Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem a Racing jól elveri a madridot!Bodi írta:Szenzásiós volt Ronnie!Ha a Valencia ellen is így játszik,és Eto'o is feljavul,akkor vasárnap gyakorlailag bajnokok leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az albacsecse ellen a szabadrugás a cselek az emelés messinek, csodás volt Ronnie!!!Enrique írta:Ronnie szerintem fantasztikusan játszott. Komolyan mondom, elképedve néztem, ahogy össze-vissza csúszkált. Hihetetlenül hajtott, már-már nem is önmagát idézte e téren!![]()
Bár inkább remélem akkor ez az IGAZI önmaga...![]()
Nagyon jó nézni ahogy tolja neki most már meccsről meccsre. Nem tudom mi lelte télen, úgy látszik megcsapta a hideg, ő meg nem szereti, aztán azért volz haloványabb...
HEHEHE!!Maxi írta:Hát én!retek írta:Ronaldinhónak ki tanította ezeket a cseleket????
A természet??
Ezt én sem értem.retek írta:Ronaldinhónak ki tanította ezeket a cseleket????
A természet??
Ami sehova sem illik....mrmonster írta:Ehhez a fejelgetős gyerekhez nem találtam "optimális" topic-ot, bocsánat.redlions írta:Ez Ronaldinho topic!
Köszi!TeeeB0R írta:a barca golok meg osszefoglalok...beraktam egy linket oda...egyszer csoda egy kolyok...meg kene ot is venni...mrmonster írta:Nem tudja valaki, hogy az új brazil csodagyereknek, Kerlon Mourá-nak a trükkös videóit honnan lehet leszedni? (a fején viszi végig a labdát)![]()
Ellent kell neked mondanom. Szerencsére márnem épül a játékunk Ronaldinhora, úgy, mint ahogy tavaly. Nélküle is meg tudjuk nyerni a bajnokságot, mert igazi csapat lett a Barca. Csak hát mindenki a maximumot várja el tőle. De ebből a Barcából már bárkit ki lehetne hagyni, úgyis nekünk van több esélyünk, akármelyik csapat ellen is játszunk a világon. Szerintem.retek írta:Nem igaz vagy nem létezik, az hogy ilyen rosszul jáccon(kivétel a nagyobb meccsek)
A Malaga ellen is rosszul jáccott, ezt nem engedheti meg magának egyik Barcás sztár sem , főleg Ronaldinho akire épül a játékunk!!!
Ha nem omdatd volna, észre se veszem.redlions írta:Ez Ronaldinho topic!
a barca golok meg osszefoglalok...beraktam egy linket oda...egyszer csoda egy kolyok...meg kene ot is venni...mrmonster írta:Nem tudja valaki, hogy az új brazil csodagyereknek, Kerlon Mourá-nak a trükkös videóit honnan lehet leszedni? (a fején viszi végig a labdát)
Erről a braziltól még nem hallottam, de ezt Mr. Woo is megteszi. Sőt, egyszer még egy West Brom.-MU meccsen is ott volt a koreai.mrmonster írta:Nem tudja valaki, hogy az új brazil csodagyereknek, Kerlon Mourá-nak a trükkös videóit honnan lehet leszedni? (a fején viszi végig a labdát)