Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra akartam célozni, hogy a vezetőségtől elég jó ez az ajánlat, ahhoz képest, hogy nem akarják annyira megtartani. A Conejot pedig nem szerettem jobban a többi barca játékosnál (1-2 kivétellel). Nem tartom olyan hiper-szupernek, mint egyes itteni szurkolók.madmax87 írta:Mért van olyan érzésem hogy te nem vagy oda a kis nyulunkért???Slither írta:Ahhoz képes, hogy annyira nem akarják megtartani, a 2,5 milla egy cserecsatárnak elég jó ajánlat. Ha téleg annyira szeretne a barcában játszani, akkor simán elfogadható. (már úgyis eleget keresett)
sztem igen is elég kevés a fizu mer pl gudy többet keres nála alpbol és pedig a teljsitménye igen csak megkérdöjelezhetö!!!
Meccspénzt sztem nagyrészt azokért a meccsekért kap, amelyeken pályára lép. akár 5, akár 1, akár 30 percet játszik. Szóval Én nem hiszem, h ez egy teljességgel elfogadhatatlan ajánlat, nem túl előnyös, de ha tényleg maradni akar, akkor elfogadja.HAnonymus írta: Pontosan ez a lényeg hogy tuti jó magasak a meccspénzek, úgyhogy a padozással fel fog kopni az álla...
Mért van olyan érzésem hogy te nem vagy oda a kis nyulunkért???Slither írta:Ahhoz képes, hogy annyira nem akarják megtartani, a 2,5 milla egy cserecsatárnak elég jó ajánlat. Ha téleg annyira szeretne a barcában játszani, akkor simán elfogadható. (már úgyis eleget keresett)
Pontosan ez a lényeg hogy tuti jó magasak a meccspénzek, úgyhogy a padozással fel fog kopni az álla...lionelmessi19 írta:Szerintem is egész nyugodtan elfogadhatná ezt a szerződést, azért a rengeteg padozásért ugysem kaphatna sokkal többet. Szerintem, h azt nézzük, h eddig mindenáron el akarták küldeni, valamint nem illik a játékrendszerbe, és ráadásul csak csere, sokkal több fizetést nem lehet adni neki.
Szerintem most nem hogy Guddy-nál, de talán még Ronaldinhónál is többet keres, mivel neki pályára lépési díja van, meg azt hiszem gólprémiuma, azaz elég sokat keres, ha csak azt nézzük, mennyi gólt lő mostanában...antiimperialista írta:Srácok, ne legyünk naívak, ez megalázó neki, főleg úgy, hogy még az izlandi is többet keresEttől a vezetéstől nem is vártam mást, most tették nyilvánvalóvá, hogy finomabb módon, de céljuk mindenképp Saviola kip.csázása. Óriási csoda lenne, ha a Nyúl aláírná et a szerződést.
Szerintem most dőlt el, hogy el fog menni...
Szerintem nyugodtan elfogadhatná. Most lehet vitatkozni h ez most megalázó vagy nem a többiek vizetéséhez képest. De nem hiszem h a Barcában aszerint raknak sorrendet egymás között a fiúk h kinek mekkora a vizetése. Ha elfogadja ezt a 2,5-öt vagy mennyit akkor csak nagyobb ember lesz, semmiféleképpen sem kisebb. Mert óriási klubhűségről tenne tanubizonyságot! És a csapattársak csak felnézhetnének rá, pl mostanába Dinho aki nem tom mennit keres de mostanábi inkább neki dukálna az a 2,5.antiimperialista írta:Srácok, ne legyünk naívak, ez megalázó neki, főleg úgy, hogy még az izlandi is többet keresEttől a vezetéstől nem is vártam mást, most tették nyilvánvalóvá, hogy finomabb módon, de céljuk mindenképp Saviola kip.csázása. Óriási csoda lenne, ha a Nyúl aláírná et a szerződést.
Szerintem most dőlt el, hogy el fog menni...
Hát van mit szólnom...HAnonymus írta:Gudjonssen többet keres, ne hülyéskedjetek már... Az bizti hogy az alapfizetése csak pár embernek ekkora, de hogy a prémiumokkal együtt majd mindenki többet kap arra a nyakam ráteszem. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy Savi akkor kap 2,5et ha szétalázzuk a világot (bajnokság+BL). Tegyük fel hogy a BL-győzelemért járó prémium 1 milla, akkor az azt jelenti hogy ha nem nyerünk BL-t, akkor kiszúrják a szemét másfél millával, ami nevetséges... Na erre mit szóltok?
Azért kb. csak az az egy két óriási sztár keres annyit. Szóval egyáltalán nem megalázó. gondolj bele, most volt pár hete egy cikk itt eurobarcán, h dinho vmi 8 milla körül keres a reklámos cuccot leszámítva, szóval a barcától ennyit kap prémiumokkal.HAnonymus írta:Ez azért megalázó helyzet lenne, a sztárjaink 3-4x ennyit keresnek, ha elfogadja, egy szobrot nyugodtan rögtönözhetnénk neki...
Hát azért nem hiszem hogy pl.: Marquez 12 millát keres! 6milla sztem de sztem igyis elfogadja Nyul mert akar maradniHAnonymus írta:Ez azért megalázó helyzet lenne, a sztárjaink 3-4x ennyit keresnek, ha elfogadja, egy szobrot nyugodtan rögtönözhetnénk neki...
3 000 000 € plussz a reklámszerződések és az egyéb prémiumok.Game90 írta:Hát nem tudom, hogy 2,5 millióért itt maradna-e a padon. Máshol többet kapna és kezdő is lehetne. Guddy egyébként mennyit kap![]()