Mennyi a gól és a pontrekord?Caesarka írta:Fordulónként 2-3 gól és megdöntjük a madrid rekordjűt!
Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Entrenador del Barça
A végére elfogyott a középpályánk, ezért nem tudtunk már olyan tetszetős játékot mutatni. Az utolsó támadásaink eléggé erőltetettre sikeredtek, bár ettől függetlenül Bojan simán berúghatta volna.
Ismét 3.0 az átlag, és már most több pontunk van, mint tavaly összesen.
Ismét 3.0 az átlag, és már most több pontunk van, mint tavaly összesen.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Erről beszélek. Nem kellett, ezért hiányzott a pontosság. De-és ez a lényeg-már nem a Malagán múlt, mennyi lesz a vége.barca99 írta:Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá. Viszont szerintem, ha nagyon kellett volna a gk, simán leverjük őket 10-zel, de mivel nem, ezért elszórakoztak mindent.Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça C
Na igen, a lendület már hiányzott a végére. Fáradtság, 6-0-nál már téthiány, na meg tényleg hiányzott az agy a gépezetből, ahogy lejött Ini meg Xavi.barca99 írta:Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá...Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá. 6-0 után is mentünk előre, de rengetek volt a pontatlanság, senki nem koncentrált elől (ami végülis érthető is). Viszont szerintem, ha nagyon kellett volna a gk, simán leverjük őket 10-zel, de mivel nem, ezért elszórakoztak mindent.Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
60 percig egy nagyon élvezetes meccs volt, utána nem is néztem, csak ha FN hangosabban beszélt akkor néztem a TV-t.

Ez egy fantasztikus meccs volt!Malaga jó csapat,de ma esélyük sem volt ellenünk!Mert nekünk van a világon a legjobb és legjobb formában levő csapatunk!!!
Jó pár zseni van a keretben!
Azért biztos jót tett a hét elején a pihenő,rájuk fért már!

