Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
18Barca99 írta:Ezen annyit szakadtam még 5.ik olvasásra is hogy nem bírom abba hagyni.
A fiatal pap első miséje! Nagyon jó!!
A fiatal pap nagyon izgult az első miséje előtt , a püspök
észrevette, azt tanácsolta
neki - mielőtt megkezdi a misét - tegyen egy kis vodkát a
vizespohárba - hogy
megnyugodjon. Nagyon jól sikerült azelső mise , de amikor hazaért , egy
levelet talált a püspöktől:
Kedves Fiam , Atyám!...
Ez azért elég ijesztő, főleg ha éjszaka ülök a gép előtt és hirtelen felbukkan előttem
Ja én szerintem jó az amit csinálnak.95%-a az összes csírának megérdemli aki a napiszaron figyel. Majd legközelebb jobban elgondolkozik, hogy mit is rak ki magáról, meg mit csinál "celeb" létére. Stb...
C.
Teljesen jogos amit írsz SP-ről, hogy nyávog a TV-ben meg stb.csababarca írta:S.Agüero írta:Gyerekek. Ez kell a népnek. A napiszar. A legnagyobb öröm a káröröm.
Mégis kumma sokan nézik a napiszart és nagy a nézettsége.
És nézze mindenki aki teheti! Ez az SP vagy ki meg az ország szégyene,komolyan elkezdtem keresgélni a neten,hogy hátha tényleg igaz a hír.
Az a baj,hogy a mostani 12-15 éves korosztály ezen nő fel,hogy egy kőElton csicska nyávog és vonaglik.
S.Agüero írta:Gyerekek. Ez kell a népnek. A napiszar. A legnagyobb öröm a káröröm.
Mégis kumma sokan nézik a napiszart és nagy a nézettsége.
P.U.Y.O.L. írta:Nem! Ezzel nagyon nem vagy egyedül....Fecooo írta:ez csak sztem szánalmas?FtcSikiHun írta:Ezt kapjátok ki![]()
komolyan, ebben mi a vicces? néha én is tudok elborult dolgokon nevetni, de ezzel a "hírrel" kapcsolatban a legutolsó jelző, ami eszembe jutna, még az se a vicces lenne...
lehet, h egyedül vagyok ezzel...
hehe, egy kis öregkori kézremegés máris egy fél aim#Neymar# írta:Szépek is ezek a nyugdíjas napok...csdewl írta: Fire in the hole!!![]()
Szépek is ezek a nyugdíjas napok...csdewl írta:
Fire in the hole!!
"az ellopott tárgyak túlnyomó többsége előkerült"lluisllach89 írta:http://www.origo.hu/itthon/20100812-450 ... rablo.html