A felháborodás egyik részét megértem. Zidane a háromban? Én sem értem. Életműdíjat megérdemelné, de ezt nem hiszem. A Világbajnokságon is egy meccsen játszott igazán jól, a brazilok ellen. Ezenkívül remekül játszott a Sevilla ellen és a Villarreal ellen is jól tolta a PD-ben, na de ezért szerintem sem jár elismerés. Félreértés ne essék, nekem játéka alapján nagy kedvecnem Zizou. Két dolgot nem szerettem benne, az egyik, hogy francia a másik meg a kirohanásai ( pl. Materazzi affér, vagy odarúgások Madrid meccseken ). Páratlan karriert futott be, életműdíjat neki. Az év legjobbja? Ugyanmár.
A másik részét is megértem, csak nem értek egyet vele.

Cannavarot mindig is nagy védőnek tartottam, mielőtt madridi lett, akkor is. Nyert egy olasz bajnoki címet és Vb győzelemig vezette az olaszokat. Igen, vezette, szerintem ő is húzóembernek bizonyult.
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy Cannavaro csak azért volt jó a Juvéban, mert nekik fújtak. ( én is utálom a Juvét amugy... )
Ha nem robbant volna ki a botrány fel se tűnt volna senkinek az a kegyetlen bírói hátszél. Legalábbis nekem biztos nem. Oké, hogy voltak meccsek ahol voltak ítéletek a javukra, de láttam példát az ellenkezőjére is.
Na röviden ennyit akartam. Buenas Noches.