Gabriel Milito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
El fanático
Entrenador del Barça

2011.01.14. 12:41:33

Messithebest írta: Elvileg igen,ha hivatalos a transzfer.
Ha megnézed a fcbarcelona.com-on, akkor a tegnapi edzésről készült képek között láthatod, hogy még a kerettel edzett, szóval még nincs a Málagával - ha ma el is utazik, nem fog rögtön vasárnap kezdőként szerepelni, mivel még egy edzést sem csinált végig az új csapatával. Gondolom én.... :roll:
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2011.01.13. 21:26:44

- érthető Gabi lépése...., tisztelet érte, hogy a játék szeretetért és nem a pénzért teszi....., egyszerűen még jácccani akar mielőtt végleg kiöregszik!
Én személy szerint is Martín Cáceres-t rendelném vissza, Gabi helyére!
Simán adnék neki egy fél év lehetőséget, mert szerintem szépen utolérte magát, mindazon felül, hogy még bazi fiatal és szélvész gyors!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.13. 21:02:24

Messithebest írta:
Lionel85 írta:
Messithebest írta:Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség
Ez te nálad mit jelent?
Jelent nálam pl.: egy Piquét,egy Puyolt,hogy innen mondjak példát,de még mondhatnék csomót. Ilyenre miért lenne szükség? Jelenleg nem kell egy ilyen,van 2, a 3. aki jönne úgyse viselné,hogy csere. Caceres szerintem pedig tűrné,sőt még jól is jönne.
Jó, értem. Hirtelen másra gondoltam. :D Azt hittem, magára Militóra mondod, hogy olyan mint egy kezdő, azaz olyan gyenge. :P
soadroli írta:Akkor most ő játszhat már hétvégén a Barca ellen :?: :oops:
Ha benevezik addigra, akkor igen, elvileg. Meg az is számít, hogy van-e olyan kikötés a kölcsönszerződésben, hogy a Barça ellen ne játsszon, mert akkor ellenünk még nem fog. Ha nincs ilyen szerződési pont, akkor elvileg minden további nélkül játszhat.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.13. 20:20:39

soadroli írta:Akkor most ő játszhat már hétvégén a Barca ellen :?: :oops:
Elvileg igen,ha hivatalos a transzfer.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
soadroli
Llegenda del Barça

2011.01.13. 20:19:39

Akkor most ő játszhat már hétvégén a Barca ellen :?: :oops:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.13. 20:18:50

Lionel85 írta:
Ez te nálad mit jelent?
Jelent nálam pl.: egy Piquét,egy Puyolt,hogy innen mondjak példát,de még mondhatnék csomót. Ilyenre miért lenne szükség? Jelenleg nem kell egy ilyen,van 2, a 3. aki jönne úgyse viselné,hogy csere. Caceres szerintem pedig tűrné,sőt még jól is jönne.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.01.13. 20:13:19

Nincs más lehetőség. Ezért írtam, hogy: de ez biztos...

Off...
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2011.01.13. 20:11:23

Szerintem el fog menni a nyáron végleg. Még lesz 1 év neki hátra, és elpasszoljuk nagyobb csapatnak( a Malagánál).

Addig is sok sikert neki!
szajko
Director del Fútbol

2011.01.13. 20:07:31

messideco írta:Én is csatlakozom.
Habár kölcsönbe is, de távozik. Szerintem az idény végén visszatér, vagy távozik. De ez biztos.
Sok sikert Délen!
Mert van más lehetőség is? :roll:
messideco
Presidente del Barça

2011.01.13. 20:01:08

Én is csatlakozom.
Habár kölcsönbe is, de távozik. Szerintem az idény végén visszatér, vagy távozik. De ez biztos.
Sok sikert Délen!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.13. 19:20:29

Ez te nálad mit jelent?

Sok sikert Militónak, jó csapat épül Málagában, biztos alapember lesz, ráadásul Demichelisszel a válogatott magját alkothatják a védelemben. :)
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.13. 15:42:42

Sok sikert Militonak! Összeáll Malagan egy argentín belső védő páros. :lol: Szerintem meg Fontást kéne felhozni, és játszatni, de Cáceres sem egy rossz választás (és még van egy Henrique is, bár neki nem jósolok sok jövőt a csapatban).
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.13. 15:35:23

Sok sikert neki Malagán. Az számára tökéletes csapat :)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.13. 15:32:15

kristop írta:úgynézki megy kölcsönbe a malagahoz, kell ő nagyon az argentinoknak.

