Ellenfeleink játékosai
Sehol sincs Bellettihez képest (egyellőre), de nagyon tehetséges, és nem tucatjátékos..
Az...ahoz azért h a Barcában játxon valaki nem elég 1-2 jo meccs, és nem elég simán ugyesnek lennie 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
3-4 meccs alapján aztán tényleg le lehet ezt szűrni... De most komolyan KI AZ A SZISZINNYÓ?? Nem jegyzik sehol. Ne vicccc...Barcelonafan írta:Szerintem bellettinél jobb Cicinho, aki nézi Konföderációs Kupát az tudja kiről van szó, ő belevaló gyerek tán még többet megy föl mint Belletti, és vissza is ér mindig!
Egy tucatjátékos, csak most szerencséje van h játszhat, mert néhányan hiányoznak...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem bellettinél jobb Cicinho, aki nézi Konföderációs Kupát az tudja kiről van szó, ő belevaló gyerek tán még többet megy föl mint Belletti, és vissza is ér mindig!Maxi írta:Épp az hogy nagyon jó a gyerek!Még sztem Bellettinél is!LG írta:Lehet nem o lotte, de nem is csak arra gondoltam, nem tom, de naon szerencsétlen az a gyerek, sztem még Oleguernél se jobb.
Váci Reménység SE
-
- Entrenador del Barça
Épp az hogy nagyon jó a gyerek!Még sztem Bellettinél is!LG írta:Lehet nem o lotte, de nem is csak arra gondoltam, nem tom, de naon szerencsétlen az a gyerek, sztem még Oleguernél se jobb.
Forca Barca
Lehet nem o lotte, de nem is csak arra gondoltam, nem tom, de naon szerencsétlen az a gyerek, sztem még Oleguernél se jobb.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyébként nem ő lőtte az öngól hanem Jorge Andrade, és ő Miguel!barcafan írta:Gyepes is szerzett öngólt... na jó ez nem jó példa (bocs a fradistáktól) Belletti is szerzett egy öngólt a chelsea ellen. szóval egy öngól miatt nem kell elitélni, én pl szeretem migueltLG írta:MigelCharlie írta:http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/ ... 2orias.jpg
13as gyereket eltudnám nálunk képzelni.
C.Nem az rugta az ongolt a hollandoknak
Na ennyit rola
Váci Reménység SE
MigelCharlie írta:http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/ ... 2orias.jpg
13as gyereket eltudnám nálunk képzelni.
C.

Szerintem hiba volt eladni Őt, de már mind1
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
LUIS GARCIA
1978-ban ezen a napon született Luis García, a friss Bajnokok Ligája-győztes Liverpool FC spanyol légiósa. Luis Javier García Sanz Badalonában látta meg a napvilágot 1978. június 24-én, és pályafutását, mint minden "rendes" katalán, az FC Barcelonánál kezdte el.
Tizenhét esztendősen már a Barca C csapatában szerepelt, és az 1997-98-as idényt pedig a B gárdában töltötte. Abban az idényben a harmadik vonalban 15 alkalommal volt eredményes, ami felkeltette az első osztályban szereplő Real Valladolid figyelmét.
A lila-fehérek szerződtették a tehetséges csatárt, aki azonban csak egy évvel később, 1999. augusztus 22-én debütált a Primera Divisiónban, mégpedig a CD Numancia ellen. Abban az idényben sem kapott sok lehetőséget, és a szezon felénél kölcsön is adták a második vonalban vitézkedő Toledónak.
2000 nyarán a CD Tenerife vette meg, és a másodosztályban kiválóan futballozott, hiszen 16 alkalommal volt eredményes, s nem kis szerepe volt abban, hogy a gárda feljutott a legjobbak közé. Nem csoda, hogy a nyáron a valladolidiak ismét megvásárolták, immár véglegesen.
