Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Director del Fútbol
Szerintem Ordog arra gondolt, hogy ha mi 12 játékossal állhatnánk fel, ahogy írtad, akkor biztos mindent megnyernénk
Légy szíves, ne anyázz, ez itt nem szokás!

Légy szíves, ne anyázz, ez itt nem szokás!
Hat mien tripla ??? sztem a Bajnokág a bl győzelem a kupagyőzelen és szuperkupa az 4 jah és 24 fős keret
U.I. moderálva
NEMCSAK AZ IDELÁTOGATÓKKAL SZEMBENI VISELKEDÉSRE, HANEM AZ EGYMÁS KÖZTI TÁRSALGÁSRA IS ÉRVÉNYESEK A FÓRUM SZABÁLYAI!

U.I. moderálva
NEMCSAK AZ IDELÁTOGATÓKKAL SZEMBENI VISELKEDÉSRE, HANEM AZ EGYMÁS KÖZTI TÁRSALGÁSRA IS ÉRVÉNYESEK A FÓRUM SZABÁLYAI!
----------------Victor Valdes-------------
-----------------(Jorquera)---------------
------------------------------------------
--Chivu--------Puyol----Marquez-----Gio---
(Beletti)----(Oleguer)--(Rodri)-(Sylvinho)
----------------------Motta---------------
-------------------(Edmilson)-------------
---------Xavi-------------------Deco------
------(Iniesta)-------------(Van Bommel)--
----------------Ronaldinho----------------
-----------------(??????)-----------------
---Jesus Navas-----------------Messi------
(Barca B ből vki)--------------(Giuly)----
------------------Eto'o-------------------
------------------(Maxi)------------------
-----------------(Jorquera)---------------
--Chivu--------Puyol----Marquez-----Gio---
(Beletti)----(Oleguer)--(Rodri)-(Sylvinho)
----------------------Motta---------------
-------------------(Edmilson)-------------
---------Xavi-------------------Deco------
------(Iniesta)-------------(Van Bommel)--
----------------Ronaldinho----------------
-----------------(??????)-----------------
---Jesus Navas-----------------Messi------
(Barca B ből vki)--------------(Giuly)----
------------------Eto'o-------------------
------------------(Maxi)------------------
-
- Director del Fútbol
Alves tényleg nagyon jól játszott, de továbbra sem lopta be magát a szívembe. Fabianót meg ne már! Sokan itt őrjöngtetek, hogy Forlánt ne, hát Fabiano közel sincs olyan csatár, mint Forlán.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kell a rossebnek Fabiano... Mondjál már legalább egy értelmes dolgot hogy miért kéne idehozni???? Lécci hanyagold máskor ezeket a hozzászólásokat... békeBarcafan92 írta:D. Alves kell nekünk meg Luis Fabiano!!!Alves szétzilálná az elllenfél védelmét!Fabiano meg Eto'o,Ronnie(bár őt nem lehet helyettesíteni),Messi helyán is tudna jáccani!!!!
Alves meg Fabiano ide!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem nézitek az UEFA kupa döntőt, és Alvest is.

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem is szép így a mez. Nekem jobban tetszik így hogy nincs rajt semmi, minthogy lenne. Meg hát ez már hagyomány.
OFF: A rajztanárom kicsit raccsol és azt szokta mondani: ijkafijka
OFF: A rajztanárom kicsit raccsol és azt szokta mondani: ijkafijka