viszont így egy kicsit szűkösek leszünk hátul. van egy balhátvéd, aki jól teljesít ott. meg egy fiatal játékos, aki a másodosztályban játszik általában. úgyérzem látjuk még középhátvédként busquetset.

nyáron pedig keresnünk kéne egy minőségi középhátvédet, mondjuk kezdőszintűt.
Sok sikert Militonak! Kezdőszintű középhátvédre nincs szükség,hanem vissza kell hozni Cacerest. Ő tud középhátvédet is játszani,viszont ha olyan nagy a baj, a jobb oldalt is simán megoldja. Sőt,talán még jobban is mint Adriano. Szóval ő kell ide,nem pedig egy új védő.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.13. 15:07:43

kristop írta:úgynézki megy kölcsönbe a malagahoz, kell ő nagyon az argentinoknak.
kék fehérből jött kék fehérbe megy!
Sok sikert neki erre a fél évre, aztán majd meglátjuk!
Önbizalom növelésnek tökéletes a Malaga, fog játszani, s szem előtt is lesz a Ligában!
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.13. 15:04:31

úgynézki megy kölcsönbe a malagahoz, kell ő nagyon az argentinoknak.

viszont így egy kicsit szűkösek leszünk hátul. van egy balhátvéd, aki jól teljesít ott. meg egy fiatal játékos, aki a másodosztályban játszik általában. úgyérzem látjuk még középhátvédként busquetset.

nyáron pedig keresnünk kéne egy minőségi középhátvédet, mondjuk kezdőszintűt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2011.01.13. 15:08:05-kor.
kurdt
Megmentő :)

2011.01.05. 23:03:48

Ez most elég elvont, de hátha:
Milito ugye kölcsönt kért. Én simán elképzelhetőnek tartom, hogy ő teljesen meg van elégedve Barcelonával, azzal ahogy és ahol él, azokkal, akikkel együtt dolgozik, játszik, sőt, még azzal is amennyit játszik.
Ugyanakkor szeretne még utoljára (szerintem a következő VBről, és a 2011-es utáni CA-ról ő is lemondott már) egy komolyabb tornán válogatott kerettag lenni. Erre pedig nincs esélye, ha padozik. Ergo úgy van vele, hogy ezt a félévet lehúzza valami kisebb csapatnál, ahol rendszeresen játszik, és ha a sérülések is elkerülik, és reményei szerint az ott mutatott játékával meggyőzi Batistat: nyer egy Copa Americát, visszatér a Barçához kiegészítő embernek egy-másfél-két évre, majd hazamegy levezetni, esetleg visszavonul.

Elég romantikus elképzelés, de szerintem lehet alapja...

(((mindenesetre ettől függetlenül szerintem két éven belül teljes lesz a Pep-sorminta)))
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.05. 22:53:58

Ertheto ,hogy jatszani akar.Menjen nyugodtan.Felre ertes ne essek nagyon jo jatekos,de nem ikonja a Barçanak es semmikepp sem potolhatatlan.
Barhova megy,drukkolok neki,mert szimpatikus emberke.

Az masik kerdes ,hogy a tobbi jatekos lathatoan nagyon szereti,ok biztos megerzik a hianyat,de a teljesitmenyukre nem hiszem ,hogy kihatassal lenne.

Szoval sok siker Milito.
(ha esetleg meg is maradna akkor remelem hogy legalabb kupameccseken o jatszik majd ,es nem abidalt viszi be kozepre Pep egy bajnokin ,hanem a kis furtost)
messideco
Presidente del Barça

2011.01.05. 22:45:01

ziipp írta:Pep, aki a fiatalokkal kísérletezik inkább.
Felhozta Pedrot és Busquetset, sikeresen beépítette őket a csapatba. Ha sérültek vannak, fel rendel egy-két ifit. Nem nagy kísérletezgetés...
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2011.01.05. 22:33:53

Magam részéről az egyik oldalt sem tartom hibásnak.

Militót nagyon becsülöm, mint embert és játékos egyaránt, de megértem Pepet is, aki a fiatalokkal kísérletezik inkább.

