Hát ajánlom is h ne!Bodi írta:Xavi mindig is katalán marad,nem fog soha eligazolni....

Naná!Enrique írta: Akkor KATALÁN, ha úgy jobban tetszik...
Akkor KATALÁN, ha úgy jobban tetszik...redlions írta:Ő nem katalán???Enrique írta:Hát igen..redlions írta:Ő a csapat motorja, a szíve! Rá mindig lehet számítani.![]()
Kellenek az ilyen SZÍVBŐL játszó SPANYOL játékosok!! Remélem egyre csak több lex!
Ő nem katalán???Enrique írta:Hát igen..redlions írta:Ő a csapat motorja, a szíve! Rá mindig lehet számítani.![]()
Kellenek az ilyen SZÍVBŐL játszó SPANYOL játékosok!! Remélem egyre csak több lex!
Egyetértek! Ebben a csapatban nem Xavi a leggyengébb láncszem!Bodi írta:Remélem Xavi a Valencia ellen is beköszön.
Nálam ő volt az ősz játékosa!
Nem hiszem,hogy Eto'o 12 gólos lenne,ha nem lenne Xavi...
Hát igen.Remélem Xavi is akkora név lesz majd a szakmában mint Zizou.Bodi írta:Mind2 gól óriási volt,talán a mostani kicsit nehezebb.
Nem sokan tudják így eltalálni kapásból a labdát...
Zidane lőtt régen ilyen gólokat.
A Zaragoza ellen talán még ennél is nagyobbat vállalt.Silvanus írta:Elmondhatatlan, körülírhatatlan, felfoghatatlan............
.......... hogy Xavi mekkora gólt ragasztott a hétvégén!!! Szinte azóta sem térek magamhoz!![]()
Ez a csapat tényleg, tényleg verhetetlen!!!....Vannak kivételek persze, de az csak a látszat kedvéért...
Csak most... KöszönömEnrique írta:Csak neked...eszter21 írta:Ez biztos így van... Ezért meg tudtok bocsátani nekem?Enrique írta: Bocs, de nagyon elfogult vagy, nem tudod reálisan nézni a dolgokat...
Csak neked...eszter21 írta:Ez biztos így van... Ezért meg tudtok bocsátani nekem?Enrique írta:Bocs, de nagyon elfogult vagy, nem tudod reálisan nézni a dolgokat...eszter21 írta: Én Ronaldinhoval(ez muszáj) aztán Puyol, Xabi, Eto'o...
De annyira jó játékosok, h szinte különbséget sem lehet tenni köztük...
Ez biztos így van... Ezért meg tudtok bocsátani nekem?Enrique írta:Bocs, de nagyon elfogult vagy, nem tudod reálisan nézni a dolgokat...eszter21 írta:Én Ronaldinhoval(ez muszáj) aztán Puyol, Xabi, Eto'o...Enrique írta: Akkor is! Ha jelenleg sorolni kellen a játékosokat akkor sztem 1értelmű h Xavival kezdeném. Én legalábbis vele!
Bocs, de nagyon elfogult vagy, nem tudod reálisan nézni a dolgokat...eszter21 írta:Én Ronaldinhoval(ez muszáj) aztán Puyol, Xabi, Eto'o...Enrique írta:Akkor is! Ha jelenleg sorolni kellen a játékosokat akkor sztem 1értelmű h Xavival kezdeném. Én legalábbis vele!eszter21 írta: Azért Puyol rengeteget ment és Ronniet muszáj megemlítenem, ez kötelesség...
Én Ronaldinhoval(ez muszáj) aztán Puyol, Xabi, Eto'o...Enrique írta:Akkor is! Ha jelenleg sorolni kellen a játékosokat akkor sztem 1értelmű h Xavival kezdeném. Én legalábbis vele!eszter21 írta:Azért Puyol rengeteget ment és Ronniet muszáj megemlítenem, ez kötelesség...Enrique írta: Sztem meg a LEGFONTOSABB!![]()
A többiek csak utána jönnek!