Seria A / Coppa Italia
A Barca soha nem juthat ide!! Spanyolország nem olaszország!! a pizzazabálok nem tudnak megáljt parancsolni a pénzéhségüknek és írigységüknek!! Ezek frusztrált barmok!! nem tudnak semmit!! A VB is ahogy néztem éppen megvolt! NNNEEEMMM érdemelték meg!!! DE ez sajnos nem így megy..elég érdekes az is hogy most sikerült VB-t nyerniük...pfff
A lényeg hogy az ítéletek nem voltak egyensúlyban és nem ismerjük teljes egészében az ügyet. Ez van és PONT.
VISCA EL BARCA
ez számít semmi más

VISCA EL BARCA
ez számít semmi más

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ez nem Olaszország, és mi nem vagyunk azokhoz a csapatokhoz hasonlíthatók!S T U P I D S H A R K írta:Én csak a juve drukkereket sajnálom nagyon. Én nem is tudom mit csinálnék ha a Barcával történne egy ilyesmi.
De ha lesorolnának minket (persze csak elméleti szinten) a barcelonai városi bajnokságba, akkor is ugyan ilyen fanatizmussal szurkolnák a csapatnak!
Egyetértek Rumig. Főként úgy, h szerintem ész nélkül menekülni fognak a játékosok! Ki akar minimum két évet a b ligában focizni, ha bl győztes csapatba is mehetne. Kérdés persze, h a juve mennyire akarja/tudja megtartani a sztárokat.
- noname
- Llegenda del Barça
A Barcával ilyen biztos nem fog történniS T U P I D S H A R K írta:Én csak a juve drukkereket sajnálom nagyon. Én nem is tudom mit csinálnék ha a Barcával történne egy ilyesmi.

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Én nem nagyon ismerem a Serie B erőviszonyait, úgyhogy abból indultam ki, h mondjuk a Juve lenne a 3-4. legerősebb csapat, ami úgy 65-75 pont. Ebből lejön 30, az 35-45. Tavaly a legjobb kieső, az Avellino 46 pontot gyűjtött...HAnonymus írta:Rumig, hamarabb jutnak fel minusz harminccal mint esnek ki... Szerintem azért még ez a keret is messze magasan a legerősebb a másodosztályban... Bozsinov...

Persze ettől még bennt maradhatnak, de sztem elég netszes lesz.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Teljesen igazad van, benne volt itt mindenki vastagon. De köztudott, hogy olaszban évek(vagy régebb) óta megy a bundázásdi, maffiózásdi. Elnézést azoktól, akik szeretik az olasz focit, de én az egész olasz ligát a földdel tenném egyenlővé. Megérdemelnék. A legundorítobb dolog, amit ott művelnek.
Ja és 30 pontos hátránnyal nem lehet bajnokságot nyerni még nb3-ban sem!
Ja és 30 pontos hátránnyal nem lehet bajnokságot nyerni még nb3-ban sem!
-
- Llegenda del Barça
igazából a 2004-05ös bajnoki címet vették el tőlük, a legutóbbit ki sem adták (szal még így sem örülhet a lúzerinter kedves LGcps46 írta:És azt tudja-e valaki, hogy ki milyen nemzetközi kupában indul, mert én ezt már nem igazán tudom követni. Csak azt tudom, hogy a Juvétól elszedték az uccsó 2 bajnoki címet (3 csillag egyre távolabb), de a többieknek csak a jövőre vonatkozó büntetéseiről hallottam (Serie B, mínusz pontok).

a kupaindulás pedig egyelőre így néz ki:
az inter és a Roma indul a bl-ben kiemeltként, a chievo és a palermo a selejtezőben. az uefában a livorno és a parma.
de azért nem kell túlságosan sajnálni a juvét fiatalok! azokat a csapatokat ki sajnálja, akik mondjuk úgy borultak meg, h ezek a szemetek ugye a megvett bírókkal hozták ellenük a meccseiket? mert azért nem mindenkit vertek 32-0ra, voltak ott 1-0lák vagy 2-1ek is szépen.
a játékosok sem ártatlanok, felesleges azt hinni, h ők nem tudtak ezekről a dolgokról, vagy esetleg nem vették észre a "segítséget". amikor ötödször rúg fel egy hátvéd a 16oson belül vkit, és még mindig továbbot int a bíró, akkor ne mondja nekem senki, h nem tudja a [auto_cenzúra], h miről van szó! évek óta a futballban élő emberekről beszélünk, nem olyanokról, akik tegnap láttak labdát először az életükben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rumig, hamarabb jutnak fel minusz harminccal mint esnek ki... Szerintem azért még ez a keret is messze magasan a legerősebb a másodosztályban... Bozsinov... 