Talán, ha nem sérül le Gabi, akkor több percet kap - ki tudja? A Barcelona klubként igazán jó volt vele, tehát panaszkodni szerintem nincs oka. Nem is teszi, egyszerűen játszani akar még a válogatottban.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.05. 22:07:06

Felesleges feszültséget kelteni. Az edző állítja össze a kezdő csapatot és az eredmények magukért beszélnek... A kapott gólok száma is.... Illetve a médiában nem mondhatja, hogy nem számítok rá, mert az egyrészről nem fair dolog, másrészről nem ott van a helye, nem kell kifelé rossz képet festeni a csapatról. Milito tudta eddig is biztosan, hogy mennyit fog játszani, ő nem a médiából tájékozódik a saját helyzetéről.... De őt sem bántom, még egyszer mondom, igaza van, ha elmegy.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.05. 22:04:24

Luinak teljesen igaza van...
Bírom én is Militot, de láthatja, hogy esélye sincs bekerülni. Tavaly Marquez is ezért ment el :?
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2011.01.05. 22:04:01

kennyke04 írta:de most csak én vagyok hülye vagy eleddig nem sérült volt? Kupa meccsen rúgott gólt, rá 10percre megsérült és még csak most épült fel valahogy nem? akkor nem értem, hogy akar ő többet játszani, ha fél lába van és miért róják fel Pep-nek, hogy ugyanmár, miért nem játszik a bodrink, hisz megérdemli... ne felejtsük el, bilbao után, már csak döntőbe lesz komolyabb ellenfél ha továbbjutunk, bőven megnyugodhatna Milito is, ott szinte biztos a kezdőtagsága...
- nos, most sem sérült Gabi és most sem kezd...., DE! mint többször is írtam, Abidal viszont mint "megbízható" középső bekként igen......, hát Te tudod..
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.05. 22:01:11

Inkább itt, mert a másik topicban már nagyon off:
Lionel85 írta:Soha nem mondtam ilyet, kikérem magamnak! Az viszont már-már hazugságnak fogható fel, hogy ezek után kijelenti, hogy számít a játékosára! Így?
Nem személy szerint neked írtam, szóval nem tudom mit kérsz ki magadnak, de mindegy.

Milito ahogy Gergő is írta telehányta a médiát a bajaival, azok után, hogy a klub gyakorlatilag a s*ggét kinyalta mialatt sérült volt. Holott már akkor eladhatták volna, de nem tették meg, mert számítottak rá.

Jöttek a folyamatos sérülései, gyakorlatilag alig van hosszabb időszak, hogy ne lenne sérült. Így hogy várhat bárki is tagságot a csapatban?
Nyilván egyszerűbb innen azt mondani, hogy Busi helyett őt kellett volna játszatni, vagy Abidal helyett, de szerintem Pep, mint edző picit jobban látja, hogy melyik játékosa milyen állapotban, illetve formában van.

Nagyon bírom Milito-t, viszont ha nem képes elviselni a padot akkor, és csak ilyen módon képes ezt a górék tudtára adni akkor azt hiszem nincs miről beszélni.

És tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyen véget ér, mert nagyon szeretem a játékát, meg magát a csávót is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.05. 22:01:04

Lionel85 írta:
Kalap1988 írta:Igen. Pont annyit játszik, amennyit kell neki. Pep az edző és, ha lehetősége van, ráadásul nem kell pihentetni, akkor a legerősebb kezdőtt fogja felküldeni, mert egy meccset sem lehet félvállról venni. Lionel85! Te inkább az argentínt és az argentín válogatottat sajnálod ez esetben, mint magát Militot :D Bocsánat,ha tévedek. Nincs mese, ez egy munkahely, nem pedig egy szociális otthon. Az játszik, akinek épp kell, akiről épp azt gondolja az edző, hogy kezdenie kell.
Nem a válogatottat sajnálom, hanem a játékost. De hát páran nem értitek meg, én nem foglak titeket a továbbiakban győzködni. Nem tudtok egy játékos fejével gondolkodni. Milito többet érdemel, mint egy kispad, neki játéklehetőség kell. Egy másik munkahely, ahol a főnök számít rá és nemcsak a sajtóban beszél, hogy jaj, de számít rá, nagyon számít rá, az egyik legfontosabb játékosa!
Én is sajnálom Militot, hogy nem játszik,de Pep nálunk jobban tudja és meg van az oka rá. Sem Pep-et, sem Militot nem tudom emiatt vádolni. Csak ebben tér el a véleményünk. Van olyan, aki Militot támadja most, van, aki Pep-et, én meg azt mondom, hogy egyiket sem kell. Felnőtt emberek, jól végzik a dolguk és lesz másik csapata is Militonak. Én is elmennék a helyében,de nem mondanék egy rossz szót sem Pepre,mert megérteném, hogy a munkahelyemen a legfőbb, hogy a legjobban menjen a munka.
Lezárt