Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.24. 17:06:12

dorzsolt7 írta:A mult szezon vegen lathattatok, hogy jobban ment a csapatnak Ibra nelkul, Bojan ugyes volt nagyon. Szombaton 4-0 megint Ibra nelkul. Kerdes, h mennyire kell a Barcanak Ibra. En kedvelem ot, de sztem kapjunk egy 45-50 millat erte, s koltozhet Milanoba... :)

Ilyen alapon tavalyról feltudnánk sorolni Barcelona-Real Madrid Ibrahimoviccal, Barcelona-Arsenal 4-1 Ibrával, Mallorca-Barca 0-1 szintén vele.
És még sorolhatnánk.
A múlt szezon végén, meg egy sérülés után kellett helyreázódnia ami nem egy könnyű munka.
40-50et biztos nem fogunk kapni a Milantól. Nincs is annyi pénzük igazolásokra.
Bojant meg nem lenne szabad 19-20 évesen 50-60 meccset játszatni vele.
Ibra maradni fog!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
dorzsolt7
Barça B
Kapcsolat:

2010.08.24. 17:00:25

A mult szezon vegen lathattatok, hogy jobban ment a csapatnak Ibra nelkul, Bojan ugyes volt nagyon. Szombaton 4-0 megint Ibra nelkul. Kerdes, h mennyire kell a Barcanak Ibra. En kedvelem ot, de sztem kapjunk egy 45-50 millat erte, s koltozhet Milanoba... :)
LM10
Director del Fútbol

2010.08.24. 16:44:04

Átgondoltam ezt az Ibra témát. És már tudom, hogy maradni fog. Gondoljuk át:
1.Tegyük fel, hogy igaz az , hogy a Milan és a Barca tárgyal.
2.Akkor is még meg kell állapodni a vételárról, illetve a fizetésről.

És ha az 1-es pont nem is igaz akkor azért, ha meg a 2-esig eljutnak ,akkor meg azért nem lesz semmi az egészből. De szvsz ezt az ügyet csak a sajtó kapja fel(megint).
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.24. 16:12:11

- sírni lenne kedvem!, hogy PEP mennyire nem tud igazolni és ezt az új Ibra Saga is bizonyítja! Miért nem tud kiállni és mint Wenger is tette kijelenteni, hogy Ibra nem megy sehova, MERT KELL NEKEM!+ a csapatnak! :arrow: rövidre lenne zárva! DE! :arrow: ez nem fedné a valóságot! :roll:

Amennyiben Ibra elmegy még rövidebb lesz az az igen rövid kispad!
(: a végén még öltözhetek át a pályára a nézőtérről, pedig nekem is igen rövidre sikeredett az alapozás!, DE ha csapatom érdekei úgy kívánják....... :lol:
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.24. 16:03:00

kilibarca írta::arrow: Pato semmivel nem tud többet mint Bojan.
Erről a részről inkább ne indítsunk hosszútávú vitát.
Maradjunk annyiban szerintem tud többet.
És ezt a folyamatos játéklehetőségnek köszönheti amit kap.
Ez az ő előnye.
Képességekben Bojan nem rosszabb.
Egyszerűen nagyobb neveket kéne kiszorítania.
Ugyanakkor jelenleg szerintem Pato a jobb labdarúgó.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Been
Barça B

2010.08.24. 15:53:34

Varatrix írta:Örülnék ha maradna, de azért nem bőgöm el magam ha elmegy.
Hiszek abban ha marad jobb évet fog produkálni.
Annyiból viszont gutaütést kapnék, hogy Guardola gyakorlatilag szórja a pénzt.
Idehozni valakit ennyi pénzért, aztán egy év alatt elengedni.
Színtiszta hülyeség.
Ragaszkodni kell hozzá, itt kell tartani.
Mert ha nem akkor növeljük majd az adósságainkat.
Ráadásul minek megy egy Milan szintű csapatba?
Ha pár olasz, és egy spanyol bajnoki címmel beéri, akkor mehet.
Maradjon kapja össze magát, és bizonyítson.
Ne meneküljön el.

