Az igaz,hogy nem ismeri a gondolatait és helyezkedését,de nem volt mind1,hogy 1el többen voltak a kp-n a barca játékosok!redlions írta: Szerintem most nagyot tévedsz... Még nem találta a helyét! De majd meg lesz! Még nem igazán ismeri az új társak helyezkedését, gondolatait...
Szerintem most nagyot tévedsz... Még nem találta a helyét! De majd meg lesz! Még nem igazán ismeri az új társak helyezkedését, gondolatait...Rapika írta:Én is Albertininek tulajdonítom a javulást!
Lehet,hogy nem nagyon villogott,de stabilizálta a középpályát és onnantól elég volt csak a támadásokat figyelni!![]()
Nagyon feldobott,hogy Rijkaard tényleg olyan változásokat tudott csinálni a meccs közben cserékkel,hogy azok hasznosak voltak!
itt arra gondolok,hogy korábban nagyon be volt határolva a változtatási lehetőség!![]()
Nagyon jók vagyunk!
Forca Barca!
Igazad van azért imádkoztam, h Giuly jöjjön ki középről.Szerencséra fél óra után ki ment szélre.Enrique írta:Na ez az a meccs volt, amin igazából max 1-2 góllal kellett volna nyerni. Mert amit ez a bíró művelt - nevetséges volt...![]()
De nem ez a lényeg, hanem a 4 gólos győzelem, mégha kicsit sántít is.![]()
Ronnie tényleg pazarul játszott, nekem a 2. fejese tetszett a legjobban, azt vmi hihetetlen mozdulattal rakta kapura, az ilyet nem lehet tanulni!![]()
Eto'o mondhatom úgyis hogy szokásos volt..![]()
Giuly pedig a gólját leszámítva ismét egy nulla...![]()
Nem sok értelme volt berakni középre!
Jövő héten ismét győzelmet kell hogy ünnepeljünk a Nou Campban!!
Ezzel teljesenegyet tudok érteni! Lépjünk ezen túl. Nekünk is lehet egy ilyen meccsünk, amikor így kijönnek a dolgok.Na ez az a meccs volt, amin igazából max 1-2 góllal kellett volna nyerni. Mert amit ez a bíró művelt - nevetséges volt...
De nem ez a lényeg, hanem a 4 gólos győzelem
Chris írta:kérdés:
lesz élő közvetités, mivel a s1 fél órával később kezdi közvetiteni?
ha nem hol lehet követni neten az eseményeket?
köszi
Livescore, as honlapjain tudod az eredményt követni.Chris írta:kérdés:
lesz élő közvetités, mivel a s1 fél órával később kezdi közvetiteni?
ha nem hol lehet követni neten az eseményeket?
köszi