Csak olvasgatom itt hetek óta ezt a topikot, de most már én is leírom, amit gondolok.
NOS, rettentő nagy kettősség van bennem a Chelsea elleni mérkőzést illetően. Egyrészt örültem, amikor megkaptuk őket, és azt gondoltam, hogy végre! Most elkapjuk őket, és elkenjük a szájukat, megmutatjuk, hogy ki az úr Európában! Nem volt kétségem, hogy jobbak vagyunk, szebben, eredményesebben játszunk, mint ők, tavaly óta csak tapasztaltabbak, erősebbek, még szervezettebbek lettünk... szóval, sima kettős győzelem!
NA IGEN, de ott motoszkál bennem az a másik érzés is. A Chelsea eredményei 1,5-2 éve magukért beszélnek! Ugye nem kell ecsetelnem?!... Murinho hiába egy szemét, idióta a világ egyik legnagyobb taktikusa! A Chelsea is csak erősödött, még jobb lett tavaly óta, szóval... Ordítani is tudtam volna a sorsoláskor, hogy MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT??? Miért pont mi? És ha kiejtenek megint? Belegondoltatok, hogy ott fogunk esetleg ülni azon a retenetes estén, és hiába Eto'o, hiába Ronaldinho, hiába az aranylabda, és a kiváló eredmények... megint kiestünk, és a kamera csak a Murinho röhögő pofáját fogja mutatni... belegondolni is szörnyű!!!
Összességében azért úgy érzem, amire szavaztam is: izgalmas, látványos két mérkőzés lesz, sok-sok góllal, és BARCA TOVÁBBJUTÁSSAL!!!