Eidur Gudjohnsen
- Chino
- Llegenda del Barça
Az az igazság, hogy Gudi itt van már egy ideje de még igazán jó periódusai sem voltak. Néha-néha elkapott egy meccset, de nem igazán tudott hozzátenni a játékhoz ha beállt csereként. Igaz. Nem kapott sok játéklehetőséget, de emiatt ne csak Pep-et hibáztassa. Az éremnek két oldala van. Ha objektíven nézzük akkor a tudása kevés ahhoz, hogy többet játszon. És ez sajnos Hleb spanyol pályafutására is igaz. Sztem inkább valamilyen transzferbe kellene őt bevonni, mint simán eladni. Abból a Barca többet profitálhatna, főleg ha Angliából szeretnénk vkit.
Forca Barca!!!!
- Tivornya
- Capitá del Barça
Úgy beszéltek Gudy-ról,mintha középpályás lenne!Pedig lehet,h Eto'o alternatívájaként sokkal több hasznunk lenne,mint kp-án!De sajnos Pep csatárként nem is számol vele!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem is jobban jár, ha megy. Hleb pedig maradjon.
Iniesta, Xavi, Touré, Busquets, Hleb, Keita. Ez maradna. Még valaki kéne ide. És meglennénk a középpályával.
Iniesta, Xavi, Touré, Busquets, Hleb, Keita. Ez maradna. Még valaki kéne ide. És meglennénk a középpályával.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szerintem voltak kifejezetten jó meccsei. Viszont szerintem egyik félnek sem jo, ha marad. A Barcában csak epizód szerepeket kap, neki viszont még játék kell. Persze Barcelonában én is "ellébecolnék" , de sztem Gudinak sem ez az érdeke. Angliában pedig helye lenne szvsz.

Guddyt is láttuk nagyon jól játszani még anno a Chelseaben, csak teljesen más poszton, középcsatárként. Én úgy vagyok vele, hogyha szeretne maradni maradjon, ha menne, akkor menjen. Az akarás nagyon látszott rajta idén, de szvsz túl körülményes a játéka.Léfe írta:Persze minden vélemény szubjektiv, de nem értem Gudyt miért kellene marsztalni. Ablolute nem ide való. Lassu, nehézkes, nem kreativ és lehet, hogy más okokból Hleb sem fog bejönni, de Őt láttuk nagyon jól játszani máshol. Több lehetőséget kellene kapnia.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Persze minden vélemény szubjektiv, de nem értem Gudyt miért kellene marsztalni. Ablolute nem ide való. Lassu, nehézkes, nem kreativ és lehet, hogy más okokból Hleb sem fog bejönni, de Őt láttuk nagyon jól játszani máshol. Több lehetőséget kellene kapnia.
Fecó
"Eidur Gudjohnsen akár a francia labdarúgó-bajnokságban is folytathatja pályafutását. Az FC Barcelona izlandi támadóját legutóbb a Lyonnal és a Marseille-el boronálta össze a nemzetközi sportsajtó.
„A francia bajnokság is egy a lehetőségek közül. Mindazonáltal jelenleg nincs konkrét ajánlatunk sem a Lyontól, sem a Marseille-től” – reagált a hírekre Gudjohnsen apja, aki egyben a játékos ügynöke is.
Az izlandi támadó a kevés játéklehetőség miatt távozna a katalánoktól." forrás: nso
Mindkét klubbal jól járna, de talán a Lyon még jobb lenne.
„A francia bajnokság is egy a lehetőségek közül. Mindazonáltal jelenleg nincs konkrét ajánlatunk sem a Lyontól, sem a Marseille-től” – reagált a hírekre Gudjohnsen apja, aki egyben a játékos ügynöke is.
Az izlandi támadó a kevés játéklehetőség miatt távozna a katalánoktól." forrás: nso
Mindkét klubbal jól járna, de talán a Lyon még jobb lenne.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én remélem Hleb vagy Guddy marad. Az egyik biztosan fog szerintem. Gudjohnsen játékát kedvelem, de ő panaszkodik, hogy keveset játszik, szerintem jövőre sem játszana többet. Hlebről pedig én magam tudom, hogy nem Hlebet láttam tavaly játszani...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Még van idő bőven az átigazolási időszakból, gondolom nem kapkodják el a dolgot. Nincs is értelme (még) sürgetniük a dolgot. Már ha egyáltalán távozni akarnak/fognak.Leomessi14 írta:Akkor rola es Hlebrol semmi hir ?Veluk mi lesz?Mert ha mennek akkor el lehetne kezdeni valami cserek utan nezni lassan..

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Entrenador del Barça
Akkor rola es Hlebrol semmi hir ?Veluk mi lesz?Mert ha mennek akkor el lehetne kezdeni valami cserek utan nezni lassan.. 

