Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, akkor jól emlékeztem, csak olyan fura volt, látni, hogy jön vissza a középpályára a labdáértCR a Realban szélsõ, bár amióta DM a középpályára került sokszor lép beljebb és DM megy ki baloldali vonalszélsõnek, ha úgy alakul a támadás,de CR a Realban szélsõt játszik
CR nem tud magára vigyázni...BarcafanTomee írta:Én azt vettem észre CR-en , hogy kb ő is úgy sétálgat mint Messi, vigyáz magára mert nem 100 százalékos?
mondjuk ez nem meglepõ, hogy nincs egyben a védelem....Amúgy portugálok védekezése mindig nagyon elgyúszik és USA jobb oldali embere mindig üresen van. Ki kéne használni.
CR a Realban szélsõ, bár amióta DM a középpályára került sokszor lép beljebb és DM megy ki baloldali vonalszélsõnek, ha úgy alakul a támadás,de CR a Realban szélsõt játszikKicsit Off: valaki aki nézett több Real meccset is az idén... Ronaldo a klubjában is ilyen poszton tolja? Gyakorlatilag ilyen hamis 9-es szerűséget játszik Éder/Postiga mögött, de bennem úgy maradt meg, hogy ő szélső, meg hát ellenünk is mindig ott játszott, most meg a támadó harmadban össze-vissza kóricál...
Biztosra veszem, hogy nem 100%-os, de szerintem nem ezért sétálgat, szépen kirajzolódik a taktikai felállása a portugáloknak, támadásban 4-3-3 védekezésben meg egy 4-4-2 ,ahol Ronaldo meg Eder fel van mentve a védekezés alól.BarcafanTomee írta:Én azt vettem észre CR-en , hogy kb ő is úgy sétálgat mint Messi, vigyáz magára mert nem 100 százalékos?
Ezzel Dél-Kóreának csak matematikai esélye maradt, Oroszország-Algéria viszont jó lehet.visca el barca írta:ezért kell minden meccset nézni mit tud az ember. már csak a hangulat miatt is. sztem marha jó a vb eddig, rengeteg gól van, sok-sok jó meccs, igazából volt eddig kb 2-3 ami nagyon unalmas volt (pl irán-nigéria, vagy a mai belga-orosz), szóval nincs panasz.BarcafanTomee írta:Fene gondolta, hogy ilyen jó kis meccs lesz ebből. Algéria visszaesett a második félidőre, Korea fel is jöhetett volna akár 1 gólra, de az egyetlen támadásukból betaláltak az Algériaiak. És még mindig küzd Korea, mert fontos lehet a gólkülönbség is.
csóri dél-korát sajnálom, első félidőt nagyon átaludták...
ezért kell minden meccset nézni mit tud az ember. már csak a hangulat miatt is. sztem marha jó a vb eddig, rengeteg gól van, sok-sok jó meccs, igazából volt eddig kb 2-3 ami nagyon unalmas volt (pl irán-nigéria, vagy a mai belga-orosz), szóval nincs panasz.BarcafanTomee írta:Fene gondolta, hogy ilyen jó kis meccs lesz ebből. Algéria visszaesett a második félidőre, Korea fel is jöhetett volna akár 1 gólra, de az egyetlen támadásukból betaláltak az Algériaiak. És még mindig küzd Korea, mert fontos lehet a gólkülönbség is.
Szerintem a belga gólt szabálytalanság előzte meg, bár az oroszok nem nagyon reklamáltak, igaz, nem is lett volna értelme.Egyébként csak én láttam ezt a játékvezetést is szánalmasnak vagy más is?
Nagyjából én is így látom, vannak jó játékosaik, egyénileg sok képzett labdarúgó, mellé lejön egy nagyon gyenge csapatjáték.LG írta:A belgák szerintem bárkit kapnak a G csoportból, simán kiesnek. Egy dolog, hogy megnyerték mind2 meccsüket, de a játékuk nagyon nem meggyőző. Vagy zseniálisan titkolják az erejüket.
Pont a minimalisat adjak ki magukbol, ami eleg a gyozelemhez. Aztan nyolccadontoben lehet beindulnak es hajintanak egy 4-est, amit azert ketlek, de en szurkolok nekik.LG írta:A belgák szerintem bárkit kapnak a G csoportból, simán kiesnek. Egy dolog, hogy megnyerték mind2 meccsüket, de a játékuk nagyon nem meggyőző. Vagy zseniálisan titkolják az erejüket.
Úgy tudom, hogy olyan gyógyszerrel kezelik már amivel a pályafutása alatt nem kezelhették, mert doppingszernek számított volna..hank1ee írta:Ronaldo most is leadott (nemrég) vagy 30 kilót, valami valóságsó kedvéért. Szóval azé' tud ő, ha akar.
Mindig ez van, a Nike meg az Adidas kiküldi nekik az adott színben a cipőt, aztán az összes focista ugyan abban tolja.. Nem ők választják ki, hogy milyen színűben játszanak majd. Pár hét/hónap aztán jön a színváltás, addig ki kell bírni ezzel..visca el barca írta:árulja már el valaki, h akik nike cipőben játszanak azok miért csak abban az undormány sárga, meg narancs/pink verzióban tolják? ez vmi szponzori előírás?bár nem focizom, de ahogy látom van a nikenak egy csomó szép csukája ugyanabban a kategóriában.. (normalis fehér/fekete/kék stb)
adidasnál dettó, mindenki abban az ocsmány pepitábanszóval ez az én nagy problémám