Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaaaaaaaaaaa ez így nem érMelkor írta:És a többiek mit csináljanak, ők lesznek a nézők?Bercy írta:Szerintem hármunk közül Melkor legyen a kapus, én leszek csere és Házé majd megoldja a többit...haze71 írta:X+1-edik Szurkolói torna 2010. május 15.
Fehérvári út - Arany Ászok Futballaréna
1. Miki - kapus
2. Melkor
3. Viktor
4. Bence
5. P. Zsolti
6. G. Zsolti
7. Házé
8. Bercy
9.
10.
Szeretném ha legalább 4 csere lenne most, nem kéne úgy járni, mint múltkorjában...
Kicsit talán későn kezdtem összeszedni az embereket, de sokszor nem tudtátok biztosra mondani, ha korán írtam ki a tornát.
És a többiek mit csináljanak, ők lesznek a nézők?Bercy írta:Szerintem hármunk közül Melkor legyen a kapus, én leszek csere és Házé majd megoldja a többit...haze71 írta:X+1-edik Szurkolói torna 2010. május 15.
1. Miki - kapus
2. Melkor
3. Viktor
4. Bence
5. P. Zsolti
6. G. Zsolti
7. Házé
8. Bercy
9.
10.
Szeretném ha legalább 4 csere lenne most, nem kéne úgy járni, mint múltkorjában...
Kicsit talán későn kezdtem összeszedni az embereket, de sokszor nem tudtátok biztosra mondani, ha korán írtam ki a tornát.
Szerintem hármunk közül Melkor legyen a kapus, én leszek csere és Házé majd megoldja a többit...haze71 írta:X+1-edik Szurkolói torna 2010. május 15.
1.
2. Melkor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Házé (a negyedik csere)
10. Bercy (de csak ha nincs ellenére Cs.Viktornak és Dopinak...)
Na akkor keddre van kapus.zsolt007 írta:Sziasztok!
A jövőheti szurkolói tornára ha megoldható hívjatok a kapuba másvalakit.Kedden 8-ig dolgozok remélem most később játszunk és akkor természetesen megyek
Jövőhét kedden sajnos nem leszek!Melkor írta:Holnap kedden nem lesz meccs, mert szabadnaposak vagyunk.
Jövő héten viszont várhatóan 2 elmaradt meccsünket is pótolni fogjuk.