2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gondolom BL döntő után, hiszen még nincs vége a szezonnak...messideco írta: Mikor nyit az átigazolások topic?
nem, valami olyasmi volt, hogy egy menedzserirodánál volt a játékjoguk és az kavart belluisllach89 írta: Nem ez volt a baj a WHU-del a Masch illetve a Tevez deal miatt?
Majd mutass pls erre vmit mert nekem tényleg az ellenkezője rémlik.d írta:Simán válthat kétszer klubot, semmiféle szabály nem tiltja, ha csak egyéni szerződésébe nincs foglalva.lluisllach89 írta:Milanon keresztül biztosan nem igazolhat oda. Ahhoz a Milannak meg kéne venni, mert ugye kölcsönben van. Magyarán létrejön a transzfer és utána tudnák elpasszolni. Kétszer meg nem válthat klubot, bár ezt nem tudom hogy felülírhatja-e hogy ott volt tavaly, de szerintem nem.
Lényegtelen amúgy mert semmiképp nem megy Madridba.
én olyat hallottam, h Ibra szerződésében benne van, hogy nem igazolhat a Realbadaffy írta:én úgy tudom,oda nem mehet,de ezt majd valaki pontosan megerősíti/cáfoljaBarcaman1993 írta: Raiola, Ibra ügynöke szerint lehet, hogy védence Madridba megy. Érdekes lenne, azt megmondom, de belőle kinézem. Egyébként, akkor nem lenne érdemesebb visszahívni és mondjuk nekünk eladni. Biztos többet kapnánk érte, mint 24 millió.
Simán válthat kétszer klubot, semmiféle szabály nem tiltja, ha csak egyéni szerződésébe nincs foglalva.lluisllach89 írta:Milanon keresztül biztosan nem igazolhat oda. Ahhoz a Milannak meg kéne venni, mert ugye kölcsönben van. Magyarán létrejön a transzfer és utána tudnák elpasszolni. Kétszer meg nem válthat klubot, bár ezt nem tudom hogy felülírhatja-e hogy ott volt tavaly, de szerintem nem.
Lényegtelen amúgy mert semmiképp nem megy Madridba.
Nem szabály, csak olyasmi szóbeli megegyezés. Szóval jogi akadálya elméletileg nincs a dolognak.Rewolution5 írta: él a két klubb között olyan szabály,hogy hírsebb játékosokat nem vesznek egymástól...[/color]
Milanon keresztül biztosan nem igazolhat oda. Ahhoz a Milannak meg kéne venni, mert ugye kölcsönben van. Magyarán létrejön a transzfer és utána tudnák elpasszolni. Kétszer meg nem válthat klubot, bár ezt nem tudom hogy felülírhatja-e hogy ott volt tavaly, de szerintem nem.d írta:Valóban van ilyen megállapodás, de Ibra akár a Milanon keresztül is odaigazolhat. Persze rebesgetik, hogy milyen feltételei vannak a szerződéseinek, de semmi biztosat nem lehet tudni. Mondjuk tőlem a Madridba is mehet, én aztán nem bánom.
Én úgy emlékszem, hogy azt Laporta kötötte meg, aki már nem nincs a vezetőségben. Másrészt, ha Madridba akar menni, akkor nem tök mindegy, hogy ki adja el? Így legalább több pénzt lehetne kicsikarni az üzletből.Rewolution5 írta:daffy írta:én úgy tudom,oda nem mehet,de ezt majd valaki pontosan megerősíti/cáfoljaBarcaman1993 írta: Raiola, Ibra ügynöke szerint lehet, hogy védence Madridba megy. Érdekes lenne, azt megmondom, de belőle kinézem. Egyébként, akkor nem lenne érdemesebb visszahívni és mondjuk nekünk eladni. Biztos többet kapnánk érte, mint 24 millió.
él a két klubb között olyan szabály,hogy hírsebb játékosokat nem vesznek egymástól...
daffy írta:én úgy tudom,oda nem mehet,de ezt majd valaki pontosan megerősíti/cáfoljaBarcaman1993 írta: Raiola, Ibra ügynöke szerint lehet, hogy védence Madridba megy. Érdekes lenne, azt megmondom, de belőle kinézem. Egyébként, akkor nem lenne érdemesebb visszahívni és mondjuk nekünk eladni. Biztos többet kapnánk érte, mint 24 millió.
én úgy tudom,oda nem mehet,de ezt majd valaki pontosan megerősíti/cáfoljaBarcaman1993 írta: Raiola, Ibra ügynöke szerint lehet, hogy védence Madridba megy. Érdekes lenne, azt megmondom, de belőle kinézem. Egyébként, akkor nem lenne érdemesebb visszahívni és mondjuk nekünk eladni. Biztos többet kapnánk érte, mint 24 millió.
Kiegészítőembernek jó lesz, de kár Maxwellért. Nem váltotta meg a világot, de amiért vettük, azt teljesítette, lehet h még drágábban adjuk el, mint amennyiért vettük.Bob_Marley írta:Angel akár lehet Mario is (aki Valladolidból anno jött, de nem sok meccsen zavart...), viszont ügyes a srác, s 4 milliót egyértelműen megért!
