Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dorzsolt7 írta:A mult szezon vegen lathattatok, hogy jobban ment a csapatnak Ibra nelkul, Bojan ugyes volt nagyon. Szombaton 4-0 megint Ibra nelkul. Kerdes, h mennyire kell a Barcanak Ibra. En kedvelem ot, de sztem kapjunk egy 45-50 millat erte, s koltozhet Milanoba...
Erről a részről inkább ne indítsunk hosszútávú vitát.kilibarca írta:Pato semmivel nem tud többet mint Bojan.
Varatrix írta:Örülnék ha maradna, de azért nem bőgöm el magam ha elmegy.
Hiszek abban ha marad jobb évet fog produkálni.
Annyiból viszont gutaütést kapnék, hogy Guardola gyakorlatilag szórja a pénzt.
Idehozni valakit ennyi pénzért, aztán egy év alatt elengedni.
Színtiszta hülyeség.
Ragaszkodni kell hozzá, itt kell tartani.
Mert ha nem akkor növeljük majd az adósságainkat.
Ráadásul minek megy egy Milan szintű csapatba?
Ha pár olasz, és egy spanyol bajnoki címmel beéri, akkor mehet.
Maradjon kapja össze magát, és bizonyítson.
Ne meneküljön el.
(Amúgy van egy kis kacsa szaga, de ha igaz én így gondolom.)
A kiemelt rész még viccnek is rossz !Varatrix írta:Erre felkaptam a fejem.socio66 írta:(Pato..)![]()
Túl szép is lenne.
Még fizetnék is nekik Ibra mellé, csak az a gyerek itt játsszon.
Bár nagyon off, deVaratrix írta:Még fizetnék is nekik Ibra mellé, csak az a gyerek itt játsszon.
Erre felkaptam a fejem.socio66 írta:(Pato..)
Szerintem ezt hosszútávon senki sem élvezi, de legyen igazad!#Neymar# írta:Én nem sajnálom Ibrát az újságok miatt,mert ezt szereti.Van annyira nagyképű hogy élvezze a helyzetet.Cali írta:Nem értem már ezt az egész helyzetet. Most vagy az ügynöke vagy Pep hazudozik össze-vissza.
Ha Pep tényleg annyira számít rá, mint ahogy eddig lenyilatkozta, akkor miért nem tud egy olyan nyilatkozatot adni, mint Wenger tett Fabregassal kapcsolatban? Nem eladó státuszba kell tenni, és az újságok se marcangolnák szét a Svédet. Nagyon jó érzés lehet neki, így edzésre járni meg hajtani...
Ha mégis elmenne Ibra, meg is érteném, vicc az egész, ami körülötte folyik.![]()
Én nem sajnálom Ibrát az újságok miatt,mert ezt szereti.Van annyira nagyképű hogy élvezze a helyzetet.Cali írta:Nem értem már ezt az egész helyzetet. Most vagy az ügynöke vagy Pep hazudozik össze-vissza.
Ha Pep tényleg annyira számít rá, mint ahogy eddig lenyilatkozta, akkor miért nem tud egy olyan nyilatkozatot adni, mint Wenger tett Fabregassal kapcsolatban? Nem eladó státuszba kell tenni, és az újságok se marcangolnák szét a Svédet. Nagyon jó érzés lehet neki, így edzésre járni meg hajtani...
Ha mégis elmenne Ibra, meg is érteném, vicc az egész, ami körülötte folyik.
50 millió+ Pato jóis lenneCapon írta:Boriello-t gondolom csak a Milan próbálja lepasszolni. Kötve hiszem, hogy belemennénk ebbe a cserébe. Az már más kérdés, hogy a Milan mennyi pénzt kínál majd Ibráért. Én nem bánom ha elmegy, de arról volt szó hogy 50 millás ajánlat kell ahhoz, hogy ez megtörténjen. Na már most kötve hiszem, hogy a Milan-nak lenne ennyi pénze 1 játékosra, mikor évek óta nem költöttek ennyi pénzt összesen. Akkor legyen a cserealap inkább Pato
Ha Pep egy Ibrahimovicot padoztat,akkor mi lenne Borielloval???Zozzy 5 írta:ne ne ne ne könyörgöm csak azt a világtalan boriellot ne! ha ennek van igazságtartalma és tényleg csinálnak egy ilyen üzletet nyugodtan elmehetnek a cirkuszba bohócnak...