Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi erővel Ronaldinho sem játszhatott volna a 10-es mezben,mert ő pont a túloldalon volt,a másik szélen felállás szerint!mindorokke_barca írta: a mezszamhoz hozzaszolva az a veleogy Gallas menyem h messi nem "10"-es kaliberu jatekos... nem o szervezi a tramadojatekunkat... egy szelsonek nem igen szoktak 10-es mezt adni... de amugy sztem is csak esztetikai szintu kerdes ez a mez szamos dolog...
lásd a banneremLionel85 írta:Amit a Realnak lőtt mesterhármasa után büszkén csókolgatott.
Messi pont jól van így a 19-esben, olyan tök mindegy szerintem neki, lényeg hogy keverjen. A 10-est meg azért Touré még nem érdemelte ki, de én is inkább adnám oda Iniestának mint egy ujonan érkezőnek.Fernando írta: Csak nehogy később figo-hoz hasonlítsák. Am 10-est lazán odaadnám Iniestának vagy Touré-nak.
szerintem meg annyira mindegy hogy miben jatszik, csak jol jatszodjon...a tobbi lenyegtelen..na meg a cimer elol.Lionel85 írta:A 10-es jobban illene hozzá, mint a 7-es, az lehetne Bojané, ahogy már lentebb írta Titinho, bár akkor se dőlnék kardomba, ha maradna a 19-esben.
Csak nehogy később figo-hoz hasonlítsák. Am 10-est lazán odaadnám Iniestának vagy Touré-nak.Titinho írta:Szerintem hagyjuk meg neki a 19-est! Már úgy hozzánőtt..Barcaforever írta:Egyébként lehetne a 7esbe mezbe is.Nem tudom, h vagytok vele, de én mindig adtam a mezszámra.Ha vki rámozdult a 3as-ra az meghalt.![]()
![]()
Én a 10-est nemtudom kinek adnám, az érkezőktől függ, a 7-est viszont szerintem csakis egyetlen ember/gyerek érdemelné meg jelenleg nálunk: BOJAN KRKIC! Ha már Raúlhoz hasonlítják...
Szerintem hagyjuk meg neki a 19-est! Már úgy hozzánőtt..Barcaforever írta:Egyébként lehetne a 7esbe mezbe is.Nem tudom, h vagytok vele, de én mindig adtam a mezszámra.Ha vki rámozdult a 3as-ra az meghalt.![]()
Lehetne a 10esünk.orska írta:Valszeg Leo felnő a feladathoz hogy Ő legyen a csapat vezére R10 távozása után.
Mindene megvan ahhoz hogy a világ legjobbja legyen, szerény és alázatos (eddig).
Hát, frankyboy megoldotta. Ebben az idényben talán először értek vele egyet valamiben. (Mármint rijkaarddal)G-Jay írta:Egyetértek meg nem is azzal, hogy nem kéne játszatni. Valóban veszélyes, nehogy rásérüljön, azonban a MU ellen már jó lenne ha egy formába lendült Messi játszana, nem akkor melegedne bele. Talán egy félidőnyit adnék neki. Nehéz dolog.
G.
igen, jó video, jelenleg Messiben van a legnagyobb reményünk a jövőre nézve, én azt mondom, ha Ronnie elmegy akkor úgy lehetne pótolni:
Jo kis video