-
- aka Game90
Hát ha ilyen keretük lesz:Rumig írta:Sztem meg így három lesz, mert jővőre -30ból kiesnek (1. év)cps46 írta:Inkább lett volna belőle C liga, akkor is ugyanúgy minimum 2 év, mire visszajutnak.Serie C
Aztán visszajutnak (2. év)Serie B
És jó esetben már vissza is jutnak a Serie A-ba a 3. évben
Bonnefoi, Mirante, Trini (kapusok),
Balzaretti, Bartolucci, Birindelli, Calanchi, Chiellini, Legrottaglie, Masiello, Piccolo, Rossi, Zammuto (hátvédek);
De Ceglie, Giannichedda, Kapo, Luci, Marchionni, Marchisio, Olivera, Paro, C. Zanetti, Nedved (középpályások),
Bozsinov, Guzman, Palladino, Sculli, Volpato, Zalayeta, Del Piero (csatárok)!
Védelem az úgy ahogy van nincs, kp meg a csatársor az már jobb.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
Sztem meg így három lesz, mert jővőre -30ból kiesnek (1. év)cps46 írta:Inkább lett volna belőle C liga, akkor is ugyanúgy minimum 2 év, mire visszajutnak.

Aztán visszajutnak (2. év)

És jó esetben már vissza is jutnak a Serie A-ba a 3. évben
2006. május 17., 2009. május 27.,
-
- Entrenador del Barça
Szerintem hülye döntés született. -30 pontról indulni elég megalázó, és nem azok szenvednek miatta, akik sárosak voltak. Inkább lett volna belőle C liga, akkor is ugyanúgy minimum 2 év, mire visszajutnak. A legjobban Del Pierot sajnálom, róla mindig a '97-es BL-döntős gólja jut eszembe, és egy ilyen játékost most szem elől fogunk téveszteni, hacsak nem veszi meg az RTL Klub a Serie B meccseit.
És azt tudja-e valaki, hogy ki milyen nemzetközi kupában indul, mert én ezt már nem igazán tudom követni. Csak azt tudom, hogy a Juvétól elszedték az uccsó 2 bajnoki címet (3 csillag egyre távolabb), de a többieknek csak a jövőre vonatkozó büntetéseiről hallottam (Serie B, mínusz pontok).
És azt tudja-e valaki, hogy ki milyen nemzetközi kupában indul, mert én ezt már nem igazán tudom követni. Csak azt tudom, hogy a Juvétól elszedték az uccsó 2 bajnoki címet (3 csillag egyre távolabb), de a többieknek csak a jövőre vonatkozó büntetéseiről hallottam (Serie B, mínusz pontok).
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Inter Lazi és a Roma lehet a jok közül valamelyik befutó!! a milan csak az uefa kupa helyre érhet oda!! ja és nem is indulhat!!ez azert erdekes nem?
Miért, ki lehetne jövőre az elenfékBoixos írta:LG, maradjál már! tényleg nincs miről beszélni az inter esetleges bajnokságával kapcsolatbanLG írta:Jovore sima Inter gyozelem, és kész. Grosso, Toni, Riquelme érkezhet, ugyhogy sztem nincs is mirol bexélni![]()
![]()
még nem is éltél, amikor az utolsó leesett nekik, akik az látták, már lassan az unokáikat hurcolják a meccsekre. és mancio a biztosíték arra, h ez nem is igen fog változni.

-
- Llegenda del Barça
LG, maradjál már! tényleg nincs miről beszélni az inter esetleges bajnokságával kapcsolatbanLG írta:Jovore sima Inter gyozelem, és kész. Grosso, Toni, Riquelme érkezhet, ugyhogy sztem nincs is mirol bexélni

még nem is éltél, amikor az utolsó leesett nekik, akik az látták, már lassan az unokáikat hurcolják a meccsekre. és mancio a biztosíték arra, h ez nem is igen fog változni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Jovore sima Inter gyozelem, és kész. Grosso, Toni, Riquelme érkezhet, ugyhogy sztem nincs is mirol bexélni