Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor már sokkal kézenfekvőbb R10 eladása, mert a posztot tekintve őt simán lehet pótolni na és anyagilag is megérné. Decon max 15-20millát bukhatunk, ha nem adjuk el, Ronaldinhon akár 70-80-at is.grecki írta:Az rendben is lenne, hogy három spíler van a középpálya két kreatív posztjára, csakhogy a három csatár pozícióra meg van jelen esetben 9, azaz KILENC (Eto', Ronaldinho, Messi, Henry, 2Santos, Krkics, Gudjohnsen, Maxi, Ezquerro) TÁMADÓNK. Legjobb esetben (eladások után) is 6!!!! A három helyre... Vagyis?
Nagyon sokan vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korrekt ajánlat? Rá kell bólintani...
Hát ez szerintem leginkább attól függ, hogy mennyire szigorúan veszed a posztokat. Tehát ha azt nézed, hogy vannak DMC-k MC-k és AMC-k, neadjisten FC-k (csak hogy ilyen FM-CM-es párhuzamot hozzakBodi írta:Én akkor se értem,hogy miért lenne elég játékosunk a posztra?...
That is the point. Nagyon sok pénzt költött a csapat új játékosokra. Jó döntések voltak (nem úgy mint tavaly Guddy megvétele), de ne feledjük ugyan javul a pénzügyi helyzet, de még mindig erősen el van adósodva a csapat. Erre sokan nem gondolnak. Ezt is figyelembe kell venni, és 25 millióért el kell adni Decot. Sok sikert kivánnék neki, de azért félnék is, hogy akár Milan akár Chelsea játékosként "odapiszkítana" nekünk.Vito írta:olyan nincs egy csapat életében sem, hogy évről-évre jönnek a 'nagy'igazolások, közben pedig egy fajsúlyosabb játékos sem távozik.
ezt miért nem tudjátok elfogadni?
persze, még lehetne idehozni Fabregast, meg Lampardot is, aztán a csapat pont ugyanúgy járna, mint a Chelsea, hogy José már azt sem tudja, hogy melyik világsztárt ültesse a padra. jó vége lett?
nem.
Deco eladása lenne a legkézenfekvőbb
Ennyi erővel akkor Ronaldinhonak is bucsut inthetnénkVito írta:arra gondoltam, hogy szélsőséges(?) esetben van 3 játékosunk 1 posztra.
szerinted mennyi ideig működne ez a 'nem baj, bírom én a padot' dolog???
a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem sokáig.
én csak azt látom, hogy sokan alamizsnából és a Barcaért tett múltbeli szolgálatokért akarnak itt tartani jónéhány játékost.
magam részéről Deconak és Rafanak is búcsút intettem volna a nyáron, azzal együtt, hogy Rafa kifejezetten az egyik régi kedvencem.
Angliában is augusztus 31-ig tart.dali írta:Lehet nagy baromságot írt a Focitipp,de ott azt olvastam julius 31-ig van az átigazolási idöszak Angliában.
Attól függ, hogy milyen felállás lesz. Én a 4-2-2-2 mellett vagyok, így a 4 sztárcsatár pályára tud lépni egyszerre. Viszont, ha 4-3-3 lesz, akkor rotálálás (sztem R10 sokat fog csücsülni...).Zozzy 5 írta:Nálam Henry padozik...(kezdetben, de azután is a triót rotálnám).
Nálam Henry padozik...(kezdetben, de azután is a triót rotálnám). Akkor pedig marad a 4-3-3, és a középpályán semmi változás nem lesz sem a posztok, sem az emberek tekintetében. Tehát 3 ember 2 posztra. A sérülések teintetében pedig ennyi kell...Vito írta:arra gondoltam, hogy szélsőséges(?) esetben van 3 játékosunk 1 posztra.
szerinted mennyi ideig működne ez a 'nem baj, bírom én a padot' dolog???
a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem sokáig.
én csak azt látom, hogy sokan alamizsnából és a Barcaért tett múltbeli szolgálatokért akarnak itt tartani jónéhány játékost.
magam részéről Deconak és Rafanak is búcsút intettem volna a nyáron, azzal együtt, hogy Rafa kifejezetten az egyik régi kedvencem.
Most ezt nem igazán értemVito írta:olyan nincs egy csapat életében sem, hogy évről-évre jönnek a 'nagy'igazolások, közben pedig egy fajsúlyosabb játékos sem távozik.
ezt miért nem tudjátok elfogadni?
persze, még lehetne idehozni Fabregast, meg Lampardot is, aztán a csapat pont ugyanúgy járna, mint a Chelsea, hogy José már azt sem tudja, hogy melyik világsztárt ültesse a padra. jó vége lett?
nem.
Deco eladása lenne a legkézenfekvőbb
Úgyanígy vagyok vele én is!Zozzy 5 írta:Nálam Xavi kezdene, Ininek még rengeteg ideje van, és rengeteg lehetősége is lesz az első csapathoz.Vito írta: engem nem zavar Deco ittléte, bár sosem tartottam akkora játékosnak, de előbb-utóbb az lenne a vége, hogy vagy Ini, vagy Xavi elmegy egy olyan csapatba, ahol játszhat. én csak ettől tartok.