SAvival az egész mexikói védelem nem bír.jól játszik a nyúl!Charlie írta:Marquez nem bír Saviolával!
C.

Szerintem isredlions írta:Azért a németek jövőre bárkire veszélyesek lehetnek.... Ez nem a tipikus német foci volt...
LG írta:Már megegyeztunk vele, 2006ban O lex az elso igazolásunk! A 0.01% meg azért van, mert bármikor megtámadhatnak minket a foldonkívuliek, és magukkal vihetik Juliot, ami nem lenne jo, de itt van Mudler és Skáli aki meg véd minket, ugyhogy barátkozhattok a gondolattalOrdog írta:Biztos vagy abba a 99,99%-odba?
Már megegyeztunk vele, 2006ban O lex az elso igazolásunk! A 0.01% meg azért van, mert bármikor megtámadhatnak minket a foldonkívuliek, és magukkal vihetik Juliot, ami nem lenne jo, de itt van Mudler és Skáli aki meg véd minket, ugyhogy barátkozhattok a gondolattalOrdog írta:Biztos vagy abba a 99,99%-odba?
Télleg nem csak 99,99%Zsolti írta:az még nem olyan biztos!
Ráadásul Julio jovore már a MI vadbarmunk lexBoixos írta:ha egyszer az a neve![]()
úgy látszik, egy ilyen példány mindig kell a braziloknál. ott volt ugye edmundo, az állat is. csak így egyszerűen
ja, csak nézz ráLG írta:"Vadbaromnak" Julio Baptistát becézedBadi írta:Amúgy szerintem egy mostani Ronaldo be se férne egy brazil válogatottba. Kezdőnek ott van Adriano meg Oliveira (én játszatnám az tuti). Cserének meg a vadbaromÉs akkor lehetne 4. csatár
![]()
"Vadbaromnak" Julio Baptistát becézedBadi írta:Amúgy szerintem egy mostani Ronaldo be se férne egy brazil válogatottba. Kezdőnek ott van Adriano meg Oliveira (én játszatnám az tuti). Cserének meg a vadbaromÉs akkor lehetne 4. csatár
A német válogatott hagyján, de a Chelsea-ben semmi keresni valajó sincs max 3. soros játékosnak!Morminho írta:Nekem is ez a véleményemOrdog írta:Ez a Huth mekkora egy favágó wazzehhhhh:DDDDDDDDNem tudom mit keres a német válogatottban...