Én is csak párszor láttam játszani, rakkolós jó kis hátvéd, én az ilyeneket nagyon szeretem!Nem kolbászol el, betartja a taktikai utasítást, keményen szerel!Persze nálunk elvárás, hogy előre is menjen, de megvan a technikai tudása, hogy megállja a helyét!
És hogy róla is legyen YT videó:
http://www.youtube.com/watch?v=EuXW91AK ... re=related
Lehet tiszavirág életű lesz a srác, de én bízom benne, hogy nem, s jobban is szeretem a "noname" igazolásokat, mint a nagy sztárokét!
Rossit még idecsábítjuk, s megint ezerrel lehet harcolni a Ligáért immáron a 4ikért zsinórban
Nem kell, visszaadhatják, de 25 milláért hülyék lennének nem megvenni. (Mi asszem adtunk 50et + Eto'ot......)davi10 írta:Amúgy Ibrahimoviccsal mi van? A Milannak akkor most meg kell vennie, vagy mi? Mert nem szívesen látnám megint a Barcában.
Hát nemtudom,én most ezt így látva kétségbe esetm hogy milesz...milenne így Thiagoval,Fontassal,és a többiekkel???Barcaman1993 írta:Hát ez már nekem is tetszene, de sztem a klubnak nincs annyi pénze, hogy Fabregast és Rossit is elhozza. Ha jól emlékszem év közben olyan 45 millióról beszélt a vezetőség. A Bl döntővel, a Kupa döntővel és a bajnoki címmel sztem ez még talán fölmehet olyan 55-60 millió körülire. Ebből Rossi 30, Angel-Maxwell kb. ugyanannyi, míg Fabregas sztem legalább 35-40 millió. Ezt meg max. úgy lehetne fedezni, hogy a kölcsönben lévő játékosokat eladja a csapat. Bár én még mindig reménykedek, hogy Nasrinak lejár jövőre a szerződéseGauchomester írta:Érdekes, hogy ugye Botía is a Gijon játékosa, és van visszavásárlási opciója a Barcának, és szezon közben hallani lehetett olyan híreket, hogy élnének is vele Rosellék. Érdekes lehet a holt-szezon most is. Véleményem szerint José Angel már 100%, Rossi is olyan 80. Szerintem június legelején ezt a két játékost már bemutatják a nagyközönségnek, és a nyár nagy részében Wengert fogják puhítani.
Következő évben a keret akár a követező is lehetne:
Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Fabergas - Villa, Messi, Iniesta
cserepad:
Pinto, Adriano, Fontás, José Angel, Mascherano, Thiago, Keita, Pedro, Rossi, Bojan
akik távoznak:
Maxwell sanszos, Milito tuti biztos, Jeffrén - én eladnám. sérülékeny, középcsapatban kezdő lehetne
persze ez mondjuk számos kérdést felvetne. Pl azt, hogy szívem szerint nem ültetném a kispadra Pedrot, de ha jön Fabregas, akkor eurótízmilliókért nem padozhat. Továbbá Rossi...a fene se tudja. Meg a cserepadra írtam 10 embert, ebből 3-nak lelátón kéne ülnie minden meccsen.
Nagyon jó dolog, amikor egy edző úgy rotálhat, hogy nem gyengül ezáltal a csapat, de piszok nehéz összeállítani az alapcsapatot.Egyébként ez egy nagyon brutál cserepad lenne. Rossi, Pedro, Mascherano 3-as nagyon nem gyönge.
Szerk: Afellayt kihagytad. Ez alapján nem hiszem, hogy kéne Fabregas viszont. Pedro, Rossi, Bojan, Afellay 4-es a cserepadon. Kicsit sok lenne az ember. Ha jönne, akkor a 4-4-2 lenne a jó 4 csatárral. Túl nagy luxus lenne ennyit csatárt "tartani"
szerintem vagy előre jön valaki nagy kaliber (rossi, neymar, sanchez) vagy a középpályára cesc és akkor iniesta fellépeget. de egyszerre a kettő pénzben is sok, és abban is hogy ha semmi sérülés nincs akkor kettő darab fullkezdő ember ülne a padon. a mostani hírek alapján pedig rossi nagyon valószínű, fabregasről meg csak ilyenek jönnek ki, hogy wenger nem akarja elengedni, mégis eladná de csak 57millióért, 35+kétjátékos, satöbbi. ezért foglalkozok a rossi variációval inkább.Gauchomester írta:...
