2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
palesz77 írta:Due to the Fifa ban, new Barcelona players Aleix Vidal and Arda Turan won't be able to play friendlies either until January. [cope via md]
Most ez mi?Ennyit variálgatni egy döntésen komolyan.. Ráadásul nem is értem, egy barátságos meccsen még én is játszhatnék nem? Nem kell ahhoz regisztrált klubjátékosnak lenni. Anno volt egy angol meccsen emlékszem, hogy az edző egy szurkolót cserélt be, mert szidta a csatárokat, hogy nem lövik be a helyzeteket..
Úgyhogy ezt most kicsit érdekes nekem, de hát ők tudják.
Szerintem marad is, legalábbis én ezt úgy értelmezem, hogy mindhárman az első keretbe kerülnek. Samper meg így kétlem, kivéve ha rittyent egy rohadt jó előszezont - amire minden esély megvan -, bár helye akkor se lenne a csapatban nagyon, max SR helyett ugye, de ő meg marad..Erxy írta:ha Samper megy akkor akar meg maradhat is Halilovic. ez esetbe ugye Sergi Roberto lenne a Busquets backup (neccesebb meccseken nyilvan Masch, de o kozephatvedkent alapkezdo) igy pedig Halilovicnak januarig mindenkepp lenne hely Rakitic es Iniesta mogott. esetleg meg ugye jobbszelen.
Ezt amúgy én se értem, ráadásul 2016-ban ha jól tudom a szerződése is lejár, mégse hallani nagyon hosszabbításról híreket. Van pár kutyaütő a B-ben, ő pont nem az - nagyon nem -, ha képesek leszünk elszórakozni..Erxy írta:Grimaldo viszont nagyon nincs kepbe Luchonal, ez nekem furcsa
Én úgy tudtam, hogy vagy felhívjuk, vagy kölcsönadjuk. Na már most, ha azt a 2 játékost, aki leginkább kész az első keretre - szerintem Sandro mellett - nem hívjuk fel, és kölcsönadjuk őket nagy eséllyel - Grimaldo és Samper -, akkor nem tudom, hogy Halilovicot miért tartjuk meg.. A akrdomba nem dőlnék ez esetben természetesen, szerettem nézni tavaly is a kicsit, csak sok babér nem fog teremni neki attól tartok.kristop írta:dehát benne van a szerződésében, nem? akkor meg mindegy, hogy készen áll-e vagy nem
lehet h a szerződés 28. oldalának 6. bekezdése pont ezt tartalmazta... mint őőődergarnál.palesz77 írta:Az, hogy a legtöbbek szerint még nem kész az első csapatra, és a B-ben sem ő volt a legnagyobb húzóemberek egyike. Szóval engem meglepne, ha felkerülne, pedig úgy néz ki.Sanama írta: Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.
Az, hogy a legtöbbek szerint még nem kész az első csapatra, és a B-ben sem ő volt a legnagyobb húzóemberek egyike. Szóval engem meglepne, ha felkerülne, pedig úgy néz ki.Sanama írta: Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.
Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.palesz77 írta:Suarez, Samper és Gumbau jelentek meg a B csapat tagjaiból a mai orvosi vizsgálaton. Munirt, Sandrot és Halilovicot a hivatalos oldal már az első keret tegjaiként említi.. Érdekes, legfőképp Halilovic.Ini is megkezdi már ma az előszezont, mert nem játszott a válogatottban.
Plusz Matyi lesz a cserebalbekk ha Adriano távozik, Grimaldot meg kölcsönadjuk. Bartra lehet jól jön ki ebből..
Ki beszélt itt kölcsönadásról? Nem mondtam, hogy rossz lenne kölcsönadni, de annak jobban örülnék, ha SR távozna, Samper pedig felkerülne. 2. számú vkp és 4./5. számú középpályás lehetne.StickyFingaz írta:Miért fejlődne többet a Barcában,ahol csak 3.számú opció,mint mondjuk egy Getaféban vagy Villarrealban,ahol a szezon 2. felére kezdő lehet?Nem értem.S.Agüero írta:De így nem fog annyit fejlődni Samper. Oké, nem rossz SR, de Samperben sokkal több a potenciál. Miért SR-t játszassuk, ha Samperből sokkal nagyobb játékos lehet, SR pedig már nem annyira fejlődőképes... 23 éves asszem.
Miért fejlődne többet a Barcában,ahol csak 3.számú opció,mint mondjuk egy Getaféban vagy Villarrealban,ahol a szezon 2. felére kezdő lehet?Nem értem.S.Agüero írta:De így nem fog annyit fejlődni Samper. Oké, nem rossz SR, de Samperben sokkal több a potenciál. Miért SR-t játszassuk, ha Samperből sokkal nagyobb játékos lehet, SR pedig már nem annyira fejlődőképes... 23 éves asszem.
Ha csak Sergi nem távozik -amire nincs túl sok esély- , akkor Samper nem fogja megkapni az összes játékpercét az szinte biztos. És így már nem járna vele olyan jól.S.Agüero írta:Ha Samper megkapná SR játékperceit + Masch azon perceit, amikor középpályás volt, már nem lenne rossz első évnek.Samper nem járna jól ha 2. számú vkp lenne. Robi tavaly sem kapott sok lehetőséget és idén sem fog . Samper nem lenne sokkal előrébb , ha ezt a kevés percet megkapná.
Ha Samper megkapná SR játékperceit + Masch azon perceit, amikor középpályás volt, már nem lenne rossz első évnek.Samper nem járna jól ha 2. számú vkp lenne. Robi tavaly sem kapott sok lehetőséget és idén sem fog . Samper nem lenne sokkal előrébb , ha ezt a kevés percet megkapná.
Samper nem járna jól ha 2. számú vkp lenne. Robi tavaly sem kapott sok lehetőséget és idén sem fog . Samper nem lenne sokkal előrébb , ha ezt a kevés percet megkapná.palesz77 írta: Mondjuk ha Samper SR miatt nem lehet a második számú vkp a keretben, az már régen rossz - még ha Robi nem is volt szörnyű vkp-ként, de azért na..És Matyi is bizonyította már párszor, hogy nem jó balbekknek, Adriano sanszos, hogy távozik, nem lenne reménytelen helyzetben Grimaldo sem. Adama kölcsönadása még logikus is lenne szerintem, mert tipikus vonal szélső, ha Alves elmegy, max utána tudnám elképzelni a helyén - 3 védős rendszerben inkább -, őt én is kölcsönadnám. De a másik kettő már kiérdemelte, hogy megkapják a lehetőséget. Persze bejöhet a kölcsönadás is, de nagyon rossz előérzetem van..
Vermaelen, de főleg Mathieu sem olyan szélső, aki sokat fut, besegít a támadásban, Grimaldo pedig szinte egy Alba-klón. Szóval ha Adriano idén vagy jövőre megy jó esélye lehet Alex-nek. Főleg Matyi 33 évéhez közeledve balszélsőként több, mint reménytelen. Még akkor is ha defenzívebbnek kell lenni egyszer-egyszer, vagy kell a magasság. Neymar közel sem lett volna ilyen hatékony vagy ment volna neki a játék, ha Alba nem segít be folyamatosan.palesz77 írta:És Matyi is bizonyította már párszor, hogy nem jó balbekknek, Adriano sanszos, hogy távozik, nem lenne reménytelen helyzetben Grimaldo sem.