Inkább itt, mert a másik topicban már nagyon off:
Lionel85 írta:Soha nem mondtam ilyet, kikérem magamnak! Az viszont már-már hazugságnak fogható fel, hogy ezek után kijelenti, hogy számít a játékosára! Így?
Nem személy szerint neked írtam, szóval nem tudom mit kérsz ki magadnak, de mindegy.
Milito ahogy Gergő is írta telehányta a médiát a bajaival, azok után, hogy a klub gyakorlatilag a s*ggét kinyalta mialatt sérült volt. Holott már akkor eladhatták volna, de nem tették meg, mert számítottak rá.
Jöttek a folyamatos sérülései, gyakorlatilag alig van hosszabb időszak, hogy ne lenne sérült. Így hogy várhat bárki is tagságot a csapatban?
Nyilván egyszerűbb innen azt mondani, hogy Busi helyett őt kellett volna játszatni, vagy Abidal helyett, de szerintem Pep, mint edző picit jobban látja, hogy melyik játékosa milyen állapotban, illetve formában van.
Nagyon bírom Milito-t, viszont ha nem képes elviselni a padot akkor, és csak ilyen módon képes ezt a górék tudtára adni akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
És tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen véget ér, mert nagyon szeretem a játékát, meg magát a csávót is.