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
így is megtudjuk és megtudtuk venni akit akartunk.ez a klubb döntése, ha ők így látják jónak...ez van.a mez így néz ki a legjobban.nem kell rá semmi irkafirka.dickricsi írta:Sziasztok,
Talán csak közvetve az átigazolásokkal kapcsolatos a hír, de az alábbi link szerint továbbra sem lesz mez-szponzorunk, amit azért sajnálok, mert a Barca dimenziójában ezek minimum 20 millió eurós éves szerződések, 4-5 évre, ami azért jelentősen segíthetne új játékosok megvételében, illetve az adóságok lefaragásában.
Nem vagyok benne biztos, hogy van-e ugyanekkora marketing-értéke annak a ténynek, hogy a csapat mezén még soha nem volt reklám.
Remélem nem igaz a hír, bár ha egyáltalán folynának ilyen jellegű szponzori tárgyalások, arról a hírek szintjén valszeg tudnánk. (ahogy tavaly is tudtunk)
Én mindenesetre nem örülök ennek.
Forca Barca!!!
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=180997
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Sziasztok,
Talán csak közvetve az átigazolásokkal kapcsolatos a hír, de az alábbi link szerint továbbra sem lesz mez-szponzorunk, amit azért sajnálok, mert a Barca dimenziójában ezek minimum 20 millió eurós éves szerződések, 4-5 évre, ami azért jelentősen segíthetne új játékosok megvételében, illetve az adóságok lefaragásában.
Nem vagyok benne biztos, hogy van-e ugyanekkora marketing-értéke annak a ténynek, hogy a csapat mezén még soha nem volt reklám.
Remélem nem igaz a hír, bár ha egyáltalán folynának ilyen jellegű szponzori tárgyalások, arról a hírek szintjén valszeg tudnánk. (ahogy tavaly is tudtunk)
Forca Barca!!!
Forca Barca!!!
Majd jön Luis Enrique és megmondja neki hogy mizujság:D:D:Dantiimperialista írta:Biztos jó játékos Alves, de én zsigerből nem bírom, és igazából láttam párszor játszani, de egyszer sem fogott meg. Saviola meg Riquelme mellett a kedvenc játékosom. Ráadásul Alvesnek sem a védekezés az erőssége, hanem a támadás, ezért nem igazolnám le jobbhátvédnek.
-
- Director del Fútbol
Biztos jó játékos Alves, de én zsigerből nem bírom, és igazából láttam párszor játszani, de egyszer sem fogott meg. Saviola meg Riquelme mellett a kedvenc játékosom. Ráadásul Alvesnek sem a védekezés az erőssége, hanem a támadás, ezért nem igazolnám le jobbhátvédnek.
Bocs Impi.. de hát!antiimperialista írta:Én is.visca el barca írta:remelem a masik 20% valosul meg.Lyonel írta:Alvés egyre közelebb a Barçához, ráadásul elővételi joga van a csapatnak amiatt, hogy Saviolát kölcsön adt a Barça, így talán kicsit könnyebb lesz megszerezni, azaz talán 80%, hogy ideigazol!
ALVES NAON JÓÓÓ

majd meglátjátok! a Real ellen is hogy kente már

ááá..
már látom is ahogy mondjátok hogy igazad volt Joc

-
- Director del Fútbol
Én is.visca el barca írta:remelem a masik 20% valosul meg.Lyonel írta:Alvés egyre közelebb a Barçához, ráadásul elővételi joga van a csapatnak amiatt, hogy Saviolát kölcsön adt a Barça, így talán kicsit könnyebb lesz megszerezni, azaz talán 80%, hogy ideigazol!
- visca el barca
- Presidente del Barça
remelem a masik 20% valosul meg.Lyonel írta:Alvés egyre közelebb a Barçához, ráadásul elővételi joga van a csapatnak amiatt, hogy Saviolát kölcsön adt a Barça, így talán kicsit könnyebb lesz megszerezni, azaz talán 80%, hogy ideigazol!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Alvés egyre közelebb a Barçához, ráadásul elővételi joga van a csapatnak amiatt, hogy Saviolát kölcsön adt a Barça, így talán kicsit könnyebb lesz megszerezni, azaz talán 80%, hogy ideigazol! 

Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
-
- Entrenador del Barça
Cicinhon már kár keseregni,Alvest néhány meccsen láttam,majd talán holnap megmutatja,hogy miért akarjátok néhányan leigazolni!Válltozatlanul azt gondolom,hogy kell 1 valaki a védelem jobb oldalára!
-
- Entrenador del Barça
Igaz, hogy Belletti játéka nagyon ellaposodott az idén, de nálam akkora figura, hogy nem szívesen dobnám ki a csapatból, és azért mostanában volt pár elég jó gólpassza (Benfica, Cádiz) + direkt figyeltem a védekezését az uccsó pár meccsen, és annyira azért nem reménytelen.dickricsi írta:Szia cps46,
Abszolút egyetértek: Oli az utóbbi időben rengeteget fejlődött, viszont Juliano csőd-közeli állapotban van, még cserének sem szívesen látnám. Inkább már Alves.
Forca Barca!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ráadásul oli katalán. ezen kívül saját nevelés. Hogyha nem egy világklasszist igazolunk egy megbízható saját nevelésű szívvel-lélekkel játszó játékos helyée, akkor nem is érdemes keresgélni a piacon 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Ronal.10 írta:Cicinhonak örültem volna Belletti mellé..helyére....(csak Oleger ne játszon jövöre..
)
Cicinho fegyelmezetlen és nem tud védekezni
nekem nem kéne