Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak kiemelném Melkor hsz-ét, hogy 4 meccsen 1 gólt kaptunkMelkor írta:Igy a mi gólkülönbségünk 8-1 lett, a milánnak pedig 10-3.
Utálunk is érteScorpion írta:Meg az én két kapufás lövésemről se feledkezzünk el!
Zsoltinak el kellett volna vállalnia!!! Zsolti legközelebb gyalog jössz, hogy tanulj belőleMelkor írta:Az utolsó percben Zsolti és Bence 2-en vitték a kapusra a labdát, de a keresztpassz megállt a tócsában....nagyon [auto_cenzúra] volt már a pálya.
2-0-ra nyertünk, csak az a gond, hogy legalább 3-mal kellett volna a csoportelsőséghez.haze71 írta:Ott leszek! Mi lett a Chelsea ellen? Hányadikként jutottunk tovább?
Fontos gólt szereztél a Bayern ellen!!! Grat! (Meg többet is szerezhettél volnabzsolt írta:Üdv!
Először voltam ilyen szurkolói tornán, bár sokat hallottam már róla kedves barátomtól Zsoltitól, így nagyjából el tudtam képzelni. Tetszett, bár sajnálom , h nem tudtuk befejezni, persze az eső miatt, de majd akkor 30 án.
Remélem meglesz az első hely:)
Házé nem úsztad meg (azaz igenhaze71 írta:Láma, Marci nem jön? Én 4-ig tudok maradni, ami azt jelenti, hogy az első 3 meccsen leszek.