2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
erre csak ennyit mondok:
egesz eddig a pontig olvastam a hsz-et... addig normalis dolgokat irt.... laporta b.axta szet a csapatot? kedves currahee... van fogalmad arrol h rijkaard nem akarta ronaldinhot a csapatba? laporta eroskodott...o vette meg decot,eto'ot,larssont,davidsot(kolcsonbe)... amit elertek par ev alatt... az igazi csapatmunka volt... kezdve a jatekosoktol, az edzokon keresztul.. az elnokig.... mindenki kivette a maga reszet a munkabol... laporta huzta ki anyagilag a godorbol a barcat... de most komolyan... tisztaban vagy azzal h mennyi tartozassal vette at a klubot? es h most mennyiben allunk?.. ahh nem is folytatom... nem volt kellemes ebredesem ma reggel... ilyen koran felhuzni az embert...Nem értem, miért Laporta tette volna tönkre a csapatot???
Nem értem, miért Laporta tette volna tönkre a csapatot???currahee írta:Szerintem Rijkaard a Barça történelmének egyik legjobb edzője volt. sajnos hogy ilyen módon kell távoznia, két sikertelen év után; de úgy gondolom hogy az elmúlt években csak is köszenettel tartozhatunk neki mi szúrkolók és a vezetőség valamint a Club összes alkalmazottja. nem úgy sikerült a vége ahogy szerette volna de azt hiszem csak is méltó tisztelettel és megbecsüléssel adózhatunk neki. és csak is köszöntet mondhatunk neki!!! nagyon remélem h nincs olyan Barça szúrkoló aki nem becsüli őt meg és a munkáját mert Ő volt az aki két bajnokságot és egy bajnokok ligáját nyert a csapattal!! ezt soha nem szabad elfelejteni mert Ő volt az aki összerakta Európa legjobb csapatát, a "második Dream Team"-et. sajnos Laporta-nak sikerült szé[auto_cenzúra] ezt a csapatot de ez egy másik történet... tény és való h kell a változás de így....?? na mind1
remélem h Frank-nek szép karrierje lesz edzőként is a jövőben is. már a Barcelona-nál is megmutatta h nagyon jó edző. szóval csak annyit mondanék h sok sikert kívánok neki és remélem h egyszer még visszatér a Barça-ba és megmutattja újra!!
KÖSZÖNJÜK FRANK!!!!
Thanks a lot FRANK!! RESPECT!! You'll never smoke alone!!:D
Szerintem már az, Nagy edző volt, Soha nem felejtünk elEtooka írta:Szerintem már az...socio66 írta: edzőként is naggyá fog emelkedni.
3 napja mutatták a sportklubbon az utolsó interjúját meg ilyen pillanatokat is.fUtBoLiStA írta:Az nekem is kellene. Aki tud adni valamilyen linket plíz dobjon már 1et.Pocsa11 írta:Nincs meg valakinek az a videó, ami a Barca TV-n Rijkaard legszebb pillanatait mutatták meg?
Az nekem is kellene. Aki tud adni valamilyen linket plíz dobjon már 1et.Pocsa11 írta:Nincs meg valakinek az a videó, ami a Barca TV-n Rijkaard legszebb pillanatait mutatták meg?
Szerintem már az...socio66 írta: edzőként is naggyá fog emelkedni.
Csatlakozom!Lionel85 írta:Szimpi nyilatkozat volt egy szimpi edzőtől, csak tényleg ne lett volna ez az eredménytelen két év, de én is úgy fogok majd emlékezni rá, aki két bajnokságot és BL-t nyert a Barçával mint sokan mások. Köszönjük Rijkaard!
nagyszerűen leírtad, nekem is ez a véleményem.socio66 írta:Nagyszerű ember Frank,rendkívül intelligens,nyugodt,barátságos. Emberileg hatalmas és edzőként is naggyá fog emelkedni.
Köszönjük Frank!