Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha megnézed a fcbarcelona.com-on, akkor a tegnapi edzésről készült képek között láthatod, hogy még a kerettel edzett, szóval még nincs a Málagával - ha ma el is utazik, nem fog rögtön vasárnap kezdőként szerepelni, mivel még egy edzést sem csinált végig az új csapatával. Gondolom én....Messithebest írta: Elvileg igen,ha hivatalos a transzfer.
Jó, értem. Hirtelen másra gondoltam.Messithebest írta:Jelent nálam pl.: egy Piquét,egy Puyolt,hogy innen mondjak példát,de még mondhatnék csomót. Ilyenre miért lenne szükség? Jelenleg nem kell egy ilyen,van 2, a 3. aki jönne úgyse viselné,hogy csere. Caceres szerintem pedig tűrné,sőt még jól is jönne.Lionel85 írta:Ez te nálad mit jelent?Messithebest írta:Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség
Ha benevezik addigra, akkor igen, elvileg. Meg az is számít, hogy van-e olyan kikötés a kölcsönszerződésben, hogy a Barça ellen ne játsszon, mert akkor ellenünk még nem fog. Ha nincs ilyen szerződési pont, akkor elvileg minden további nélkül játszhat.soadroli írta:Akkor most ő játszhat már hétvégén a Barca ellen![]()
![]()
Elvileg igen,ha hivatalos a transzfer.soadroli írta:Akkor most ő játszhat már hétvégén a Barca ellen![]()
Jelent nálam pl.: egy Piquét,egy Puyolt,hogy innen mondjak példát,de még mondhatnék csomót. Ilyenre miért lenne szükség? Jelenleg nem kell egy ilyen,van 2, a 3. aki jönne úgyse viselné,hogy csere. Caceres szerintem pedig tűrné,sőt még jól is jönne.Lionel85 írta:Ez te nálad mit jelent?Messithebest írta:Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség
Mert van más lehetőség is?messideco írta:Én is csatlakozom.
Habár kölcsönbe is, de távozik. Szerintem az idény végén visszatér, vagy távozik. De ez biztos.
Sok sikert Délen!
Ez te nálad mit jelent?Messithebest írta:Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség
Sok sikert Militonak! Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség,hanem vissza kell hozni Cacerest. Ő tud középhátvédet is játszani,viszont ha olyan nagy a baj, a jobb oldalt is simán megoldja. Sőt,talán még jobban is mint Adriano. Szóval ő kell ide,nem pedig egy új védő.kristop írta:úgynézki megy kölcsönbe a malagahoz, kell ő nagyon az argentinoknak.
viszont így egy kicsit szűkösek leszünk hátul. van egy balhátvéd, aki jól teljesít ott. meg egy fiatal játékos, aki a másodosztályban játszik általában. úgyérzem látjuk még középhátvédként busquetset.
nyáron pedig keresnünk kéne egy minőségi középhátvédet, mondjuk kezdőszintűt.
kék fehérből jött kék fehérbe megy!kristop írta:úgynézki megy kölcsönbe a malagahoz, kell ő nagyon az argentinoknak.
- nos, most sem sérült Gabi és most sem kezd...., DE! mint többször is írtam, Abidal viszont mint "megbízható" középső bekként igen......, hát Te tudod..kennyke04 írta:de most csak én vagyok hülye vagy eleddig nem sérült volt? Kupa meccsen rúgott gólt, rá 10percre megsérült és még csak most épült fel valahogy nem? akkor nem értem, hogy akar ő többet játszani, ha fél lába van és miért róják fel Pep-nek, hogy ugyanmár, miért nem játszik a bodrink, hisz megérdemli... ne felejtsük el, bilbao után, már csak döntőbe lesz komolyabb ellenfél ha továbbjutunk, bőven megnyugodhatna Milito is, ott szinte biztos a kezdőtagsága...
Nem személy szerint neked írtam, szóval nem tudom mit kérsz ki magadnak, de mindegy.Lionel85 írta:Soha nem mondtam ilyet, kikérem magamnak! Az viszont már-már hazugságnak fogható fel, hogy ezek után kijelenti, hogy számít a játékosára! Így?
Én is sajnálom Militot, hogy nem játszik,de Pep nálunk jobban tudja és meg van az oka rá. Sem Pep-et, sem Militot nem tudom emiatt vádolni. Csak ebben tér el a véleményünk. Van olyan, aki Militot támadja most, van, aki Pep-et, én meg azt mondom, hogy egyiket sem kell. Felnőtt emberek, jól végzik a dolguk és lesz másik csapata is Militonak. Én is elmennék a helyében,de nem mondanék egy rossz szót sem Pepre,mert megérteném, hogy a munkahelyemen a legfőbb, hogy a legjobban menjen a munka.Lionel85 írta:Nem a válogatottat sajnálom, hanem a játékost. De hát páran nem értitek meg, én nem foglak titeket a továbbiakban győzködni. Nem tudtok egy játékos fejével gondolkodni. Milito többet érdemel, mint egy kispad, neki játéklehetőség kell. Egy másik munkahely, ahol a főnök számít rá és nemcsak a sajtóban beszél, hogy jaj, de számít rá, nagyon számít rá, az egyik legfontosabb játékosa!Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát MilitotBocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.