Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért nem sajnálod ? ( igazából nem is értem , hogy miért kéne )shutterisland írta:lehetne sajnálni, de nem teszem.
egészen biztos vagyok benne, hogy bologna, hull city vagy toulouse szintű csapatokhoz mehetett volna, tárt karokkal várták volna sok helyen, csak nagy a fizuigénye.
abban is biztos vagyok, hogy sok helyen megkapta volna a nagy lóvét (arabok,oroszok,akármi) de oda meg nem akart elmenni.
olyan csapatot meg nem talál, ami topcsapat, meg is fizetik és kezdő is lesz.
főleg így, sérülés után.
mondjuk hozzáteszem, mignolet azért nem kiszoríthatatlan.
De akkor mi lesz vele? Amíg nem talál klubbot nem is edz?visca el barca írta:hát ő sem kellett senkinek. azért ennyire nem rossz kapus... pechje h az összes nagy klubnál telített a poszt...
A Mönchengladbach már leigazolta Yann SommertZBarca írta:Szerintem most logikus lenne, ha elmenne a Mönchengladbach-hoz. Mi elvittük MatS-t, ők meg megkapják VV-t, mindenki jól jár!
Ezzel egyetértek.ZBarca írta:Szerintem most logikus lenne, ha elmenne a Mönchengladbach-hoz. Mi elvittük MatS-t, ők meg megkapják VV-t, mindenki jól jár!
Monacóba nem mehetett a sérülése miatt, gondolom a többi klub is inkább megvárja, hogy felépüljön és aztán jelentkezhet az orvosikra.roby122 írta:Valaki tud róla valamit ? Nagy a csend körülötte...
Münchenbe már biztos nem fog menni , mivel ott van Reina.
A Bayernnek nagyonis szüksége lenne egy kiemelkedő tartalékkapusra, de nem biztos, hogy fizetne neki annyit, amennyit VV kér. Egy teljesen gyógyult VV se biztos, hogy tartaléknak elmenne-e. Kérdés, hogy mikor és mennyire jön rendbe és hogy akkor éppen hogy áll majd a kapuspiac. A pech már tény.kanty írta:A Bayernnél állítólag csak edzeni fog, Pep jófejeskedik vele.
Barcastuff szerint a Sociedad ajánlatát utasította nem rég vissza. Mondjuk lehet, hogy az új kihívások címszó alatt nem éppen erre gondolt.
A nagy arc és a - számunkra értelmetlen - menni akarás mellett, azért a sors nyilván kicsit kicseszett vele ezzel a sérüléssel. Mert bármennyire is igaz, hogy vannak a piacon nála jobb kapusok, de a sérülés nélkül most simán elvédene a Monacóban. Pénz is lenne, trófeáért is küzdene, tehát a sokat emlegetett új kihívás is meglenne. Ehelyett most kb. ott tart, hogy - az igényeit figyelembe véve - kb. a kutyának sem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy végül valaki elviszi-e, vagy el kell mennie pl. az arabokhoz, esetleg az USA-ba.
VV a világ egyik legjobb kapusa és ne mondjátok, hogy nem. Nagyon sokan középszerűen gondolják, de biztos vagyok benne, hogy nem lenne olyan ember aki nem örülne ha ott lenne a keretében. VV szerintem azért kért akkora fizut, mert ő az egyértelmű 1es és a kupákon kívül végig ő véd. Szerintem megérdemli. Nem lesz egy Oliver Kahn, de a mai viszonylatban igenis top 5ös kapus.kanty írta:
A nagy arc alatt főleg az igen magas fizetési igényeit értettem. Ebből számomra az következik, hogy kb. egy szinten tartotta magát mondjuk Xavival, Iniestával. Míg utóbbi kettő posztján a közvetlen élvonalat képezi, (képezte) addig nálam ez Valdesről nem mondható el. Annak ellenére, hogy jó kapusnak tartom.
A vannak jobb játékosok a piacon, és a mozdítható között azért van egy kis különbség. Szóval erre azt hiszem nem kell válaszoljak.
Hú, elnézést, nem szoktam hozzá/vissza az itteni viszonyokhoz.Alfa írta:Fejtsd már ki legyszíves , hogy 1. Miért is nagyképű 2. Ki jobb nála jelenleg a piacon (természetesen mozdítható játékos ) ?kanty írta:A Bayernnél állítólag csak edzeni fog, Pep jófejeskedik vele.
Barcastuff szerint a Sociedad ajánlatát utasította nem rég vissza. Mondjuk lehet, hogy az új kihívások címszó alatt nem éppen erre gondolt.
A nagy arc és a - számunkra értelmetlen - menni akarás mellett, azért a sors nyilván kicsit kicseszett vele ezzel a sérüléssel. Mert bármennyire is igaz, hogy vannak a piacon nála jobb kapusok, de a sérülés nélkül most simán elvédene a Monacóban. Pénz is lenne, trófeáért is küzdene, tehát a sokat emlegetett új kihívás is meglenne. Ehelyett most kb. ott tart, hogy - az igényeit figyelembe véve - kb. a kutyának sem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy végül valaki elviszi-e, vagy el kell mennie pl. az arabokhoz, esetleg az USA-ba.