FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.15. 00:49:54

palesz77 írta:Due to the Fifa ban, new Barcelona players Aleix Vidal and Arda Turan won't be able to play friendlies either until January. [cope via md]

Most ez mi? :lol: Ennyit variálgatni egy döntésen komolyan.. Ráadásul nem is értem, egy barátságos meccsen még én is játszhatnék nem? Nem kell ahhoz regisztrált klubjátékosnak lenni. Anno volt egy angol meccsen emlékszem, hogy az edző egy szurkolót cserélt be, mert szidta a csatárokat, hogy nem lövik be a helyzeteket.. :D Úgyhogy ezt most kicsit érdekes nekem, de hát ők tudják.

Mivel mi vagyunk az "Uefalona", így nekünk semmit sem szabad. Őszíntén már azon se lepődnék meg ha hirtelen kitalálnák hogy felülvizsgálják az ügyet és meghosszabbítják a tilalmat :roll:

Persze vicces hogy még ezek után is sorra fel vannak háborodva az emberek hogy" Jajj, a Barcelona mindent megengedhet magának, eltiltották őket mégis igazolnak valahogy" blabla,aztán hiába magyarázza el az ember nekik normálisan nem képesek felfogni 825-szörre sem :twisted: :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.15. 00:01:36

Due to the Fifa ban, new Barcelona players Aleix Vidal and Arda Turan won't be able to play friendlies either until January. [cope via md]

Most ez mi? :lol: Ennyit variálgatni egy döntésen komolyan.. Ráadásul nem is értem, egy barátságos meccsen még én is játszhatnék nem? Nem kell ahhoz regisztrált klubjátékosnak lenni. Anno volt egy angol meccsen emlékszem, hogy az edző egy szurkolót cserélt be, mert szidta a csatárokat, hogy nem lövik be a helyzeteket.. :D Úgyhogy ezt most kicsit érdekes nekem, de hát ők tudják.
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.07.14. 23:28:41

Nem tudom láttátok-e már ezt az új szolgáltatást: https://www.fcbgamepass.com/" target="_blank
Szerintem nagyon jó ötlet.Az más kérdés,hogy ez mondjuk Magyarországra van-e kitalálva...
Mivel meglehet ezt oldani fizetés nélkül.De szerintem király lenne ha nem kéne nem kéne a Kupa és a BL meccsek első perceiben normális streamek után kutatni...
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
palesz77

2015.07.14. 10:15:56

Erxy írta:ha Samper megy akkor akar meg maradhat is Halilovic. ez esetbe ugye Sergi Roberto lenne a Busquets backup (neccesebb meccseken nyilvan Masch, de o kozephatvedkent alapkezdo) igy pedig Halilovicnak januarig mindenkepp lenne hely Rakitic es Iniesta mogott. esetleg meg ugye jobbszelen.
Szerintem marad is, legalábbis én ezt úgy értelmezem, hogy mindhárman az első keretbe kerülnek. Samper meg így kétlem, kivéve ha rittyent egy rohadt jó előszezont - amire minden esély megvan -, bár helye akkor se lenne a csapatban nagyon, max SR helyett ugye, de ő meg marad..

szerk.: Vagy nem..

Luis Enrique: "Sandro and Munir are part of the first team squad now. Very happy with that, we'll see if they will stay. Samper, Gumbau and Halilovic players are B-team players who are doing the pre-season with the first team."
Erxy írta:Grimaldo viszont nagyon nincs kepbe Luchonal, ez nekem furcsa :roll:
Ezt amúgy én se értem, ráadásul 2016-ban ha jól tudom a szerződése is lejár, mégse hallani nagyon hosszabbításról híreket. Van pár kutyaütő a B-ben, ő pont nem az - nagyon nem -, ha képesek leszünk elszórakozni.. :roll:
Erxy
Entrenador del Barça