Jól futballozott a 2001-2002-es szezonban, 24 mérkőzésen hét góllal segítette a lila-fehéreket, ráadásul a katalán nemzeti tizenegyben is bemutatkozhatott, mégpedig rögtön győztes góllal. Ismét felfigyeltek rá, ez pedig a költözködés folytatásához vezetett, hiszen a következő idényt már Madridban, az Atléticónál töltötte, majd egy évre visszatért nevelőegyesületéhez.
Tavaly nyáron - a nagy erősítések miatt - nem maradhatott a Camp Nouban, így elfogadta honfitársa, a Liverpool FC-hez szerződött mester, Rafa Benítez invitálását. Nem is gondolta volna, hogy élete legjobb döntését hozta: a Vörösökkel ugyanis Bajnokok Ligáját nyert! Luis García a 'Pool egyik legjobbja volt a sorozatban, több fontos gólt szerzett.
1978-ban ezen a napon született Luis García, a friss Bajnokok Ligája-győztes Liverpool FC spanyol légiósa. Luis Javier García Sanz Badalonában látta meg a napvilágot 1978. június 24-én, és pályafutását, mint minden "rendes" katalán, az FC Barcelonánál kezdte el.
Tizenhét esztendősen már a Barca C csapatában szerepelt, és az 1997-98-as idényt pedig a B gárdában töltötte. Abban az idényben a harmadik vonalban 15 alkalommal volt eredményes, ami felkeltette az első osztályban szereplő Real Valladolid figyelmét.
A lila-fehérek szerződtették a tehetséges csatárt, aki azonban csak egy évvel később, 1999. augusztus 22-én debütált a Primera Divisiónban, mégpedig a CD Numancia ellen. Abban az idényben sem kapott sok lehetőséget, és a szezon felénél kölcsön is adták a második vonalban vitézkedő Toledónak.
2000 nyarán a CD Tenerife vette meg, és a másodosztályban kiválóan futballozott, hiszen 16 alkalommal volt eredményes, s nem kis szerepe volt abban, hogy a gárda feljutott a legjobbak közé. Nem csoda, hogy a nyáron a valladolidiak ismét megvásárolták, immár véglegesen.
Jól futballozott a 2001-2002-es szezonban, 24 mérkőzésen hét góllal segítette a lila-fehéreket, ráadásul a katalán nemzeti tizenegyben is bemutatkozhatott, mégpedig rögtön győztes góllal. Ismét felfigyeltek rá, ez pedig a költözködés folytatásához vezetett, hiszen a következő idényt már Madridban, az Atléticónál töltötte, majd egy évre visszatért nevelőegyesületéhez.
Tavaly nyáron - a nagy erősítések miatt - nem maradhatott a Camp Nouban, így elfogadta honfitársa, a Liverpool FC-hez szerződött mester, Rafa Benítez invitálását. Nem is gondolta volna, hogy élete legjobb döntését hozta: a Vörösökkel ugyanis Bajnokok Ligáját nyert! Luis García a 'Pool egyik legjobbja volt a sorozatban, több fontos gólt szerzett.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
És milyen igaza vanCharlie írta:Barcelonafan te télleg ilyen hülyének nézel?![]()
C.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak poénkodok amúgy ki az?
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De ha megnéznéd a képet tudnádBarcelonafan írta:Tavaly!Charlie írta:Mikor igazoltuk??Nem is volt róla hír mostanában.Maxi írta:Télleg?????
C.
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tavaly!Charlie írta:Mikor igazoltuk??Nem is volt róla hír mostanában.Maxi írta:Barcelonafan írta: Már megvanTélleg?????
C.
Váci Reménység SE
Szerintem ez azért 1 kicsit sok érteMr. Master írta:És akkoradjuk még érte bellettit meg Oleguert. És akkor lesz oda Damia, Gabri, meg Miguel, ha tényleg annyira jó.Charlie írta:Miguelnek hívják.Jobbhátvéd,rengeteg nagy csapat akarja,főleg a Juve.Mr. Master írta:Bocs, de az ki?
C.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már megvanMaxi írta:Én meg a 20-ast!Barcelonafan írta:Én a 17-est is!![]()
![]()
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én a 17-est is!
Váci Reménység SE