Messi a király!!!:)
végre, végre! csodálatos 60 perc!!
ezt vártam már és minden várakozásomat felülmúlta! A különleges pillanatok: Messi!!! Messi!!!, végre Valdés kifogott egy gólba tartó lasztit, Etoó betalál,(és az első gól passza!) Xavi elképesztő formában!, Iniesta zseni!, Cáceres nem hibázott! Henry hozta az utóbbi teljesítményét, Dani Alves újra remek volt.
Pazar este!
De nézzünk pár észrevételt, ami nem tetszett, vagy amire azért nem árt figyelni: Egyszerűen nem értem ezt a Spanyol bajnokságot, hogy lehet ez a csapat ennyire előre pl.-ul ahhoz az Espanyolhoz viszonyítva, akik ugye....,mert valjuk be eltekintve a II. félidő 30 percétől, igencsak halovány teljesítményt nyujtott. Ezúttal sem volt a pályán (velünk szemben) klasszis csatár!!
Etoó (megdicsértem amiért lehetett!) a kb.a 60. perc utáni szakaszban egyetlen labdát sem tudott megjátszani, félelmetes, hogy a Xavi-Iniesta páros kiállása után mennyire szétesett a játékunk! Nem baj persze, hogy a védelem is dolgozott egy kicsit, de ebben a játékrészben újra azt éreztem, hogy ha itt lenne egy (mondjuk: Agüero..) nem ússzuk meg gól nélkül.
Hát nagyjából ilyennek láttam én, és nagyon jól szórakoztam, még sok ilyen vagy ehez hasonlót kívánok a csapatnak és nekünk is!
ezt vártam már és minden várakozásomat felülmúlta! A különleges pillanatok: Messi!!! Messi!!!, végre Valdés kifogott egy gólba tartó lasztit, Etoó betalál,(és az első gól passza!) Xavi elképesztő formában!, Iniesta zseni!, Cáceres nem hibázott! Henry hozta az utóbbi teljesítményét, Dani Alves újra remek volt.
Pazar este!
De nézzünk pár észrevételt, ami nem tetszett, vagy amire azért nem árt figyelni: Egyszerűen nem értem ezt a Spanyol bajnokságot, hogy lehet ez a csapat ennyire előre pl.-ul ahhoz az Espanyolhoz viszonyítva, akik ugye....,mert valjuk be eltekintve a II. félidő 30 percétől, igencsak halovány teljesítményt nyujtott. Ezúttal sem volt a pályán (velünk szemben) klasszis csatár!!
Etoó (megdicsértem amiért lehetett!) a kb.a 60. perc utáni szakaszban egyetlen labdát sem tudott megjátszani, félelmetes, hogy a Xavi-Iniesta páros kiállása után mennyire szétesett a játékunk! Nem baj persze, hogy a védelem is dolgozott egy kicsit, de ebben a játékrészben újra azt éreztem, hogy ha itt lenne egy (mondjuk: Agüero..) nem ússzuk meg gól nélkül.
Hát nagyjából ilyennek láttam én, és nagyon jól szórakoztam, még sok ilyen vagy ehez hasonlót kívánok a csapatnak és nekünk is!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A sport.es szerint Iniesta két hetet kell, kihagyjon. Hála Istennek.
A CSAPAT ma megint káprázatosan játszott. Név szerint kiemelni senkit sem lehet, mindenki tudása legjavát adta. Pontos, precíz támadások, zseniális befejezések, élményszámba menő passzok, forintos labdák. Szemkápráztató örömfoci, a futball Csimborasszója volt a mai előadás.
Még egyszer annyit írnék le, amit meccs közben is leírtam:
KÖSZÖNÖM ISTENEK, HOGY NEKÜNK ADTAD EZT A CSAPATOT, ÉS MINKET BARCA-DRUKKERRÉ TETTÉL.
Az egész CSAPAT nagyszerű volt.
Xavi - a világ legjobbja a posztján, gólpasszok, hatalmas futómennyiség.
Dani Álves - újra a régi, a gólja pedig okos és zseniális volt.
Samu - 2 gól, szép passzok, hasznos játék. Újra a régi úton.
Henry - no comment, egy zseniális szezon újabb nagyszerű előadása! Minden nagyon szép volt Tőle, ma este is! Maximálisan elégedett vagyok vele! A meccs egyik legjobbja.
VV - na, ma végre azt hozta, amit tud, és amit kell. Volt 2-3 szép védése, ami talán újra eltölti önbizalommal.
Cáceres - bizonyította, hogy helye van a keretben, és megszolgálta a bizalmat. Türelemmel kell lennünk iránta, nagyszerű munkát végzett. Brilliáns mentések, jó passzok, jó szerelések. Kell ennél több egy védőtől?
Sylvinho - alátámasztja a mondást: jó az 'öreg' a háznál.
Messi - topikjába leírtam! Egy megtestesült félisten, egy hérosz, korunk legnagyobbja! Maradjon ilyen szerény és alázatos , és akkor még hosszú évekig szerez nekünk sok-sok örömet és boldog percet!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
A CSAPAT ma megint káprázatosan játszott. Név szerint kiemelni senkit sem lehet, mindenki tudása legjavát adta. Pontos, precíz támadások, zseniális befejezések, élményszámba menő passzok, forintos labdák. Szemkápráztató örömfoci, a futball Csimborasszója volt a mai előadás.
Még egyszer annyit írnék le, amit meccs közben is leírtam:
KÖSZÖNÖM ISTENEK, HOGY NEKÜNK ADTAD EZT A CSAPATOT, ÉS MINKET BARCA-DRUKKERRÉ TETTÉL.
Az egész CSAPAT nagyszerű volt.
Xavi - a világ legjobbja a posztján, gólpasszok, hatalmas futómennyiség.
Dani Álves - újra a régi, a gólja pedig okos és zseniális volt.
Samu - 2 gól, szép passzok, hasznos játék. Újra a régi úton.
Henry - no comment, egy zseniális szezon újabb nagyszerű előadása! Minden nagyon szép volt Tőle, ma este is! Maximálisan elégedett vagyok vele! A meccs egyik legjobbja.
VV - na, ma végre azt hozta, amit tud, és amit kell. Volt 2-3 szép védése, ami talán újra eltölti önbizalommal.
Cáceres - bizonyította, hogy helye van a keretben, és megszolgálta a bizalmat. Türelemmel kell lennünk iránta, nagyszerű munkát végzett. Brilliáns mentések, jó passzok, jó szerelések. Kell ennél több egy védőtől?
Sylvinho - alátámasztja a mondást: jó az 'öreg' a háznál.
Messi - topikjába leírtam! Egy megtestesült félisten, egy hérosz, korunk legnagyobbja! Maradjon ilyen szerény és alázatos , és akkor még hosszú évekig szerez nekünk sok-sok örömet és boldog percet!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

- miihii
- KHAL
Szenzációs meccset játszottunk.Nagyjából nem is emelnék ki senkit a mai este után.A CSAPAT VOLT A LEGJOBBUNK A MÉRKŐZÉSEN.Mindenki hozzátette magáét,pörgött az egész együtt,mint a ááállat
A támadószekciónk előtt mélységes tisztelet!Félelmetes volt,ahogy mindenkire volt egy-két figuránk,betalált szinte mindenki,aki a támadásokért felelősek.Ini volt talán a kivétel
De Ő is megérdemelte volna ma.Jah,és Bojan sem tudott betalálni,de igen aktív volt abban a 25 percben.
Külön megköszönném a Málagának ezt a fair játékot!Rendkívül sportszerű futballt játszottak.Nem a bunkerfocit nyomatták,hanem igenis próbáltak focizni is.Respekt nekik,h bevállalósak voltak
Elkapta a csapat a fonalat,naon bíztató a forma.Ippeg jól fogjuk időzíteni
A nagy dolgok még előttünk állnak...
Szép volt,Fiúk!
VISCA EL BARCA!
U.I:
Az esetleges sérültjeinkért aggódom azért...
Ha lesz vmi infó Iniékről,akkor lécci mielőbb rakjátok ki.
Remélem semmi komoly.