(Amúgy van egy kis kacsa szaga, de ha igaz én így gondolom.)

Nem olyan rossz az az ajánlat, ha hozzáadjuk azt a 12 milliót amit ki kéne neki perkálni ha marad padozni. Továbbra se fér bele a csapatba nem illik ide és igaza van annak aki szerint jövőre csak sz*rabb üzlettel válhatunk meg tőle.

ja és: hiába mondja Guardiola, hogy nem akarják eldni meg stb... Ő mégsem játszatja mert jelenleg nem fér oda a támadó szekcióba, és ha erre meg a fizetésére emlékezteti a kissé furcsán tevékenykedő Rosell, már nemis olyan szükséges.
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.24. 15:44:21

Varatrix írta:
socio66 írta:(Pato..)
Erre felkaptam a fejem. :D
Túl szép is lenne.
Még fizetnék is nekik Ibra mellé, csak az a gyerek itt játsszon.
A kiemelt rész még viccnek is rossz ! :)
:arrow: Pato semmivel nem tud többet mint Bojan.(bár inkább mint Boriello)

Két ajánlat van amit elfogadnék Ibráért
1.75-80m€
2.T.Silva+Pato+30m€ de ugye ilyenekről kár is beszélni.

Hát eléggé ostobák leszünk ha eladjuk apró pénzért vagy ilyen Boriellokért...Szükségünk lenne rá bőven , és szerintem jobb szezont is produkálna.(bár nekem az eddigi teljesítménye is elfogadható volt)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.24. 15:28:59

Varatrix írta:Még fizetnék is nekik Ibra mellé, csak az a gyerek itt játsszon.
Bár nagyon off, de
én odaadnám a fél lábamat, ha ide jönne a gyerek. Milan-ban nem lesz sok jövője, ha sokáig marad. Egyedül nagyon kéves abban a csapatban.
Itt ki tudna bontakozni. Áhhh, de szép is lenne. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.24. 15:23:14

socio66 írta:(Pato..)
Erre felkaptam a fejem. :D
Túl szép is lenne.
Még fizetnék is nekik Ibra mellé, csak az a gyerek itt játsszon.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
socio66

2010.08.24. 15:12:24

az eredeti álláspont úgy emlékszem az volt,hogy jó ajánlat esetén mehet. ez még nyár elején volt,most hogy azóta ki mit mond, vagy kinek mit adnak a szájába az újságírók,az lényegtelen.
ha Galliani ledob egy 35-40 milliós ajánlatot az asztalra,vagy valami csábító opciót(Pato..),akkor szerintem Rosell belecsap a kezébe.
csak hát ismerjük a Milan-vezetőséget,nem belőlük fogunk meggazdagodni szerintem,az ilyen borriellokat meg köszönjük nem kérjük.
úgyhogy vagy pénz,vagy esetleg Pato,de amúgy nem lesz ebből semmi,Ibra még egy évet kihúz itt,utána meg elviszi fele ennyi pénzért valaki.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.24. 15:12:17

Örülnék ha maradna, de azért nem bőgöm el magam ha elmegy.
Hiszek abban ha marad jobb évet fog produkálni.
Annyiból viszont gutaütést kapnék, hogy Guardola gyakorlatilag szórja a pénzt.
Idehozni valakit ennyi pénzért, aztán egy év alatt elengedni.
Színtiszta hülyeség.
Ragaszkodni kell hozzá, itt kell tartani.
Mert ha nem akkor növeljük majd az adósságainkat.
Ráadásul minek megy egy Milan szintű csapatba?
Ha pár olasz, és egy spanyol bajnoki címmel beéri, akkor mehet.
Maradjon kapja össze magát, és bizonyítson.
Ne meneküljön el.

