Doncaster-Newcastle V(jott)
Racing-Mallorca V
Valladolid-Espanyol V
Bologna-Roma V
Velemenyek?

Cselzit hendire rakni?Főleg idegenben?Merész.Jocek írta:én ezt találtam ki mára meg holnapra.. remélem bejön, mert visszakéne nyernem az előző vesztes szelókat legalább...
Racing - Mallorca V
*(0-1)Barca - Osasuna H
Valencia - Malaga H
*(1-0)Portsmouth - Chelsea V
Tottenham - Fulham H
300Ft3590Ft
Mit szóltok hozzá?
Ez mind ma lesz. Mi ebben a holnap?Jocek írta:én ezt találtam ki mára meg holnapra.. remélem bejön, mert visszakéne nyernem az előző vesztes szelókat legalább...
Racing - Mallorca V
*(0-1)Barca - Osasuna H
Valencia - Malaga H
*(1-0)Portsmouth - Chelsea V
Tottenham - Fulham H
300Ft3590Ft
Mit szóltok hozzá?
Nem azért, de valahogy várható volt, hogy a Sevilla most még a Xerez ellen is meg fog szenvedni. Ráadásul a Xerez mostanában össze kapta magát.Fecooo írta:köszönöm Sevilla...![]()
![]()
Nekem egy ilyen volt:Fecooo írta:köszönöm Sevilla...![]()
![]()
Hogy, milyen igazad volt.LM10 írta:Quevilly - Boulogne H 3,40
Auxerre - Paris SG H 2,15
Tottenham - Fulham H 1,54
Getafe - Real Madrid H 7,25(!)
20016 000 (81x odds
)
A Quevilly kiverte a Rennest az előző fordulóban, akkor otthon egy gyenge Boulognét mért ne bírna?
Ha a győzelem nem is, a de a döntetlen nincs kizárva. Asszem vagy 14 meccse nem ikszelt a Real, ez a Getafe jó hazai pályán, szóval lehet, hogy leikszel a Reallal (pláne ha olyan félválról veszik mint a Sporting ellen a bekapott góljukig.)LM10 írta:Sevilla - Xerez H 1,23
Bremen - Augsburg H 1,33
*(0-1) Barcelona - Osasuna H 1,42
Internazionale - Livorno H 1,23
10002800
Quevilly - Boulogne H 3,40
Auxerre - Paris SG H 2,15
Tottenham - Fulham H 1,54
Getafe - Real Madrid H 7,25(!)
20016 000 (81x odds
)
A Quevilly kiverte a Rennest az előző fordulóban, akkor otthon egy gyenge Boulognét mért ne bírna?A Getafe meg nagy meglepetést okozhat hétközben szvsz. De nem lepődök meg, ha ez a szeló elmegy
Akár igazad is lehet de nekem azért be szokott jönniTörök meccseket sosem lehet tudni,nekem még nem sikerült eltalálnom sose.
Pedig raktam már mindenfélét,de azok sosem jönnek be,nagy kockázat még nagyon alacsony oddsal is betenni őket.
varnagykrisztian írta:Hétfőre:
Bursaspor-Denizlispor
Konyaspor-Rizespor
Den Bosch-Volendam
Betis-Castellon