A támadószekciónk előtt mélységes tisztelet!Félelmetes volt,ahogy mindenkire volt egy-két figuránk,betalált szinte mindenki,aki a támadásokért felelősek.Ini volt talán a kivétel

Külön megköszönném a Málagának ezt a fair játékot!Rendkívül sportszerű futballt játszottak.Nem a bunkerfocit nyomatták,hanem igenis próbáltak focizni is.Respekt nekik,h bevállalósak voltak

Elkapta a csapat a fonalat,naon bíztató a forma.Ippeg jól fogjuk időzíteni

A nagy dolgok még előttünk állnak...
Szép volt,Fiúk!
VISCA EL BARCA!

U.I:
Az esetleges sérültjeinkért aggódom azért...
Ha lesz vmi infó Iniékről,akkor lécci mielőbb rakjátok ki.

Remélem semmi komoly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.03.22. 21:25:13-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt hiszem, tökéletes meccset játszott a csapat. Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is. Többen egyszerűen káprázatosat nyújtottak. Xavi-két mesteri gólpassz, egy gól, Samu-Egy zseniális gólpassz, két gól, Henry, Messi, Ini, Alves...Valdesnek is volt pár remek megmozdulása.
Szenzációs volt a csapat, na.
Szenzációs volt a csapat, na.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
6-0albicelesteX írta:Kérhetnék egy végeredményt gólszerzőkkel?!Köszönöm!
19' [1 - 0] X. Hernandez
25' [2 - 0] L. Messi
32' [3 - 0] T. Henry
43' [4 - 0] S. Eto´o
51' [5 - 0] D. Alves
57' [6 - 0] S. Eto´o
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Caesarka
- Jugador del Barça
Henryt, Cacérest, Alvest és Sylvinhot se hagyd ki komám!, fantasztikusan játszottak ma este! Lehet tanulni tőlük!lui1698 írta:Igazi gálamérkőzés, szebbnél szebb gólokkal.
Iniesta, Messi, Xavi, Eto'o - és még sorohatnám - szenzációsak.

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

ini megsérült vagy csak elfáradt??? ha megsérült akkor mennyire súlyos?
- albicelesteX
- A Vadász
Kérhetnék egy végeredményt gólszerzőkkel?!Köszönöm!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Igazi gálamérkőzés, szebbnél szebb gólokkal.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Ilyen játékkal semmi aggódnivalónk nincs a Bayern ellen, persze mérföldekre van az a csapat a Malagától.
Kár, hogy az utolsó fél órát nem nyomtuk meg, úgy kb. 9-0 lett volna az eredmény, de mondhatjuk azt is, hogy jószívű volt a csapat.
Kár, hogy az utolsó fél órát nem nyomtuk meg, úgy kb. 9-0 lett volna az eredmény, de mondhatjuk azt is, hogy jószívű volt a csapat.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Valladolid ellen idegenben.Iniesta írta:Nem tudjátok, hogy a következő bajnoki meccs ki ellen lesz?

- Andris
- Adminisztrátor
Azért ma elvérzett a középpályánk.. szerencsére egyik se nagyon súlyos talán.
Nagy meccs volt, és ráadásul hajszálon múlott hogy nem voltam kint. Elég rossz érzés..
Xavi a legnagyobb! Messi gólja, Iniesta gólpassza, Cáceres mentései a végefelé..
Tourénak is jó meccse volt amíg le nem jött, Alves is összekapta magát..
Jójó, tetszik.
Nagy meccs volt, és ráadásul hajszálon múlott hogy nem voltam kint. Elég rossz érzés..

Xavi a legnagyobb! Messi gólja, Iniesta gólpassza, Cáceres mentései a végefelé..
Tourénak is jó meccse volt amíg le nem jött, Alves is összekapta magát..
Jójó, tetszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
sztem lassan ki lehet jelenteni: EZ AZ ÉV MECCSE! (a csapat teljesítményét tekintve!)
bár erre a címre van egy pár "jelentkező", de úgy gondolom, h ezen a meccsen minden tökéletes, és mindenki tökéleteset nyújt!
bár erre a címre van egy pár "jelentkező", de úgy gondolom, h ezen a meccsen minden tökéletes, és mindenki tökéleteset nyújt!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon nagy játék, nagyon biztató a csapat formája. de most már ki is kell tartson a szezon végéig, és akkor nagyon megalapozottan reménykedhetünk, és várhatjuk a rangadókat. akár a bajnokságban, akár a bl-ben.
az a szerencse,h már csak kettőt cserélhetünk (persze ha nem komoly Yaya sérülése, csak akkor), így egy-két zseni tuti marad a csapatban a 2.félidőre is
az a szerencse,h már csak kettőt cserélhetünk (persze ha nem komoly Yaya sérülése, csak akkor), így egy-két zseni tuti marad a csapatban a 2.félidőre is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.