2015.07.13. 15:54:32

ha Samper megy akkor akar meg maradhat is Halilovic. ez esetbe ugye Sergi Roberto lenne a Busquets backup (neccesebb meccseken nyilvan Masch, de o kozephatvedkent alapkezdo) igy pedig Halilovicnak januarig mindenkepp lenne hely Rakitic es Iniesta mogott. esetleg meg ugye jobbszelen.
Grimaldo viszont nagyon nincs kepbe Luchonal, ez nekem furcsa :roll:
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.07.13. 14:57:13

szerintem halilovicnál is a kölcsönadáson dolgoznak, csak addig is az első csapattal készül, mert ez volt megbeszélve, vagy leírva. azt kétlem, hogy maradna, tényleg szinte semmit se értelme nem lenne nulla játéklehetőség mellett.

az meg valóban elég furcsa helyzet, hogy a két leginkább kész játékos valószínűleg nem fog maradni. tudnánk nekik helyet szorítani a keretben (adriano, sergi roberto helyett), de akkor se fogok sírni, ha kezdőként végigjátszanak egy évet az első osztályban valahol.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.07.13. 13:45:47

kristop írta:dehát benne van a szerződésében, nem? akkor meg mindegy, hogy készen áll-e vagy nem :?
Én úgy tudtam, hogy vagy felhívjuk, vagy kölcsönadjuk. Na már most, ha azt a 2 játékost, aki leginkább kész az első keretre - szerintem Sandro mellett - nem hívjuk fel, és kölcsönadjuk őket nagy eséllyel - Grimaldo és Samper -, akkor nem tudom, hogy Halilovicot miért tartjuk meg.. A akrdomba nem dőlnék ez esetben természetesen, szerettem nézni tavaly is a kicsit, csak sok babér nem fog teremni neki attól tartok.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.13. 13:32:12

palesz77 írta:
Sanama írta: Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.
Az, hogy a legtöbbek szerint még nem kész az első csapatra, és a B-ben sem ő volt a legnagyobb húzóemberek egyike. Szóval engem meglepne, ha felkerülne, pedig úgy néz ki.
lehet h a szerződés 28. oldalának 6. bekezdése pont ezt tartalmazta... mint őőődergarnál.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.07.13. 13:21:34

dehát benne van a szerződésében, nem? akkor meg mindegy, hogy készen áll-e vagy nem :?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.07.13. 13:09:11

Sanama írta: Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.
Az, hogy a legtöbbek szerint még nem kész az első csapatra, és a B-ben sem ő volt a legnagyobb húzóemberek egyike. Szóval engem meglepne, ha felkerülne, pedig úgy néz ki.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.07.13. 12:43:55

palesz77 írta:Suarez, Samper és Gumbau jelentek meg a B csapat tagjaiból a mai orvosi vizsgálaton. Munirt, Sandrot és Halilovicot a hivatalos oldal már az első keret tegjaiként említi.. Érdekes, legfőképp Halilovic. :-k Ini is megkezdi már ma az előszezont, mert nem játszott a válogatottban.

Plusz Matyi lesz a cserebalbekk ha Adriano távozik, Grimaldot meg kölcsönadjuk. Bartra lehet jól jön ki ebből..
Halilovicban mi a meglepo? En eleve ugy tudom, hogy a terv az volt, hogy 1 ev a B-ben utana a felnotteknel.
palesz77

2015.07.13. 11:38:31

Suarez, Samper és Gumbau jelentek meg a B csapat tagjaiból a mai orvosi vizsgálaton. Munirt, Sandrot és Halilovicot a hivatalos oldal már az első keret tegjaiként említi.. Érdekes, legfőképp Halilovic. :-k Ini is megkezdi már ma az előszezont, mert nem játszott a válogatottban.

