Sajnos nem tette...volt egy komoly helyzete de "elszerencsétlenkedte",túl szép is lett volnaEvilgrim írta:Épp Maxi ezt mondja:Ilyen nagy gólt fogok lőnni nektek,féljetek blancók!!

Sajnos nem tette...volt egy komoly helyzete de "elszerencsétlenkedte",túl szép is lett volnaEvilgrim írta:Épp Maxi ezt mondja:Ilyen nagy gólt fogok lőnni nektek,féljetek blancók!!
IgenSzakacs írta:Chelsea ellen 1
Chelsea ellen 1Game90 írta:Én egyáltalán nem érzem annak.Zozzy 5 írta:Én latinosabbank érzem, ennyi![]()
![]()
River Plate 39 (7)
Barcelona 13 (0)
Mallorca (loan) 25 (2)
Csak úgy mellékesen a statja. Zárójelben a góljainak a száma van.
Igen,de szntem ez a lelkesedés és kitartás sokkal nagyobb volt teszem azt,az idény elején még,mint most,amikor max 1-2 playa lelkesedni nagyon,...akkor meg 10-11VictorValdes19 írta:persze de a lelkesedés és a kitartás csodákra is képesozsimiki írta:Tudom,h kell nekünk kis reménysugár,meg minden,és becsülendő,hogy Maxi srác,meg még páran odateszik majd magukat,meg minden,DE:
szerintetek teszem azt az 5.fordulóban ugyanez a párosítás,akkor alapból odateszi magát az egész csapat,meg minden,mégis kb 5öd annyi sanszuk lenne,lesz mint a MadridnakSzóval azért mert odateszik magukat,még ugyanakkora esélyes a Madrid...ők sem fogják fél vállról venni...szóval ilyenekbe nem kapaszkodom....de rem rámcáfol a meccs
![]()
persze de a lelkesedés és a kitartás csodákra is képesozsimiki írta:Tudom,h kell nekünk kis reménysugár,meg minden,és becsülendő,hogy Maxi srác,meg még páran odateszik majd magukat,meg minden,DE:
szerintetek teszem azt az 5.fordulóban ugyanez a párosítás,akkor alapból odateszi magát az egész csapat,meg minden,mégis kb 5öd annyi sanszuk lenne,lesz mint a MadridnakSzóval azért mert odateszik magukat,még ugyanakkora esélyes a Madrid...ők sem fogják fél vállról venni...szóval ilyenekbe nem kapaszkodom....de rem rámcáfol a meccs
![]()
Ez gondolom a bajnokságra vonatkozottSlither írta:BL-ben volt egy gólja.
Hát nemJó, akkor ebben nem egyezik a véleményünk![]()
Én egyáltalán nem érzem annak.Zozzy 5 írta:Én latinosabbank érzem, ennyi![]()
![]()
Én latinosabbank érzem, ennyiGame90 írta:Z5, szted miért illene bele jobban a játékba?Zozzy 5 írta:Nem azt mondtam, hogy jobb mint Guddy, vagy hogy nagyszám, de Guddynál biztos jobban beillene![]()
Z5, szted miért illene bele jobban a játékba?Zozzy 5 írta:Nem azt mondtam, hogy jobb mint Guddy, vagy hogy nagyszám, de Guddynál biztos jobban beillene![]()
Nem azt mondtam, hogy jobb mint Guddy, vagy hogy nagyszám, de Guddynál biztos jobban beilleneGame90 írta:Ezért szenved a Mallorcában isZozzy 5 írta:Ő se nagy szám, de biztos latinosabb, mint Guddy
Ezért szenved a Mallorcában isZozzy 5 írta:Ő se nagy szám, de biztos latinosabb, mint Guddy
Az lehet, hogy jobb, de hogy Maxi jobban beleillik ebbe a barcába az biztosGame90 írta:Nem hinném, hogy több lehetőséget kapnalionelmessi19 írta:Sztem simán maradhatna egy évet, talán több lehetőséget kapna, és ki is tudnánk hozni belőle valamit...Meg Guddy sztem valamivel jobb nála.
Nem hinném, hogy több lehetőséget kapnalionelmessi19 írta:Sztem simán maradhatna egy évet, talán több lehetőséget kapna, és ki is tudnánk hozni belőle valamit...