Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
Rendben. Elnézést. De szerintem én normálisan megírtam az észrevételem (amit elvileg kérnek), erre pedig le lettem tolva. Sajnálom, ha mást is megbántottam, de azért szerintem kultúráltan is lehetett volna válaszolni ( ahogy a többiek tették, tőlük elnézést kérek).
Csak válaszolt, ez a stílus pedig nem idevalóBogyó10 írta:Tényleg, szedd le basszus a fejemet!!!!

-
- Entrenador del Barça
Ahogy Andris mondotta egyszer: "Az Eurobarca nem egy szolgáltatás, ami alanyi jogon jár!"Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
Tehát: örüljünk annak, ami van.
szerk.: nem szedi le a fejedet, csak nézd meg mi van a hsz-od felett...
Milyen észrevételeket nem kérünk az Eurobarcával kapcsolatban?
ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogyó10 2011.03.22. 23:13:01-kor.
-
- Director del Fútbol
Felejtsd azt el illetve hogy arról panaszkodsz, ott van helyette az Eurobarca Statisztika!Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Entrenador del Barça
Bogyó10 írta:Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
Szerintem a legjobb otlet az lenne,ha eltuntetnetek a jatekos keretet a fejlecbol,mert igy naponta jonnek a kerdesek....
A jobb oldalon "Eurobarca Statisztika" nevem van jatekoskeret s egyebb infok is....

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Lehet, hogy csak engem zavar, de szerintem a játékoskeret Henry-val, Rafa Marquez-zel már egy kicsit elavult... Ráférne egy frissítés, David Villa szerintem nagyon fontos lenne, hogy helyet kapjon az Eurobarcán.
- Andris
- Adminisztrátor
Tulajdonkeppen semmi se stimmel, ugyanis sok meccses lemaradas van.. Legkesobb hetvegen potolva lesznek a hianyossagok ...Richardinho írta:A statisztikai adatbázis szerint elvettetek 1 gól Abidaltólremélem a többi stimmel

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça B
A statisztikai adatbázis szerint elvettetek 1 gól Abidaltól
remélem a többi stimmel 

Köszi, javítottam.Gauchomester írta:Nem kukacoskodásnak szánom, de a Málaga elleni meccs beszámolójában a góloknál nincs feltüntetve Duda szépítő gólja.
Vagy a megszokás hatalma, hogy csak Barca-játékost kell leírni

.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nem kukacoskodásnak szánom, de a Málaga elleni meccs beszámolójában a góloknál nincs feltüntetve Duda szépítő gólja.

-
- Eurobarca Staff
Javítottam, köszönjük!Kalap1988 írta:A főoldali cikkhez! A "turista" rövid u! Gondolom elírtátok
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
"A hiba nem az ön készülékében van". Nekem se hozza be, valamiért meg akartam nézni FIFA-hoz még d.u.Lionel85 írta:A statisztikai részlegben Jonathan dos Santos adatlapja nem elérhető. Nálam a gond vagy másnál is hasonló?

- Andris
- Adminisztrátor
Majd bedobom a 2011es meccseket is, de jelenleg nincs időm rá. Remélhetőleg estefelé találok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça B
SZiasztok! A statisztikai adatbázis mikor frissítitek???davidvilla77 írta:itt van felül egy szavazás hogy miből nem kérnek a szerkesztők, fórumozók.messi111 írta:Sziasztok!
a szerkesztő(k)nek szeretném irni hogy a Játékoskeretet frissitsék má legalább évente!
Egyébként itt jobb oldalon megtalálsz egy olyat hogy Eurobarca Statisztika. ott benne van a mostani játékoskeret.
Kiváncsi lennék, hogy a szürke alap háttér helyén hogy mutatna mondjuk a Nou Campról egy éjszakai, vagy sötétített kép 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
itt van felül egy szavazás hogy miből nem kérnek a szerkesztők, fórumozók.messi111 írta:Sziasztok!
a szerkesztő(k)nek szeretném irni hogy a Játékoskeretet frissitsék má legalább évente!
Egyébként itt jobb oldalon megtalálsz egy olyat hogy Eurobarca Statisztika. ott benne van a mostani játékoskeret.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hello!
Nem tudom ki az illetékes ebben, de arra nincs mód, hogy a kövekező meccsek (ami most nekem Következo-nek van írva) box miatt ne ugráljon a többi? Kicsit zavaró, persze, nem vész, de jobb lenne nélküle.
Nem tudom ki az illetékes ebben, de arra nincs mód, hogy a kövekező meccsek (ami most nekem Következo-nek van írva) box miatt ne ugráljon a többi? Kicsit zavaró, persze, nem vész, de jobb lenne nélküle.
-
- Capitá del Barça
Észrevettem elég régen meg szerintem sokan, hogy a Letöltés címszó alatt a háttérképek elég régiek... szerintem jó lenne, hogyha újabb képek lennének a csapatról, játékosokról. Szerintem sokan segítenének(közöttük én is), hogy a játékosokról, csapatról háttérkép nagyságú képeket keresnénk és elküldenénk.
Szerk.: nem tudtam már szavazni:)
Szerk.: nem tudtam már szavazni:)

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Neked is szemet üthetett volna a topicban lévő szavazás.opusztaszerivilla írta:Üdvözletem a szerkesztőket:Lenne 1 kérésem ami szerintem már másoknak is szemet ütött mégpedig a játékos keret ha lehetne szeretné arra kérni önöket h frissítsék a listát.Előre is köszönöm opusztaszerivilla

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Barça C
Üdvözletem a szerkesztőket:Lenne 1 kérésem ami szerintem már másoknak is szemet ütött mégpedig a játékos keret ha lehetne szeretné arra kérni önöket h frissítsék a listát.Előre is köszönöm opusztaszerivilla
forca BARCA