Micsoda kommentlavinát indítottam el a hsz-emmel.
sjd írta:De biztos vagyok benne, hogy Busquets idén is lesz még sérült, lesznek még fontos BL-meccsek, amelyek előtt tuti ő fog szerepet kapni a bajnokikon, a kupáról már nem is beszélve.
Ebben bízom én is, csak az a tendencia figyelhető meg az érkezése óta, hogy a fontos meccseken, topcsapatok ellen nem igazán kap lehetőséget, ezeken a találkozókon szinte mindig Busquets kezd (nem meglepő módon), ott van például a tavalyi BL kieséses szakasza, ahol a maximális 540 percből 98-at töltött a pályán Alex.
Számomra az a nagy kérdés, hogy megér-e neki annyit az, hogy a Barçában játszhat, hogy jóval kevesebb lehetőséget kap, mint kapna mondjuk az Arsenalban vagy a Milanban.
Szóval abszolút megérteném a távozását.
bence-barca írta:Pótlásárá kérdés kit hoznának. Pár éve még felhozták Capouet még Song előtt, GT szerinted ő mit tudna hozzátenni? Mondjuk nem mintha sokat láttad volna, mert idény elején lesérült, de azért abból amit láthattál.
Hát tényleg nem sokat láttam belőle, az alapján, amit mégis láttam, azt mondom, hogy fizikálisan van olyan szinten, mint Song, magas, erős játékos, szerintem gyorsabb is, mint a kameruni, ráadásul ő tényleg tud középhátvédet is játszani. Nem megy ugyan annyit előre a támadásokkal, mint nálunk Busquets, de a passzjátéka sem rossz szvsz, még ha nem is egy Xavi e tekintetben.
Szóval szerintem egyáltalán nem lenne rossz ötlet, csak azért nehéz innen megmondani, hogy mennyire tudna beilleszkedni ebbe a teljesen más közegbe, a Barça stílusába... A képességei adottak hozzá, de ez nem mindig elég.