Sztem fontos, h ilyen ember is legyen a csapatban. Kp-n és csatárnak is jó, hajt mint állat... Maradjon, főleg ha jönnek a fiatalok. Viszonylag rutinos Ő is. Remélem marad és inkább Hleb megy.
- noname
- Llegenda del Barça
Érdekel végül el fog-e menni. Sztem most olyan helyzetben van h rajta múlik minden. Ha akar marad, ha akar, megy.Őszintén szólva nem zavarna, ha marad, mert amikor pályán van, legfutja a lábát, rengeteget dolgozik, a tudejét kiköpi a pályán.
Én cseppet se bánnám, ha marad.
Ha menni akar, akkor viszont megérdemli h elengedjék, mert több játékpercet nem fog kapni, sőt, ha jön vki Hleb helyett akkor inkább kevesebbet fog játszani.
Én cseppet se bánnám, ha marad.
Ha menni akar, akkor viszont megérdemli h elengedjék, mert több játékpercet nem fog kapni, sőt, ha jön vki Hleb helyett akkor inkább kevesebbet fog játszani.
A Fifa egy szégyen
én is teljesen így gondolom, annyi kivétellel h számomra mindig is szimpatikus volt; de amit tegnap mondott tényleg az nagyon korrekt volt!!Saviola írta:Maradjon.Tegnap nagyon szimpatikus volt,pedig nem kedvelem.Az idény során,amikor beállt,nem okozott nagy csalódást,hajtott,ez pl. Hlebről nem mondható el.Guddy maradjon,de ha megy,akkor sem fogok neheztelni rá.
és sztem csereembernek nagyon is megfelelő!!
sokan ilyesmiket mondanak h nem Barca szintű játékos... könyörgöm 22-23 db Messit akartok vagy mi....??

azt hiszem aki a Barca keretébe bekerült (ill. bekerül) az nem véletlenül van hanem vmit letett az asztalra mert csak ugy nem igazolnak le ekkora csapatba játékosokat!! aki itt van az vmiért ki is érdemelte ezt.
Én igazából őt sem marasztalnám, sztem kevés ő ide. De valóban inkább ő, mint Hleb. Én kedvelem a beloruszt, nagyon örültem neki, de hatalmas csalódást okozott. Sztem a csapatnak, meg neki is jobb lenne a váltás. Guddy talán maradhatna 6. számú(Iniesta, Xavi, Touré, Busquets, Keita 1értelműen előtte vannak a sorrendben, teljesen jogosan) kp-nak, ill. 4 számú középcsatárnak.Saviola írta:Maradjon.Tegnap nagyon szimpatikus volt,pedig nem kedvelem.Az idény során,amikor beállt,nem okozott nagy csalódást,hajtott,ez pl. Hlebről nem mondható el.Guddy maradjon,de ha megy,akkor sem fogok neheztelni rá.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Maradjon.Tegnap nagyon szimpatikus volt,pedig nem kedvelem.Az idény során,amikor beállt,nem okozott nagy csalódást,hajtott,ez pl. Hlebről nem mondható el.Guddy maradjon,de ha megy,akkor sem fogok neheztelni rá.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Engem meggyőzött. Elég jó szezonja volt idén, amikor lehetőséget kapott 1-2 meccs kivételével, mindig élt az alkalommal.
Ráadásul a szívveregetéses gesztusa pedig árulkodik, mit szeretne a továbbiakban.
Szép volt Guddy!
Ráadásul a szívveregetéses gesztusa pedig árulkodik, mit szeretne a továbbiakban.
Szép volt Guddy!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Hát a tegnapi ünneplés során nagyon nagy emberi oldalát ismerhettük meg.
Én nem gondoltam volna ezt róla. Mikor ő beszélt ugye elmondta,hogy nem bőbeszédű,és csak ennyit csinál: szivét veregette.
Az arcáról is áradt,h komolyan gondolta ezt,és nem gondoltam volna.
Örülök azért,hogy ilyen emberek alkotják a csapatot,mégha nem is meghatározó játékos. Viszont mikor játszott,szerintem kihasználta a lehetőséget és jól tette.
Ha távozik Gudy,csak emeltfővel teheti,segített a csapatnak,és mi is örülhetünk,hogy ilyen emberi játékosunk volt!
Én nem gondoltam volna ezt róla. Mikor ő beszélt ugye elmondta,hogy nem bőbeszédű,és csak ennyit csinál: szivét veregette.
Az arcáról is áradt,h komolyan gondolta ezt,és nem gondoltam volna.
Örülök azért,hogy ilyen emberek alkotják a csapatot,mégha nem is meghatározó játékos. Viszont mikor játszott,szerintem kihasználta a lehetőséget és jól tette.
Ha távozik Gudy,csak emeltfővel teheti,segített a csapatnak,és mi is örülhetünk,hogy ilyen emberi játékosunk volt!
-
- Entrenador del Barça
A "Szerdan nem fogunk hibazni" cimu cikkben talalhato kepen Guddy ölében az a gyereke?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Jól játszott, kifejezetten! De attól tartok el fog menni, mert hiába ügyes, vannak nála jobbak, így nem tud majd kezdő lenni. Elismerésem, hogy ilyen kedvvel játszott, nem úgy mint Hleb. Él még benne a remény, de sztem mennie kell, hadd jöjjenek a fiatalok, ők se voltak rosszak! 

Szerintem, ha a csapaton múlna maradna. De azt nyilatkozta, hogy többet szeretne játszani, amire normális esetben nincs sok esély.noname írta:Még 2 ilyen meccs és jó eséllyel maradni fog. A középpályánkból egyedül ő volt jó, de ő nagyon is!Etoonak hatalmas passzt adott, de számos támadás tőle indult.
- piton
- Capitá del Barça
Legjobb meccsét a Betis ellen játszotta még ősszel. Ott nagyon fontos,győztes gólt is szerzett.Puyol05 írta:szerintem Guddy a meccs egyik legjobbja volt, ha nem a legjobbja Bojannal együtt. én nem szeretném ha elmenne. a mai meccsen egy óriásit játszott. szvsz ez volt a legjobb meccse idén
Én nem marasztalnám.