na ő az!

képzelj el egy olyan argentínt...Rapika írta:Miért?
Burgos milyen volt?
Akkor egy véleményen vagyunkMr. Master írta:Nekem tetszik Valdes kocsija, tetszik Valdes haja, tetszik, ahogy rágózással nyugtatja magát, tetszik, hogy úgy megy föl mindig a pályára, hogy képes lenne kettéharapni a labdát, és nagyon tetszik ahogy véd! (Főleg, azt amikor hajmeresztő dolgokat művel)
Nekem csak az nem tetszik benne,hogy néha olyankor is megpróbál laza lenni,amikor nem kellene.Túl nagy az önbizalma néha...Mr. Master írta:Nekem tetszik Valdes kocsija, tetszik Valdes haja, tetszik, ahogy rágózással nyugtatja magát, tetszik, hogy úgy megy föl mindig a pályára, hogy képes lenne kettéharapni a labdát, és nagyon tetszik ahogy véd! (Főleg, azt amikor hajmeresztő dolgokat művel)
Ha így folytatja a védést,és meg marad ez a stílusa,akkor nagy "alak" lex belőle!Boixos írta:monnyuk az télleg olyan, h nem is kéne különösebben megnyilvánulnia ahhoz h az ember rásadarintson egyet egy szívlapáttal a búrájára. de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj vele.Rapika írta:Nekem a rágózása idegesítő csak!
De az annyira,hogy beszarok tőle!!!!!!!!
monnyuk az télleg olyan, h nem is kéne különösebben megnyilvánulnia ahhoz h az ember rásadarintson egyet egy szívlapáttal a búrájára. de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj vele.Rapika írta:Nekem a rágózása idegesítő csak!
De az annyira,hogy beszarok tőle!!!!!!!!
jaja.énis elég viccesnek tartom,de a csajok szerint meg "olyan aranyos","annyira édes" meg ilyenek.antiimperialista írta:Én azért bírom Valdest, mert lehet röhögni a fején (a séróin). De ismerek olyan csajszit is, akinek tetszik!
van benne vmi! Erre még nem is gondoltam!boggabor írta:Nem vagyok bisztos benne, hogy jot tene-e neki ha megnyerne a bajnoksag legjobb kapusa cimet folleg ugy, hogy Iker es Cameni is jobb teljesitmenyt nyujtott, de az is teny Zubizaretta utan o a legmegbiszhatobb kapusunk