2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hmmm,ez érdekes vélemény!Rijkaard azért a maga nemében többet tett le az asztalra,mint Saviola,végre megoldotta nálunk az edzőproblémát.És ami fontos,hogy Saviola nélkül is tud elérni sikereket,viszont nem vagyok benne biztos,hogy más edző meg tudná ilyen jól oldani a dolgokat a Barca-nál Saviolaval a fedélzeten.Szóval én tuti,hogy nem cserélném el Rijkaardot Saviolara!Zsolti írta:Hát én nem akarom senkiben sem rombolni a savi esélyeit a visszatérésre,de savi max. akkor kell a Barcának,ha más ül a kispadon,és nem frenky!
egyébként,ha nekem választani kellene rijkaard és savi között én gondolkodás nélkül savit választanám!
Végülis az se gond,ha mind2 meccsen lő 2-2 gólt,és nyerünk 3-2-re,legalább meggyőzi a vezetőséget,hogy szükség lesz még rá!LG írta:Pedig az biztos, h azon a 2-n fog a legjobban halytani...
Hát szerintem elég nagy hülyeséget mondasz!Kitfisto írta:Szerintem is.Mennyen neki legalább annyira hogyMr. Master írta:Na, emberek, ez nagyon jó!
Ott lesz így a vbn!
Ha majd el akarjuk adni tehát akkor drágábban fogjuk azt tenni, ha meg azt akarjuk, h nálunk maradjon, Larsson távozása után, akkor ajánlunk neki egy ú szerződést. A legjobb megoldás született!
már érjen min. 18 milliót.Szerintem ha idén tényleg mutatja magát akkor még akár 20 millára is felmehet az ára.(persze lehet hogy most hülyeséget mondok
)
Orulok!Mr. Master írta:Remélem LG örül ennek hírnek, mert akkor Laportáék adtak neki egy szép szülinapi ajándékot!
Szerintem is.Mennyen neki legalább annyira hogyMr. Master írta:Na, emberek, ez nagyon jó!
Ott lesz így a vbn!
Ha majd el akarjuk adni tehát akkor drágábban fogjuk azt tenni, ha meg azt akarjuk, h nálunk maradjon, Larsson távozása után, akkor ajánlunk neki egy ú szerződést. A legjobb megoldás született!
Kitfisto írta:Nos:Viszlát Saviola!
Jó volt veled.Bár Barça szineíben nem látalak játszani
azért még a a monaco játékosaként igen.60 gólt szereztél ami nem kis teljesítmény.Nem egy meccsen te vitted előre-és előre a csapatot.Most kölcsönbe mész
ami egyenlőre mindenkinek a legjobb.Van rá esélyed hogy visszatérj a csapatba hiszan valószínű hogy Larsson pajti abbahagyja Maxi sorsát még nem tudni és akkor ott vagy Te.Remélem visszakerülsz a még a Barelonához.Sok sikert a Sevillában és ne kiméld a Realt de ellenünk azért annyira nem kell nyomni.Remélem megmutatod majd a Sevillában hogy mit tudsz.Én figyelni foglak.És ha jól teljesítesz a Sevillában akkor van esélyed hogy visszakerülj hozzánk.
Sok sikert Saviola!!!Várunk vissza.
Üdv:Kitfisto!