2008.07.04. 11:07:57
Na, akkor, hogy kicsit oszlassam a ködöt, és tisztázzak egy-két dolgot, hozzászólok én is.
Először is: az, hogy a katalán közönségnek nem tetszik, amit a vezetőség az utóbbi két évben művel, és nem akarnak beletörődni, hogy "laportáék tönkreteszik a világ legjobb csapatát", szerintem teljesen érthető. Nyilván mi sem bírnánk ki, ha azt látnánk, hogy legnagyobb büszkeségünk hanyatlik. (Azzal senki ne jöjjön, hogy neki márpedig a Barca a legnagyobb büszkesége, mert innen, Magyarországról nem hiszem, hogy bárki át tudná élni, mit is jelent a katalánoknak a klub.)
Igen, rendberakták a klubot, igen, nyertek trófeákat, de lejárt az idejük, és nem tudják kezelni a felmerülő problémákat, pedig volt elég idejük, hogy bizonyítsák az ellenkezőjét. Az utóbbi két év óriási baklövések sorozatát hozta, ráadásul, az idei igazolásokat elnézve, nem is lesz változás. Alvest nem veszem a hülye igazolások közé, ő jó vétel volt, Piqué megszerzésével is elégedett vagyok, jó lesz tartalék védőnek. A többit viszont nem értem, ahogy azt sem, miért akarnak óriási pénzt adni Adebayorért, mert ő (ha nem is rossz játékos) nyilvánvalóan nem Eto'o kaliberű csatár.
Én azok közé tartozom, akik nem bánnák, ha laporta és bandája most azonnal elhúzna. Többen kérdeztétek, hogy miért? A válasz fent olvasható, de azért leírom a lényeget még egyszer: az utóbbi két évben a vezetőség óriási hülyeségeket csinált, és nem látom, hogy tudnának változtatni. Azért az elég szégyenteljes, hogy a világ legjobb keretével egyetlen jelentős trófeát sem tudott nyerni a csapat.
Ráadásul a korábbi sok, hasonló sérülés arra enged következtetni, hogy a szakmai munka sem megfelelő (beleértve az orvosi stábot is).
Miki! A fentiek tükrében megkérdezném: miért írsz ilyet az aláírásodba?
Várom a reakciókat.
19