Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, nem ismerjük egymást, biztos neked van igazad,a csapattársad egy bunkó lehet. DE! Ha eltöröd a lábát - tudom, nem komolyan gondoltad, de leírtad -, miben különbözöl tőle? Semmiben, ugyanolyan leszel. A harag pedig rossz tanácsadó ebben a helyzetben. Jobban teszed, ha az edzővel beszélsz a dologról. Egy közösségben, pláne, hogy csapattársak vagytok, az ilyen jelenség tűrhetetlen. Ha az edző normális, úgyis közbe lép. Ha nem, akkor kár ott erőltetned a dolgot.VictorValdes19 írta:Hát kösz a tanácsokat,máskor már rutinosabb leszek e térenHááát Laci ha még 5 percig toljuk a bugit,akkor 90%, hogy eltöröm mind a két lábát
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!!
Igen, ezt én se nagyon értem. igaz, az első hsz-t, amit leírtál, azt se. Pont, vessző nélkül érthetetlen, és értelmezhetetlen a számomra.Los Banditos írta:Akkor valami más gébász lehetett, mert jogtalanul nem fizettetnek ki veletek 800 kilót.szajko írta:De mi 1 helybe áltunk és a biztosításunkkal minden rendben volt!
Vagy legközelebb törd el mind a két lábát, hogy ne legyen mivel rúgdosnia...Zozzy 5 írta:Tanulság: edző v. bíró nélkül ne játsz idegnyomorékokkal. Én már megtanultam...
Hát na én már nem tom,majd fater+muter intézi csak ideges voltam és valahova le kelett írni ezt a dolgot és az igazságot.Los Banditos írta:Akkor valami más gébász lehetett, mert jogtalanul nem fizettetnek ki veletek 800 kilót.szajko írta:De mi 1 helybe áltunk és a biztosításunkkal minden rendben volt!
Akkor valami más gébász lehetett, mert jogtalanul nem fizettetnek ki veletek 800 kilót.szajko írta:De mi 1 helybe áltunk és a biztosításunkkal minden rendben volt!
De mi 1 helybe áltunk és a biztosításunkkal minden rendben volt!Los Banditos írta:A rendőr szerint faterod volt a hibás, vagy nem volt kötelező biztosításotok?szajko írta:Én ezt nem hiszem el a rohadt biztosító k*pja be én meg fater kocsikázunk belénkjön 1 nyomorék f*sz a mi kocsinkba a nagyobb kár és a biztosító velünk fizettet meg 800ezret az ilyen igazságtalanságokat utálom a kumma eget mikor az ő kocsiján csak a lökhárító jött le meg 1 kis horpadás van!
A rendőr szerint faterod volt a hibás, vagy nem volt kötelező biztosításotok?szajko írta:Én ezt nem hiszem el a rohadt biztosító k*pja be én meg fater kocsikázunk belénkjön 1 nyomorék f*sz a mi kocsinkba a nagyobb kár és a biztosító velünk fizettet meg 800ezret az ilyen igazságtalanságokat utálom a kumma eget mikor az ő kocsiján csak a lökhárító jött le meg 1 kis horpadás van!
túl sokan nyomulnak egyszerre.... nem bírja a nyomoronc szerverMichaaBee írta:nem jó az msnem :S ti észleltetek ma este olyan hibát, h nem tudtok egyeseknek üzenetet írni, nincs fent valaki, de másnál fent van stb.??
kijelentkeztem, aztán re, erre már csak a felük volt fent. (az előbb még mindenki onlinenak volt listázva, csak nem küldte el az üzenetet). azóta megjavult és majdnem mindenkinek tudok írniPerrero írta:Nálunk falun ezt úgy mondják, hogy le lettél tiltva..MichaaBee írta:nem jó az msnem :S ti észleltetek ma este olyan hibát, h nem tudtok egyeseknek üzenetet írni, nincs fent valaki, de másnál fent van stb.??
Ugyan ez volt tegnap. Fennvt a haverom és nem ment el neki az üziMichaaBee írta:nem jó az msnem :S ti észleltetek ma este olyan hibát, h nem tudtok egyeseknek üzenetet írni, nincs fent valaki, de másnál fent van stb.??
Na az kéne még csak, aztán valamelyik postás kilopja és majd abba jár diszkóba isVito írta:(de felajánlottam, hogy postán elküldöm! lökd a címed és megy a pulcsi)
készítsek egy fotót? megteszem!Drigo írta:Ismersz. De azért írtam a többit. De, hogy Ákit idézzem ez most "s.z.o.ptóber"Vito írta:tudtam, hogy nem hagyod ki!!![]()
![]()
be kell valljam magas labda volt, de azért a vizsgaidőszakon és 1-2zéhára való felkészülésen kívül van elég szabadidőd
Egyébként megvan még a pulcsim?
Ismersz. De azért írtam a többit. De, hogy Ákit idézzem ez most "s.z.o.ptóber"Vito írta:tudtam, hogy nem hagyod ki!!![]()
![]()
be kell valljam magas labda volt, de azért a vizsgaidőszakon és 1-2zéhára való felkészülésen kívül van elég szabadidőd
tudtam, hogy nem hagyod ki!!Drigo írta:Bizony ám, nincs is an(n)ál jobb, mint 29 óra alatt 3 zh-t írni és 4 órát aludniVito írta:addig örülj, amíg suliba jársz!![]()
Sajnos ezzel nem mit kezdeni.Mi is jártunk már így ezzel a gáz témába.Az Apeh dettó.Jön a levél, sőt már jönnek házhoz, miért nem vallodbe a bevételedet, mikor meg beadod a kérvényt az igénylésekre, akkor fél év a minimumPerrero írta:én meg kapom az smst, hogy ügyleti kamat -1 FT ez is no comment...
anyám anno tulfizette a számlát -asszem gáz volt.. kb fél évvel később jött a levél h tulfizetés..
elvolt késve 1-2-3 nappal a fizetéssel mostanában, egyből jött a levél, hogy fizess bazzeg
Bizony ám, nincs is an(n)ál jobb, mint 29 óra alatt 3 zh-t írni és 4 órát aludniVito írta:addig örülj, amíg suliba jársz!