Barça Élő Közvetítések
80. percig még üröltem is a döntetlennek, de a majmozás után...tökéletes elégtétel
remélem év végéig bezárják a la romalédát...
remélem év végéig bezárják a la romalédát...
Nyertünk de Roni?????Csak ne legyen nagy baja csak ne legyen nagy baja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Director del Fútbol
Hát most nagyon csúnyákat mondanék, de nem teszem. Ez a Zaragoza, illetve bocsánat: a KÖZÖNSÉGE annyira undorító, hogy szavakat sem találok!!! Rasszista szemétládák!!! Hihetetlen, hogy ez hogy történhet meg, és ami a 'legviccesebb' az egészbe, hogy a fél Zaragoza is színes bőrű! Pffff... ezek hogy tudnak ott focizni? Örülni egy fekete góljának???
A játék felejthető, de az eredmény megérdemelt, DUPLÁN IS!!!
A játék felejthető, de az eredmény megérdemelt, DUPLÁN IS!!!

"Més Cuen un Club"
- Charlie
- Öreg Harcos
2-0,Larsson!!!
A szurkolóknak meg a jó büdös...Eto'o leakart menni a páyláról mert huhhogtak vagy mittomén,úgy fogták vissza az oldalvonalnál.
C.
A szurkolóknak meg a jó büdös...Eto'o leakart menni a páyláról mert huhhogtak vagy mittomén,úgy fogták vissza az oldalvonalnál.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.02.25. 23:46:42-kor.
Benn is van

- Charlie
- Öreg Harcos
Ha nem hozzuk a meccset,ciki lesz.Motta vagy Edmislon helyettt jöjjön Iniesta,bár Deco se mutat túl sokat,bár nem mnodtam újdonságot,mindenki gyenge.Ronaldinho meg Messi is,Eto'onál meg labda sincs.
C.
C.
- bazsa007
- Jugador del Barça
régen láttam már ilyen unalmas Barça meccset...
nem tudom mi van a fiúkkal ma, de reménykedem, hogy a második félidő pörgősebb lesz.
talán fáradtak? nem tudom, de valahogy nem látszik rajtuk az a nagy győzniakarás. a motiváció hiányzik belőlük, talán már a chelsea elleni visszavágóra gondolnak tudat alatt.
nem tudom mi van a fiúkkal ma, de reménykedem, hogy a második félidő pörgősebb lesz.
talán fáradtak? nem tudom, de valahogy nem látszik rajtuk az a nagy győzniakarás. a motiváció hiányzik belőlük, talán már a chelsea elleni visszavágóra gondolnak tudat alatt.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Huh de [auto_cenzúra] a meccs. Mi is, erről nemcsak a Zaragoza tehet. Félidőbe hozzuk be Maxit/Larssont Motta helyére, de legalább Iniestát. Egyébként ez a meccs legalább nem vesz ki a fiúkból eddig semmit.
- Charlie
- Öreg Harcos
Valdes-Sylvinho-Puyol-Marquez-Belletti-Edmislon-Motta-Deco-Ronaldinho-Messi-Eto'o kezdővel álltunk ki.
Rohadt elképzeléstelen a csapat,45 perc alatt semmi nem történt.Zaragoza bunkert játszik,minden játékosunk kapott szinte egy emberfogót,levegőt hagyni nem hagyják őket,ha netán vki ellép mellőlük és labdát kap,akkor szabálytalankodnak.
Nyerni kell!!!45perc van még.
C.
Rohadt elképzeléstelen a csapat,45 perc alatt semmi nem történt.Zaragoza bunkert játszik,minden játékosunk kapott szinte egy emberfogót,levegőt hagyni nem hagyják őket,ha netán vki ellép mellőlük és labdát kap,akkor szabálytalankodnak.
Nyerni kell!!!45perc van még.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.02.25. 22:59:07-kor.
nem hiszem el hogy nem lehet egy épkézláb támadást vezetni 45 perc alatt....az egész csapat nulla, élén Ronaldinhoval..csak rossz megmozdulása volt
a zaragoza gusutustalan módon visszazár
mi nem erőltetjük a játékot, de nehéz is lenne