(Amúgy van egy kis kacsa szaga, de ha igaz én így gondolom.)
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.24. 15:07:58

Ma van április elseje?
Szerintem Ibra bérét max a City, esetleg a Chelsea fizetné. Abban viszont biztos vagyok hogy pont nem a Milan fogja. Meg azért nehogy már ha ilyen Fabianokat nem tud megvenni a Milan aki kb harmad áron érkezne negyed fizuért, akkor majd pont Ibrába fektet be. Majd maximum 5 év múlva, amikor elég "érett" lesz a Milanhoz:) A cserealap személye pedig elég nevetséges. Ez az egész úgy nevetséges ahogy van.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.08.24. 14:58:07

Kicsit amúgy most már idegesítő hogy egyik napról a másikra összevissza röpködnek a hírek. Tegnap még tuti marad, ma már megyegyezett a milan-nal. vicc. nem tudom , mikor frank után jött pep és megnyert mindent, a csapat egységes volt, mindeni örült minden f.sza volt. most valahogy ezt nem érzem. csomó baklövés igazolás. ( most ezt nem Ibrára értem, most miért kellene őt is eladni 1 év után? milyen játékospolitika ez? semmilyen. kicsit olyan káosznak érzem most , lehet az elnökváltás miatt is van. döntsük már el végre hogy akkor most kell e nekünk Ibra vagy mégsem és koncentráljunk a bajnokságra, bl-re.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Lesy
Capitá del Barça

2010.08.24. 14:40:54

Én nem tartom valószínűnek, h eligazol. Már csak azért sem, mert 6 millióért szerintem nem menne sehova, ha már a City jóval busásabb ajánlatát nem fogadta el. "Aprópénzért" aligha fog ő bárhol is játszani...
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.24. 14:36:35

Ibraval én is úgy vagyok hogy ha elmenne nem bánnám, de nem is járnék örömtáncot. Nem bánnám mert azt mindenki láthatja hogy nem illik a mi támadógépezetünkbe! Elismerem hogy hajt és hogy jobban felszívta magát idén nyáron, de ami nem megy azt nem kell erőltetni! :roll: A támadósorunk pedig szerintem nem szorul erősítésre ha elmegy a svéd, mivel az alap hármasunk így is meg lesz. Villa-Messi-Pedro(Bojan)! És még ott lehet Jeffren is akár. Szóval emiatt nem aggódnék. Annak meg tényleg nincs értelme hogy még 1 évig szenvedjen a padon, közben kapja a 12 millát. Ez sem a klubnak sem pedig neki nem jó. A Milanban meglenne a helye, Pato mellett. Az olasz futball az ő világa!

Ugyanakkor elismerésre méltó hogy az arcából jócskán vissza vett és mentalitás beli gondok. egyszer sem akadtak nála! Na de várjuk ki a végét, mi lesz a sorsa. Nekem ez a véleményem vele kapcsolatban! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.24. 14:28:54

#Neymar# írta:
Cali írta:Nem értem már ezt az egész helyzetet. Most vagy az ügynöke vagy Pep hazudozik össze-vissza.
Ha Pep tényleg annyira számít rá, mint ahogy eddig lenyilatkozta, akkor miért nem tud egy olyan nyilatkozatot adni, mint Wenger tett Fabregassal kapcsolatban? Nem eladó státuszba kell tenni, és az újságok se marcangolnák szét a Svédet. Nagyon jó érzés lehet neki, így edzésre járni meg hajtani...
Ha mégis elmenne Ibra, meg is érteném, vicc az egész, ami körülötte folyik.
Én nem sajnálom Ibrát az újságok miatt,mert ezt szereti.Van annyira nagyképű hogy élvezze a helyzetet. 8) 8)
Szerintem ezt hosszútávon senki sem élvezi, de legyen igazad! :)
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 14:23:02

