Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kívánok a lelkivilágodba lépni, távol áll tőlem, de az ívelgetős footballt hagyjuk meg az agyatlan angoloknak...ez nem a mi játékunk...laci18 írta:Szerintem a spanyol-kupa továbjutás részben Frank miatt ment el mivel Maxit még a cserepadra sem nevezte. Így hogy nem volt egy olyan csatárunk akire a labdát felívelgethettük volna jó hogy elment a meccs.
Én is.Charlie írta:Én így gondolom.
C.
Mintha én mondtam volna...Zsolti írta:Hát nemtom..sztem Rijkaardnál kismilió jobb eddző van...kíváncsi vagyok,hogy mit csinálna Rijkaard egy olyan csapattal,ahol nincs ennyi ász..![]()
de cáfoljon rám,és mutatsa meg a Milannal..én tudnék találni nálla jobbat.![]()
Wenger nem texi tonkre csapatot, csak hosszutávon gondolkozik, a jovo csapatát építi.Badi írta:persze, hogy tönkretegye a csapatot mint az arsenalt...berakja a rutintalan fiatalokat, és elküldi a hasznos játékosokatMr. Master írta:Na és Monsieur Wenger?
jó Rijkaard
persze, hogy tönkretegye a csapatot mint az arsenalt...berakja a rutintalan fiatalokat, és elküldi a hasznos játékosokatMr. Master írta:Na és Monsieur Wenger?
Na és Monsieur Wenger?antiimperialista írta:Azért ez így nem biztos, hogy igaz.Petixy írta:Rijkaardnál tökéletesebb edző egy ilyen támadó focit játszó Barcába nem létezik
Elsosorban Cruyff miatt van ez. De sztem jo igy mert sok jo holland ezdo vanantiimperialista írta:Szerintem nem fog elmenni. Van Basten jönne helyette? A Barcánál csak holland edzőket ismernek?
Ez viszont inkább igaz.visca el barca írta:kövezzetek meg, de sztem a csapatnal henk-nek legalabb akkora szerepe van mint riijkardnak...
Azért ez így nem biztos, hogy igaz.Petixy írta:Rijkaardnál tökéletesebb edző egy ilyen támadó focit játszó Barcába nem létezik