Plusz Matyi lesz a cserebalbekk ha Adriano távozik, Grimaldot meg kölcsönadjuk. Bartra lehet jól jön ki ebből..
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.12. 00:54:56

StickyFingaz írta:
S.Agüero írta:De így nem fog annyit fejlődni Samper. Oké, nem rossz SR, de Samperben sokkal több a potenciál. Miért SR-t játszassuk, ha Samperből sokkal nagyobb játékos lehet, SR pedig már nem annyira fejlődőképes... 23 éves asszem.
Miért fejlődne többet a Barcában,ahol csak 3.számú opció,mint mondjuk egy Getaféban vagy Villarrealban,ahol a szezon 2. felére kezdő lehet?Nem értem.
Ki beszélt itt kölcsönadásról? Nem mondtam, hogy rossz lenne kölcsönadni, de annak jobban örülnék, ha SR távozna, Samper pedig felkerülne. 2. számú vkp és 4./5. számú középpályás lehetne.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.07.11. 20:47:37

S.Agüero írta:De így nem fog annyit fejlődni Samper. Oké, nem rossz SR, de Samperben sokkal több a potenciál. Miért SR-t játszassuk, ha Samperből sokkal nagyobb játékos lehet, SR pedig már nem annyira fejlődőképes... 23 éves asszem.
Miért fejlődne többet a Barcában,ahol csak 3.számú opció,mint mondjuk egy Getaféban vagy Villarrealban,ahol a szezon 2. felére kezdő lehet?Nem értem.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.07.11. 19:56:23

szerintem annak kell megkapnia a lehetoseget, aki a tehetsegesebb es aki tobbre hivatott.
Sergi Roberto semmit sem bizonyitott ezidaig, pedig mar jo par eve ott van az elso csapat kornyeken.
annyit tudott elerni, hogy vkp poszton nulla csapatok ellen nem zavaro es nem jelent emberhatranyt a csapatnak.
ezzel szemben Samperben minden meg van, ami ahhoz kell, hogy top, szuk elit jatekos legyen a posztjan. eddig barmikor hoztak fel megmutatta, hogy kepes jo teljesitmenyt nyujtani.
en speciel nyugodt szivvel jatszatnam hazai palyan a liga csapatainak tobbsege ellen, mert biztos vagyok benne, hogy nem csinalna ossze magat a teher alatt es a csapatbol sem logna ki
ellenben ezeknek a jatekperceknek koszonhetoen hozhatna ki magabol azt, ami benne bennevan.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.11. 19:54:12

De így nem fog annyit fejlődni Samper. Oké, nem rossz SR, de Samperben sokkal több a potenciál. Miért SR-t játszassuk, ha Samperből sokkal nagyobb játékos lehet, SR pedig már nem annyira fejlődőképes... 23 éves asszem.
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.07.11. 19:31:35

Én megértem, hogy Samper körül mostanában nagy a hype, de nem hiszem, hogy jobban megérdemelné azokat a bizonyos perceket, amit Sergi Roberto kap. Utóbbi sem kapott túl sok lehetőséget, viszont idén (a többi szezonnal ellentétben) magabiztos teljesítményt nyújtott s élt a lehetőségekkel. Én úgy gondolom, hogy elsősorban neki kell megkapnia a lehetőséget, már 3-4. éve van a nagycsapatnál, sokkal inkább rászolgált arra, hogy játsszon. Samper, annak ellenére, hogy óriási tehetség, legyen türelmesebb. :wink:
més que un club
Erxy
Entrenador del Barça

2015.07.11. 16:38:32

elmeletileg nalunk kell lennie, de edzesre nem kell jelentkeznie Luchonal.
gondolok el lesz a kondiba amig nem talalnak neki csapatot.
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2015.07.11. 16:30:03

Néztem, de nem találtam semmi hírt róla, és Ti sem írtátok hozzá az idei kerethez, de Song hova lett? :D
Ha jól emlékszem 1 év kölcsönbe ment csak el a West Hamhez, akkor most elvileg nálunk készül nem?
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.11. 15:21:16

