Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Materazzi még csak-csak elfogadható valahogy, de Boulahrou amelett, hogy aljas, egyszerűen szánalmasan gyenge védő. Elképesztő, hogy néha hohy szivatják meg a hollandot.Bestbarca írta:Hát ha Materazzi-Boulahrouz védelmünk lenne, akkor ugyan ott tartanánk mint most, mert ezek fix átlag 2 meccsenként kapnának egy pirosat a spanyol bajnokságban![]()
![]()
Való igaz!Messi-#19 írta:"Materazzzi egy betegség, amelynek nem lenne szabad léteznie a futballpályákon"
Lilian Thuram
gekkodan írta:Materazzi egy arc. Sokan utálják, de az tuti, hogy tekintélyteremtő a srác. Ezzel kompenzálja az egyéb lemaradásait. De egy arc attól még, csak néha kicsit sokra sikerül az igyekezete
Messi-#19 írta: "Materazzzi egy betegség, amelynek nem lenne szabad léteznie a fgutballpályákon"
Lilian Thuram
"Materazzzi egy betegség, amelynek nem lenne szabad léteznie a fgutballpályákon"Chrisbarca írta:Szerintem nem kell ide Materazzi, mert öreg (ne igazoljunk csupán 1évre, mert abból soha semmi jó nem sül ki) és a viselkedése miatt nem való egy ilyen felfogású klubba mint a Barca.Wolfsburg írta:idén igen sok gólt kaptunk védelmet kéne megerősiteni!!
Materazzi igen jó megoldás lenne kemény és nem jönnek átrajta !!!
Thuram mondta egyszer: "Materazzi egy vírus, amit ki kell irtani a futballpályákról!" (VB döntő után)
Szerintem nem kell ide Materazzi, mert öreg (ne igazoljunk csupán 1évre, mert abból soha semmi jó nem sül ki) és a viselkedése miatt nem való egy ilyen felfogású klubba mint a Barca.Wolfsburg írta:idén igen sok gólt kaptunk védelmet kéne megerősiteni!!
hajjaj, hát még ha megvennénk mellé a másik nagy hentest "bulahrúzt", mekkkora lenne...Wolfsburg írta:idén igen sok gólt kaptunk védelmet kéne megerősiteni!!
Chrisbarca írta:Benzema kivásárlási ára: Tegnap a Lyon mecsen mondta a kommentátor (bár kicsit túlzásnak tartom) 70millió!
Benzema kivásárlási ára: Tegnap a Lyon mecsen mondta a kommentátor (bár kicsit túlzásnak tartom) 70millió!norbert55 írta:
Ezt h a nyugi értitek h "norbertféle 100milkás csatárokat"!!!?Benzema mióta 100 milkás????!!!!
Inkább pletykákat.. sajnos úgylátom a Sport nagyon belelendült szokás szerint..noname írta:Na lássuk a ma reggeli híreket:
2005– Valencia 100/56Kaka10 írta:Tudna nekem valaki Villaról valami statisztikát???Hogy hány gólt rúgott az elmúlt években.
depth írta:Nah, akkor mégis, a statisztikák alapján ki az irányító? Úgy gondolom, h aki több gólt lött, több gólpasszt adott és többet passzolt (igaz kicsivel rosszabb hatékonysággal).
Igazad van.Minden embernek más a véleménye ez a logikus.Ezt már többx is írtam.Én se fikázom azokat az ötleteket amik nem tetszenek de eggyesek...!!!Blaugrano írta:Fölöslegesen megy itt a vitatkozás. Mindenki mást akar, mindenki másképp látja az árakat.
Csak a Barca! írta:Tegnap néztem a Lyon meccset, hát ez a Benzema tényleg nem egy béna gyerek. Nem mondom, hogy vegyük meg meg ő kell nekünk meg ilyenek, de bárhová is igazol, jó vételt fognak vele csinálni.
Nekünk nem kell tényleg "norbertféle 100milkás csatárokat" igazolnunk, hisz Eto'o és Henry, na meg Bojan éppen elegek oda.
Esetleg Gudy helyett, de cserének szerintem ő is maradhatna.
Hát azért a Bayern nem a Barca... Ott lehet hogy vezér tud lenni de sztem nálunk kicsit több a sztár. Különben is kumma sokba kerülne, a bayern nem akarja eladni, mi meg ha jól tudom nem is érdeklődtünk iránta.tottingetosz írta:..... Amit nem látok, a szellemi vezér. Ami Ronladinho volt. Ahogy a játéka húzta magával a többieket. Szerintem ez nincs meg most, pedig ez lenne a legfontosabb. (Riberyt viszont komálom...)
Tegnap a Murcia-Barca meccsen mondta Farkas Norbi.Fernando írta:70 milka? nem viccelj már. 35-ért elhozható. Simán.norbert55 írta:Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.Huntelaar nagyon gól érzékeny és jó árban van.Ő is megérné.