább esetben játszott korábban jobboldali középhátvédet, míg egy jobblábas azért valószínűleg gyakrabban baloldalit. De ezt leszámítva nem szabadna gondot okoznia. Azzal pedig egyetértek, hogy a Juve ellen be kell dobni Vermaelent, minimum csereként.S.Agüero írta:Én is ezen gondolkoztam a meccs végén.Nero. írta:Lehet hogy őrültségnek hangzik, de én a Juve ellen kezdetném hogy szokja a ritmust a Valencia ellenire.
Amúgy érdekes lesz Valenciában 3 ballábas hátvéddel játszani...
Én is ezen gondolkoztam a meccs végén.Nero. írta:Lehet hogy őrültségnek hangzik, de én a Juve ellen kezdetném hogy szokja a ritmust a Valencia ellenire.
Vermaelen mondjuk már nyáron is menni akart, csak a klub nem engedte, nemrég nyilatkozta is. Tavaly is elment kölcsönbe, mert játszani akart, arról nem ő tehet már, hogy ennyire jön össze neki.Alcantara írta:A legnagyobb baki volt az igazolása, régen kivágtam volna vagy odaadtam volna bárkinek, csak menjen.Nálam undorítóbb, mint Turan.