S.Agüero írta:
Samper nem járna jól ha 2. számú vkp lenne. Robi tavaly sem kapott sok lehetőséget és idén sem fog . Samper nem lenne sokkal előrébb , ha ezt a kevés percet megkapná.
Ha Samper megkapná SR játékperceit + Masch azon perceit, amikor középpályás volt, már nem lenne rossz első évnek.
Ha csak Sergi nem távozik -amire nincs túl sok esély- , akkor Samper nem fogja megkapni az összes játékpercét az szinte biztos. És így már nem járna vele olyan jól.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
danianevem
Entrenador del Barça

2015.07.11. 15:17:44

Egyel több kh lesz Vermaelen miatt, így biztos többször lesz Masch is kp-n mondjuk Robi kárára. Sampernek remek lehetőség lenne a Porto, Lopeteguei jó edző, a portugál foci sem utolsó, meg ott biztos megkapná a lehetőséget, ahol Casemironak is teremhetett babér.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.11. 15:02:52

Samper nem járna jól ha 2. számú vkp lenne. Robi tavaly sem kapott sok lehetőséget és idén sem fog . Samper nem lenne sokkal előrébb , ha ezt a kevés percet megkapná.
Ha Samper megkapná SR játékperceit + Masch azon perceit, amikor középpályás volt, már nem lenne rossz első évnek.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.11. 14:58:36

palesz77 írta: Mondjuk ha Samper SR miatt nem lehet a második számú vkp a keretben, az már régen rossz - még ha Robi nem is volt szörnyű vkp-ként, de azért na.. :roll: És Matyi is bizonyította már párszor, hogy nem jó balbekknek, Adriano sanszos, hogy távozik, nem lenne reménytelen helyzetben Grimaldo sem. Adama kölcsönadása még logikus is lenne szerintem, mert tipikus vonal szélső, ha Alves elmegy, max utána tudnám elképzelni a helyén - 3 védős rendszerben inkább -, őt én is kölcsönadnám. De a másik kettő már kiérdemelte, hogy megkapják a lehetőséget. Persze bejöhet a kölcsönadás is, de nagyon rossz előérzetem van.. :?

Matyi valóban nem teljesített jól balhátvédként ezért is írtam zárójelbe. Természetesen , ha Adriano távozik akkor érdemes átgondolni Grimaldo helyzetét . Csak Grimaldo szempontjából az a bökkenő , hogy Alba nagyon sokat bír. Viszont amióta Alba itt van rutinszerűen jön egy sérülés általában tél környékén ami ugye adhatna neki lehetőséget. Száz szónak is egy vége ameddig Adriano nem távozik addig Grimaldo nem lesz az első csapat tagja ( és ha távozik a brazil még akkor sem biztos mert lehet , hogy LE inkább Matyiban bízik jobban )
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Chino
Llegenda del Barça

2015.07.11. 14:35:50

palesz77 írta:És Matyi is bizonyította már párszor, hogy nem jó balbekknek, Adriano sanszos, hogy távozik, nem lenne reménytelen helyzetben Grimaldo sem.
Vermaelen, de főleg Mathieu sem olyan szélső, aki sokat fut, besegít a támadásban, Grimaldo pedig szinte egy Alba-klón. Szóval ha Adriano idén vagy jövőre megy jó esélye lehet Alex-nek. Főleg Matyi 33 évéhez közeledve balszélsőként több, mint reménytelen. Még akkor is ha defenzívebbnek kell lenni egyszer-egyszer, vagy kell a magasság. Neymar közel sem lett volna ilyen hatékony vagy ment volna neki a játék, ha Alba nem segít be folyamatosan.
Adama talán a legtehetségesebb játékosunk a B-ben csak vele is az a gond, hogy a posztja teljesen telített. Arda érkeztével főleg.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.07.11. 13:30:24

Ha Pep kedvelné a balhét, akkor most megvenné Sampert, Adamat és Grimaldot kivásárlási áron, oszt jónapot.
Lezárt