Balika Gaucho írta:Varga Tamás írta:
Hát igen, a képesség. A Jóisten azzal áldotta meg a legkevésbé...
A nagyképű társaság fő vezetője. Most egy Bl győztes játékosról beszélsz. Nem vagyok Oleguer-fan , csak azt kellene tisztelni hogy elért valamit a sportban. Ön mit ért el a sportban? Csak az interneten nagy az arc..... Szánalom.
Hát igen. Azon a BL-döntőn is bebizonyította, hogy nem való volt a Barcelonába. Csak az nem ment el mellette, aki nem akart. Emlékszel még, hogy megetette a vonal mellett Ljungberg, Milyen könnyedséggel vette el tőle a labdát Henry?
Amit elért a sportban, azt a csapattársainak köszönheti, a legkevésbé sem magának. A meccsek 80%-ban az embert a szívinfarktus kerülgette, ha a közelébe ment a labda.
Én nem sportoltam versenyszerűen, tehát semmit. Az összehasonlítás több ponton, és alapjaiban sántít. Gondolom, maga többszörös olimpiai bajnok sportolóként mond ilyen véleményt...
Ja, és még valami. Az én véleményem szerint Oleguer nem ütötte meg a Barcelona szintjét. Meggyőződésem, ha nem katalán labdarúgóról van szó, a 2. szezon után ajtót mutattak volna neki. Sokszor, sokat is bíráltam. Ennek ellenére tisztességgel elköszöntem Tőle, mert az illem, és a Klub szeretete ezt kívánja. Lezártam.