Azt a pénzt nem hiszem, hogy igazolásokra költik. Az a pénz megy vissza bankoknak a hitelbe. Ha jól emlékszem olvastam olyat, hogy 2-3 év alatt el akarják tűntetni az adósságot. Ahhoz meg túl nagy luxus lenne évi 30 millát "kidobni az ablakon" sztárokért egy ilyen csapatban.Messithebest írta:Ebben csak az a bibi, hogy már adni fogja a QF az évi 30at amit igértek, szóval már 85-90 körül leszünk.Barcaman1993 írta:
Hát ez már nekem is tetszene, de sztem a klubnak nincs annyi pénze, hogy Fabregast és Rossit is elhozza. Ha jól emlékszem év közben olyan 45 millióról beszélt a vezetőség. A Bl döntővel, a Kupa döntővel és a bajnoki címmel sztem ez még talán fölmehet olyan 55-60 millió körülire. Ebből Rossi 30, Angel-Maxwell kb. ugyanannyi, míg Fabregas sztem legalább 35-40 millió. Ezt meg max. úgy lehetne fedezni, hogy a kölcsönben lévő játékosokat eladja a csapat. Bár én még mindig reménykedek, hogy Nasrinak lejár jövőre a szerződéseEgyébként ez egy nagyon brutál cserepad lenne. Rossi, Pedro, Mascherano 3-as nagyon nem gyönge.
Szerk: Afellayt kihagytad.
Ebben csak az a bibi, hogy már adni fogja a QF az évi 30at amit igértek, szóval már 85-90 körül leszünk.Barcaman1993 írta:
Hát ez már nekem is tetszene, de sztem a klubnak nincs annyi pénze, hogy Fabregast és Rossit is elhozza. Ha jól emlékszem év közben olyan 45 millióról beszélt a vezetőség. A Bl döntővel, a Kupa döntővel és a bajnoki címmel sztem ez még talán fölmehet olyan 55-60 millió körülire. Ebből Rossi 30, Angel-Maxwell kb. ugyanannyi, míg Fabregas sztem legalább 35-40 millió. Ezt meg max. úgy lehetne fedezni, hogy a kölcsönben lévő játékosokat eladja a csapat. Bár én még mindig reménykedek, hogy Nasrinak lejár jövőre a szerződéseEgyébként ez egy nagyon brutál cserepad lenne. Rossi, Pedro, Mascherano 3-as nagyon nem gyönge.
Szerk: Afellayt kihagytad.
Hát ez már nekem is tetszene, de sztem a klubnak nincs annyi pénze, hogy Fabregast és Rossit is elhozza. Ha jól emlékszem év közben olyan 45 millióról beszélt a vezetőség. A Bl döntővel, a Kupa döntővel és a bajnoki címmel sztem ez még talán fölmehet olyan 55-60 millió körülire. Ebből Rossi 30, Angel-Maxwell kb. ugyanannyi, míg Fabregas sztem legalább 35-40 millió. Ezt meg max. úgy lehetne fedezni, hogy a kölcsönben lévő játékosokat eladja a csapat. Bár én még mindig reménykedek, hogy Nasrinak lejár jövőre a szerződéseGauchomester írta:Érdekes, hogy ugye Botía is a Gijon játékosa, és van visszavásárlási opciója a Barcának, és szezon közben hallani lehetett olyan híreket, hogy élnének is vele Rosellék. Érdekes lehet a holt-szezon most is. Véleményem szerint José Angel már 100%, Rossi is olyan 80. Szerintem június legelején ezt a két játékost már bemutatják a nagyközönségnek, és a nyár nagy részében Wengert fogják puhítani.
Következő évben a keret akár a követező is lehetne:
Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Fabergas - Villa, Messi, Iniesta
cserepad:
Pinto, Adriano, Fontás, José Angel, Mascherano, Thiago, Keita, Pedro, Rossi, Bojan
akik távoznak:
Maxwell sanszos, Milito tuti biztos, Jeffrén - én eladnám. sérülékeny, középcsapatban kezdő lehetne
persze ez mondjuk számos kérdést felvetne. Pl azt, hogy szívem szerint nem ültetném a kispadra Pedrot, de ha jön Fabregas, akkor eurótízmilliókért nem padozhat. Továbbá Rossi...a fene se tudja. Meg a cserepadra írtam 10 embert, ebből 3-nak lelátón kéne ülnie minden meccsen.
Nagyon jó dolog, amikor egy edző úgy rotálhat, hogy nem gyengül ezáltal a csapat, de piszok nehéz összeállítani az alapcsapatot.
Szerintem ennek lehet hinniBarcaman1993 írta:Hát az idei forrás nem hiszem, hogy valós. A tavaly úgy nagyjából úgy lehet, de idén szinte nem is játszott sose. Mindig Abidal, vagy Adriano játszott a helyén és rendkívül ritkán kapott szerepet. Megnézném hol játszott ő 41 meccset és 25-öt a bajnokságban. Mikor játszott, akkor is csak a meccsek végén csereként állt be. Az elmúlt 1-2 meccset leszámítva mikor láttad te utoljára játszani a bajnokságban?
idén: 2889Barcaman1993 írta:Hát azért azt megnézném, hogy hol játszott annyit, mint tavaly. Az előző szezonban egész sokat játszott Abidal sérülése miatt, de a játszott meccsei idén sztem olyan 10-15 körül lehetnek maximum