Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem esnék kétségbe:Barcaman14 írta:Jó meccs volt a tegnapi, amely a mi szempontunkból felemás volt.Az látszik hogy a csapat ( és Messi) továbbra is tartja a Stutgart illetve a Valencia elleni jó formát. Ilyen tekintetben csak így tovább! Viszont az nem igazán tetszik, hogy egy egy meccsen 5-10 percekre gyakorlatilag "eltűnünk" és ilyenkor az ellenfél a semmiből varázsol helyzeteket, amiket rosszabb esetben be is rúgnak. ( lásd tegnap Colunga) Ezen kell javítnai.
![]()
Visca el Barca
Szerintem hazai pályán jegelve lesz Csiga egy jó időre az esetleges kifütyülések miatt. Bár tegnap idegenben lett volna lehetőség a beállásra, de mégsem így gondolta Pep.LM10 írta:Szerdára:...
Valamiért úgy érzem, hogy most Csiga fog kapni lehetőséget.
Jó is lenne egy ilyen kezdő, de ez lesz:LM10 írta:...
Gondolom Pep sem így tervezte a cseréket, de a középső védőinket sérülés miatt kellett lehozza. Másrészt viszont elég zsúfolt hetünk lesz, valamilyen szinten muszáj fenntartani a rotációt, mert nem fogják bírni a srácok ezt az iramot. Ini-nek is ugyanúgy jár némi pihenő, mint a többieknek, plusz Keita formába kerüléséhez pl. egy ilyen kevésbé hajtós meccs tökéletesen megfelel. Inkább most pihenjenek a kulcsjátékosok, mint hogy sérülés miatt kihagyják pl. az El Classico-t vagy egy esetleges BL-döntőt.Chino írta:Talán Pep is belátja, hogy az a kp így nem működik. Semmi kreativitás nem volt. Ha megnézzük az összes gól Messi zsenialitásából vagy labdaszerzésből született. Nem voltak jó, finom passzok amivel a védelem mőge lehetett volna kerülni, vagy a középpályáról szép labdakihozatalok. Ini és Xavi nagyon hiányzik onnan. Semmi kreativitás nem volt ott. A védelem a cserékig nagyon jól működött, bár én inkább Init kezdettem volna Keita helyett, még nem is 100%-os + kellett volna egy technikás playa is oda. Henry padozása is furcsa volt, páne hogy a védelemből cserélt kettőt.
Ennek ellenére nem vagyok szomorú. Az utolsó 20-30 perc nem volt rossz de addig szenvedtünk. Nem igazán fekszik az ha a csatároknak mélyen hátra kell jönniük labdáért, tegnap pedig ez volt a jellemző.
Mind1, egy Messivel jobbak jobbak voltunk, de ha elherdáltuk volna azt az előnyt főbe lőttem volna magam. Szvsz ennyire nem kellett volna megbontabi a védelmet, látszott, hogy nem vették fel a rimust, főleg Marquez -a 2. gólban is nagyon benne volt-, remélem Pep is leszűri a tanulságokat és legközelebb nem így fog se cserélni, se kezdőt összerakni.
Az pedig nagyon szimpi volt, hogy Messi kiharcolta a 11-est és Ibrával rúgatták, pedig úgy nagy lépést tehetett volna gólkirályi címért, sőt az aranycipőért is + előtte is nagyon akartak vele rúgatni gólt.
Emiatt is Barca a Barca!
Az Espanyol elleni meccs lesz a legnehezebb, ebben biztos vagyokbence-barca írta:most azért jön egy húzósabb menet:
Mallorca-V
Arsenal-V
Bilbao-H <- "könnyebb"
Arsenal-H
Madrid-V
Depor-H <- "könnyebb"
Espanyol-V
Tavalyi keményebb volt:bence-barca írta:most azért jön egy húzósabb menet:
Mallorca-V
Arsenal-V
Bilbao-H <- "könnyebb"
Arsenal-H
Madrid-V
Depor-H <- "könnyebb"
Espanyol-V
De persze bízok a srácokban!![]()
Touré kicsit támadóbb feladatokat kapott Peptől, látszik hogy nem ez az igazi énje. Sok messziről leadott kapuralövése volt, de mind-mind messze célt tévesztett. Nem az ő műfaja ez, talán Guardiola is belátja, hogy nem tudja Iniestát vagy Xavit pótolni, neki a labdaszerzések fekszenek.Pavel írta:A mai középpályánk nem volt a legjobb, talán Busi volt a legjobb, de Keita és Toure ma nagyon gyenge volt.