Cali írta:Nem értem már ezt az egész helyzetet. Most vagy az ügynöke vagy Pep hazudozik össze-vissza.
Ha Pep tényleg annyira számít rá, mint ahogy eddig lenyilatkozta, akkor miért nem tud egy olyan nyilatkozatot adni, mint Wenger tett Fabregassal kapcsolatban? Nem eladó státuszba kell tenni, és az újságok se marcangolnák szét a Svédet. Nagyon jó érzés lehet neki, így edzésre járni meg hajtani...
Én nem sajnálom Ibrát az újságok miatt,mert ezt szereti.Van annyira nagyképű hogy élvezze a helyzetet. 8) 8)
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.24. 14:15:35

Nem értem már ezt az egész helyzetet. Most vagy az ügynöke vagy Pep hazudozik össze-vissza.
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 14:14:54

Capon írta:Boriello-t gondolom csak a Milan próbálja lepasszolni. Kötve hiszem, hogy belemennénk ebbe a cserébe. Az már más kérdés, hogy a Milan mennyi pénzt kínál majd Ibráért. Én nem bánom ha elmegy, de arról volt szó hogy 50 millás ajánlat kell ahhoz, hogy ez megtörténjen. Na már most kötve hiszem, hogy a Milan-nak lenne ennyi pénze 1 játékosra, mikor évek óta nem költöttek ennyi pénzt összesen. Akkor legyen a cserealap inkább Pato :)
50 millió+ Pato jóis lenne 8)
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:12:09

Boriello-t gondolom csak a Milan próbálja lepasszolni. Kötve hiszem, hogy belemennénk ebbe a cserébe. Az már más kérdés, hogy a Milan mennyi pénzt kínál majd Ibráért. Én nem bánom ha elmegy, de arról volt szó hogy 50 millás ajánlat kell ahhoz, hogy ez megtörténjen. Na már most kötve hiszem, hogy a Milan-nak lenne ennyi pénze 1 játékosra, mikor évek óta nem költöttek ennyi pénzt összesen. Akkor legyen a cserealap inkább Pato :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.24. 14:00:59

Ha csak a számokat nézzük, amit nso ír a cikkében 42/22. Több, mint minden második meccsén gólt szerzett! Persze a játéka attól még nem volt annyira meggyőző... :?
DE NE MENJ EL!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.24. 10:29:59

Még Rubén Rochina vagy Jonathan Soriano is jobb, mint Boriello... Inkább akkor már ők jöjjenek fel, ez nagyon rossz üzlet lenne! Inkább maradjon Ibrahimovics, ha már itt járunk.
Kép
Kép
Kép
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.24. 10:27:48

Zozzy 5 írta:ne ne ne ne könyörgöm csak azt a világtalan boriellot ne! ha ennek van igazságtartalma és tényleg csinálnak egy ilyen üzletet nyugodtan elmehetnek a cirkuszba bohócnak...
Ha Pep egy Ibrahimovicot padoztat,akkor mi lenne Borielloval??? :D :D Ez mekkora vicc,istenem. :D :D :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.08.24. 10:23:54

ne ne ne ne könyörgöm csak azt a világtalan boriellot ne! ha ennek van igazságtartalma és tényleg csinálnak egy ilyen üzletet nyugodtan elmehetnek a cirkuszba bohócnak...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.23. 23:54:08

30 + Borilello? Meg kiegészítjük a fizetését? Amikor a klubnak 50 milkacsoki a keret idég játékosokra..

Ibrának bizonyítania kell a Barcelonában, mert első éve nem volt olyan, amilyenre ő hivatott. Én biztos vagyok benne, hogy maradni fog, elszánt, tele bizonyítási vággyal, helye van a csapatban, élő szerződése van. HA Pep elküldené.. Touré után nem tudom ez nagyobb baklövés lenne-e, de kb. annyi az esély rá, mint h Fabregas visszatérjen az elkövetkezendő napokban..

Lehet vannak tárgyalások, de fölöslegesek, óriási blama és baklövés lenne, főleg amikor elég nagy közönség kedvenc itt.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lezárt