2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van ettől nagyobb problémám is, ez a véleményem.Zsolti95 írta:Úristen, tényleg ez a legnagyobb problémád???Barcaforever írta:Remélem nem melegítős edző lesz, mert attól rosszul vagyok, mikor egy edző sport cipőben és sport pólóban ül a kispadon.![]()
és ha abban lesz akkor mi van?
ha úgy szállítja a címeket mint Pep, akkor felőlem fekete bőrnaciban is állhat a kispad mellett korbáccsal a kezébe....
Felőlem tangában is állhat a vonal mellett ha hozza a jó eredményeket és ha gubanc van pozitívan beletud nyúlni a meccsbeBarcaforever írta:Remélem nem melegítős edző lesz, mert attól rosszul vagyok, mikor egy edző sport cipőben és sport pólóban ül a kispadon.
Szerintem nem olyan lesz, bemutatására is eléggé kinyalta magát.Barcaforever írta:Remélem nem melegítős edző lesz, mert attól rosszul vagyok, mikor egy edző sport cipőben és sport pólóban ül a kispadon.
Én meg pont azt szerettem Pep-ben, hogy az elején még hétköznapi ruhában vezette a csapatotBarcaforever írta:Remélem nem melegítős edző lesz, mert attól rosszul vagyok, mikor egy edző sport cipőben és sport pólóban ül a kispadon.
Úristen, tényleg ez a legnagyobb problémád???Barcaforever írta:Remélem nem melegítős edző lesz, mert attól rosszul vagyok, mikor egy edző sport cipőben és sport pólóban ül a kispadon.
Én is remélem. Nagy bizakodással vagyok Tito felé, ám tudom azt is, hogy Pep megismételhetetlen sikereket aratott a klub élén az elmúlt négy évben. Szeretném azt, hogy Vilanova ha nem is hozza azt a termérdek kupát, címet (mert az szinte lehetetlen), de olyan focit alkot majd, amiért nem lehetünk elégedetlenek.ab1daL írta:2012.06.15. A Tito-éra kezdete! Reméljük hasonló sikereket hoz, mint a Pep-éra. Hajrá Tito!
Sajna egyetértek, pedig az első meccsein nagyon örültem a gyorsaságának, de aztán rájöttem, hogy a repertoár nagyjából ki is merül ebben.LG írta: Ha elkerülik a támadóinkat a sérülések, akkor viszont Tello nem sokat fog játszani. Legalábbis sztem ő leggyengébb képességű.
Ha elkerülik a támadóinkat a sérülések, akkor viszont Tello nem sokat fog játszani. Legalábbis sztem ő leggyengébb képességű. Idén a szezon nagy részében sérüly volt Villa, Pedro, Afellay, és kisebb időkre Alexis is, emiatt játszhatott ennyit, de ha ők mind felépülnek, és még jó formában is térnek vissza, akkor szegény gyerek a padra sem fog odaférni.Erxy írta:Tello biztos nem fog elmenni, sőt valószínűleg hivatalosan is az A csapat tagja lesz a nyáron, ugyanis azt mondta Tito, hogy nem veszünk csatárt, reméli kevesebb sérült lesz jövőre, és hogy Cuenca és Tello is itt van nekünk.
Ezzel én is így vagyok, de máshogyan meg nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan lenne meg Messi és Villa posztja is.LG írta: Sztem ez életképtelen felállás, hátul nagyon kevesen lennénk.
Sztem ez életképtelen felállás, hátul nagyon kevesen lennénk. A 3 védős felállásnak csak olyan szélsőkkel van értelme, akik védekezésben is jól betudnak segíteni, mint pl. Alves. Sanchez meg Pedro erre a célra nem lennének megfelelők. Nem kéne ennyire támadó felállás, mert idén is az egyik legnagyobb baj az volt, h ha az ellenfél átjött a félpályán, abból általában gól lett... ezek után meg kb. tényleg minden támadásból gólt kapnánk.sjd írta:Ha 3 védővel állunk fel, akkor mindenkinek lenne helye
-----------Villa------
Sanchez--Messi--Pedro
---------Ini -- Xavi-------
Így Messi továbbra is maradhatna fals9, viszont lenne előrébb is emberünk. Viszont az igazi probléma az, hogy hiába van itt nekünk Villa, neki ezen a poszton nincs igazán alternatívája. Sanchez ugyan hihetetlen munkát végzett idén középcsatárként, de egyáltalán nem az a gólvágó típus, rajta kívül meg gyakorlatilag senki nincs, aki pótolhatná Villát.
(Esetleg ha visszahoznánk Bojant, én adnék neki ezen a poszton még egy esélyt)