Fecooo írta:...h "Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol" konkrétan olyan érzést kelt bennem, h megbánta, csak nem mondja ki büszkeségből...
Pontosan ugyanezt éreztem én is, amikor elolvastam ezt a mondatot. Ezzel tulajdonképpen elismerte, hogy nem jól döntött.
Ha tényleg így érez, akkor valószínűleg Ibra csak az ötödik csatárunk lesz... Illetve, ha Pep ott tart, hogy Zlatan nem lesz hasznára a csapatnak, akkor nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, márpedig szerintem idén sokkal jobb formát tudna mutatni, de hogyha játszani se nagyon fog...
Ez már egy picit off, de szvsz azért szerepeltette Bojant a jobbszélen a felkészülés alatt, illetve a Sevilla ellen, mert Messit végleg középre akarja vezényelni... Ugye Messi, ha nem lesz sérült, akkor valszeg a meccseink 90%-án kezdőként fog játszani. Ugye Villaé a balszél. Akkor Ibra jobbon? Vagy balon? Vagy ő lesz Messi cseréje?

Fura egy helyzet állt elő. Én úgy láttam az eddigi meccseink alapján, hogy tulajdonképpen vérbeli középcsatár nélkül játszottunk, szóval ha nincs vérbeli vérbeli középcsatár, akkor Ibrának hol van helye?
Esetleg a taktikai repertoár nőhet a személyével, hiszen fel tudunk állni középcsatárral és anélkül...