Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem Olaszország, és mi nem vagyunk azokhoz a csapatokhoz hasonlíthatók!S T U P I D S H A R K írta:Én csak a juve drukkereket sajnálom nagyon. Én nem is tudom mit csinálnék ha a Barcával történne egy ilyesmi.
A Barcával ilyen biztos nem fog történniS T U P I D S H A R K írta:Én csak a juve drukkereket sajnálom nagyon. Én nem is tudom mit csinálnék ha a Barcával történne egy ilyesmi.
Én nem nagyon ismerem a Serie B erőviszonyait, úgyhogy abból indultam ki, h mondjuk a Juve lenne a 3-4. legerősebb csapat, ami úgy 65-75 pont. Ebből lejön 30, az 35-45. Tavaly a legjobb kieső, az Avellino 46 pontot gyűjtött...HAnonymus írta:Rumig, hamarabb jutnak fel minusz harminccal mint esnek ki... Szerintem azért még ez a keret is messze magasan a legerősebb a másodosztályban... Bozsinov...
igazából a 2004-05ös bajnoki címet vették el tőlük, a legutóbbit ki sem adták (szal még így sem örülhet a lúzerinter kedves LGcps46 írta:És azt tudja-e valaki, hogy ki milyen nemzetközi kupában indul, mert én ezt már nem igazán tudom követni. Csak azt tudom, hogy a Juvétól elszedték az uccsó 2 bajnoki címet (3 csillag egyre távolabb), de a többieknek csak a jövőre vonatkozó büntetéseiről hallottam (Serie B, mínusz pontok).
Hát ha ilyen keretük lesz:Rumig írta:Sztem meg így három lesz, mert jővőre -30ból kiesnek (1. év)cps46 írta:Inkább lett volna belőle C liga, akkor is ugyanúgy minimum 2 év, mire visszajutnak.Serie C
Aztán visszajutnak (2. év)Serie B
És jó esetben már vissza is jutnak a Serie A-ba a 3. évben
Sztem meg így három lesz, mert jővőre -30ból kiesnek (1. év)cps46 írta:Inkább lett volna belőle C liga, akkor is ugyanúgy minimum 2 év, mire visszajutnak.
Miért, ki lehetne jövőre az elenfékBoixos írta:LG, maradjál már! tényleg nincs miről beszélni az inter esetleges bajnokságával kapcsolatbanLG írta:Jovore sima Inter gyozelem, és kész. Grosso, Toni, Riquelme érkezhet, ugyhogy sztem nincs is mirol bexélni![]()
![]()
még nem is éltél, amikor az utolsó leesett nekik, akik az látták, már lassan az unokáikat hurcolják a meccsekre. és mancio a biztosíték arra, h ez nem is igen fog változni.
LG, maradjál már! tényleg nincs miről beszélni az inter esetleges bajnokságával kapcsolatbanLG írta:Jovore sima Inter gyozelem, és kész. Grosso, Toni, Riquelme érkezhet, ugyhogy sztem nincs is mirol bexélni