Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen és egyébként szerintem a góljai is meg lesznek idén. Tavaly sem lőtt annyira sokat, csak azért maradt meg bennünk jobban, mert fontos gólok voltak. A ligában az a tizen-egynéhány gól szerintem idén is meg lesz. Fizikailag is képtelenség lenne a több gól, mikor van egy 40 gólos Messink és egy 20 felett termelő ( reméljük meg lesz neki) Villánk.Lionel85 írta:Én is megkövetem őt, a tavalyi góltermelése közben azon gondolkodtam, lehet, hogy csak egy egyszezonos futballista. Idén ráadásul gyengébben is kezdett, de a csapattal egyenes arányban feljavult. Ma már tényleg alapember lett, nem lövöldözi annyira a gólokat, viszont mezőnyben hatalmasat lépett előre.
Szerencséje, hogy jó közegben van, győztes mentalitású csapatban és ez megadja neki azt, hogy ne álljon le, hanem fokozatosan fejlődjön!
HAJRÁ!
Jaja én már meccsen is azon hitetlenkedtem. Illetve hitetlenkedtem volna ha nem ismerném az állhatatosságát. Parádés, hogy a világ legjobb csapatában kezdő támadó poszton sikerült megragadnia.Enjoy írta:És be is rúgta!
Kegyetlen a srác!
Nézzétek meg a gólját!
Ledarálják, majd feláll és szinte fél pályát végig sprintelve lefut mindenkit
Csak Pedro mozgását nézzétek, nagyon nagy
Büntet rendesen a gyerek...
Szerintem nagyon jó: Cshárlsz Puyolbence-barca írta:Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétekP.U.Y.O.L. írta:Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)
Igen, de attól még nem nagy hiba ezt használni.messideco írta:A harmadik név a spanyoloknál az anya lánykori vezetékneve ugye?
Részemről tényleg az utolsó off, de amíg beírta a vagy mit, addig akár a gugliban is rákereshetett volna (vagy hol...bence-barca írta: Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétek
Odaírta, h : (vagy mi) tehát ne ásd el... Mondjuk a "h" tényleg súlyos hiba... de a 3. név az nem egy nagy vétekP.U.Y.O.L. írta:Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)
Off: Carles Puyol Saforcada (ez azért fájt...)messideco írta:Pl: Charles Puyol Socrafada (vagy mi)