Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aynas írta:nem kell mellédumálni ez a vereség egy szégyen volt ÉGÉS
Léfe írta:Cziprusz marhaságot ir, hogy a csapatunknak ugyanmár
kik ellen jött össze a nagy sorozatunk. Mármint ugye ugyanezek ellen játszik a Real, a Valencia stb.mégis csak nekünk jött össze igy a dolog. Másrészt az olasz élcsapatok is lefáznak néha igencsak hátulállo gádáktól. Már sajnos várható volt egy kudarc. Ha vissszajönnek a legjobbjaink akkor remélem megint inkább nyeregetni fogunk. Itt vagy áradozás van, vagy temetés van. Most - legalábbis ebben az összeállitásban- nem jó sem a középpálya sem a védelem.
Bár azzal egyetértek, hogy nagy sikert, csak massziv védelemmel lehet elérni. Mindig az a játékos hiányzik aki nincs pályán. Nehéz olyanoktól jó teljesitményt várni akki havi 15 percet kapnak.
Anticot én is nagyon bírtam, a csapat megtáltosodott vele, aztán a szezon végén mégis elküldték, teljesen érthetetlenül.FTorres9 írta:Nah igen, akkor is szeretni kell amikor gödörben van a csapat és én akkor szúrkoltam a legjobban a Barcának amikor majdnem kieső helyen voltunk és jött a megmentő Radomir Antic aki a 6. helyre feljuttatott minket és erre elküldték. Ezt sose fogom megérteni, hogy miért zavarták el??? De mind1, mostmár egy új korszak kezdődött.
A hiba mindig becsúszhat! Főleg egy nyerő szériában! Az nem igazi Barça drukker, aki nem tudja elfogadni az edző, a vezetőség döntését! A csapat [auto_cenzúra] helyen van, akkor is nekik kell szurkolni! Vezetjük a bajnokságot! Kikapunk 20 bajnoki után, na bumm! Akkor mi van??? Ez játék! Benne van! Ebben a bajnokságban csak az Atlcetico vert meg bennünket! Akkor minek rinyálni???FTorres9 írta:Ti saját magatokat hazudtóljátok meg!!! Az egyik nap még azt írjátok, hogy jöhet a Real a kupába és alázunk, erre meg kiestünk és mindenki elkezdte írni, hogy húúú de jó,hogy kiestünk mert nem fáradunk el a chelsea elleni meccsreMost meg írtátok, hogy így rekord úgy rekord sorozatba nyerünk 278-szor, erre meg kikapunk és ti meg egyből írjátok,hogy nembaj mert vezetünk még 9 ponttal. Ez már szánalmas, ha igazi barca drukkerek vagytok akkor ismerjétek be a klub hibáit, nem kell pihenéssel takarózni azért mert kiestünk.
nem az a lényeg hogy láttam-e a meccset csakhogy minden vereség után (szerencsére ez nem sűrün fordul elő)Ordog írta:krissz láttad a meccset?
Csak nézd már meg leci hogy kielen nyeret a barca azt a 18 mecset?:Osasuna,R.Sociedad,Gatefa,Malága, pocsék formában jatszo real,Santander, Villareal,Sevilla, Cadiez,Celta Vigo, Espanyol,Bilbao,Zamora! Nemondom en azt hogy ezek rosz csapatok meg nemakarom en lebecsülni a barca tejesítményét csak reálisan kell látni hogy ezek a csapatok nemjelentetek akkora tamadóeröt amivel emkellet volna küzdenie a Barca védelmenek ez a védelem eleg is a bajnokság megnyeréséhez de szerintem a Barcanak a BL-t kellene megnyerni és ott kérdeses hogy elég lesze!Föleg mikor jönek az idegenbe lött gólok fontosága en nagyon remelem eleg lezs na Hajra BarcaBadi írta:Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?
Nem olyan súlyos a helyzet...ez még mindig ugyanaz acsapat, amelyik 18meccset nyert zsinórban... nem játszott a 2 legnagyobb sztár + 1alapember... belefér!
jólvan csak nem bírom azt hogy amikor kikapunk mindenki ráfogja egy emberre a vereséget pedig ha jól tudom ez egy csapatjáték!redlions írta:Rossz hasonlat!Badi írta:ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békénMi nem biztos, hogy képesek lennénk öngót lőni!
Rossz hasonlat!Badi írta:ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békén